הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עכשיו זה מתחיל: המסע אל הקוביות

מצב
השרשור נעול
כל הכבוד, ירדתה את מחסום ה-90

• פותח/ת השרשור
תודה,לפחות זה ^^

• פותח/ת השרשור
מצטער על החוסר בעידכונים,לא היה לי זמן בכלל השבוע עבודה עבודה עבודה =(( אתמול הצלחתי ללכת למכון שמתי לב שאני לא יורד במשקלי עבודה שזה דבר מעולה,מחר אני אעדכן את המשקל שלי שיהיה לכם שבוע טוב ומהנה,חג שמח

• פותח/ת השרשור
26.12.08
היום נשקלתי 88.3 קילו!! ירידה של 1.2 קילו משבוע שעבר 😃,סופש טוב לכולם וחג שמח

• פותח/ת השרשור
30.12.08
נראה שאין מצב שאני אצליח להגיע לח"כ השבוע,ראקטות מעל הראש,מצב לא נעים =\\\ אני אעדכן משקל בסופ"ש,שיהיה לכולם שבוע טוב.😣

תבוא למכון שלנו אנחנו במקלט:)
סתם... תוכל לעשות אימונים קלילים בבית בגן או משהו כזה אם זה אפשרי
בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
02.01.09
איזה בוקר קמתי נשקלתי ...85.6 קילו!ירידה של 2.7 קילו משבוע שעבר!!סופש בנזונה לכולם ופחות טילים מעל הראש =(

בהצלחה.

שאני קורא דיונים כאלה אני הופך להיות מבואס.
אני אוכל כמו ילד מפגר, אין שניה שאין לי אוכל בפה ואני מפחד שברגע שאני ארצה להתחיל עם החיטוב יהיה לי בעיה להפסיק לאכול ככה...

• פותח/ת השרשור
גם אני בדיוק כמוך,אבל אל תדאג ברגע שתגיע לחיטוב ותכניס לעצמך לראש שאתה רוצה להיראות טוב ומחוטב אתה תפסיק לזלול

• פותח/ת השרשור
06.01.09
היה אימון סבבה,3 שבועות מאז שהתחלתי את החיטוב ולהפתעתי הרבה לא ירדתי במשקלים בכלל(!),יום שישי יהיה עדכון משקל =P .אני אזמין בקרוב קאליפר אז יהיה לי בדיקה יותר מדויקת של אחוזי שומן =) שבוע טוב לכולם ופחות טילים =(

• פותח/ת השרשור
09.01.09
היום נשקלתי 85.4 ירידה של 200 גרם בעקבות העמסת פחמימות והצטברות נוזלים.
יאללה סופ"ש טוב לכולם 😛

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית