הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שכיבות שמיכה.

• פותח/ת השרשור RBM
  • פורסם בתאריך

RBM

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-4
63
0
האם כדאי לעשות שכיבות שמיכה כל אימון -גם באימון שלא קשור לכתפיים וחזה?.האם זה יגרום לי לתשישות וכאבים בכתפיים? ,כי האמת את שכיבות השמיכה אני מרגיש יותר בכתפייים מאשר בחזה... .

קשה לענות לך ככה, תרשום את כל התכנית אימון שלך, איך היא נראית, איך היא מחולקת.

תן קצת יותר פרטים כדי שיהיה אפשר לענות, קשה לענות ככה בכן\לא

• פותח/ת השרשור
קשה לענות לך ככה, תרשום את כל התכנית אימון שלך, איך היא נראית, איך היא מחולקת.

תן קצת יותר פרטים כדי שיהיה אפשר לענות, קשה לענות ככה בכן\לא
אוקיי.
יום ראשון: 20 דקות אירובי חימום חזה+יד קידמית (משקלים גבוהים יחסית אלי -חזרות מעטות)חוזר ל-20 דקות אירובי
יום שני: שעה אירובי
יום שלישי: גב +יד אחורית אותו הקטע כמו ביום ראשון... .
יום רביעי:שעה אירובי
יום חמישי כתפיים +רגליים:אותוו הקטע כמו שני הימים האחרים... .
יום שישי:שעה אירובי.
האירובי שלי מתון אני עושה הליכה מהירה מאוד ודופק ספרינט כל ארבע דקות לבינתיים, אך אני מתכנן להעלות את מינון הספרינטים... .

התכנית לא הגיונית.
אתה לא עושה חימום אתה עושה התשה.
תקרא קצת מאמרים על תכניות אימונים, יותר מידי אירובי לא יוריד אותך במשקל יותר מהר או שכן יוריד יותר מהר אבל על חשבון שריר.

• פותח/ת השרשור
התכנית לא הגיונית.
אתה לא עושה חימום אתה עושה התשה.
תקרא קצת מאמרים על תכניות אימונים, יותר מידי אירובי לא יוריד אותך במשקל יותר מהר או שכן יוריד יותר מהר אבל על חשבון שריר.
אבל זה לא ריצה ! זה הליכה מהירה אמנם אבל לא עוברת את ה-7 קמ"ש.והספרינטים שלי גם מתונים, אולי יותר נכון לקרוא להם אינטרוולים, כי הם מגיעים לעצמה של 12 קמ"ש.ואחרי מה שכתבת באשכול האחר שפתחתי, אני קרוב לוודאי אעלה את רמתם... .

אה זה פאקין אתה?!
ואני לא מבין למה אני עונה את אותן תשובות!
מה שפתחת זה סוג של דאבל פוסט וזה מעצבן.. ואסור.
תקרא מאמרים מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
אה זה פאקין אתה?!
ואני לא מבין למה אני עונה את אותן תשובות!
מה שפתחת זה סוג של דאבל פוסט וזה מעצבן.. ואסור.
תקרא מאמרים מהפורטל.
זה לא אותו פוסט אימל'ה... פה דיברתי על שכיבות סמיכה ושם על אירובי אתה גררת את זה ל-"אתה מתיש את עצמך" .

האם כדאי לעשות שכיבות שמיכה כל אימון -גם באימון שלא קשור לכתפיים וחזה?.האם זה יגרום לי לתשישות וכאבים בכתפיים? ,כי האמת את שכיבות השמיכה אני מרגיש יותר בכתפייים מאשר בחזה... .

לא אל תעשה מכיוון שאתה יכול להפעיל שרירים שאמנת יום לפני ועדיף שיקבלו מנוחה כמה שיותר.

ממליץ לך לעשות חימום יעודי של האזור אותו אתה אמור לאמן, סיבובי כתפיים, מתיחות, ועבודה עם משקל נמוך בתרגיל הראשון על מנת לחמם את השרירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית