ייעוץ תכנית אימונים

• פותח/ת השרשור doom
  • פורסם בתאריך

doom

משתמש מתחיל
193
22
נק' מוניטין:
38
193
22
טוב חברה ..אני אשמח לקבל עזרה..אני כבר הרבה זמן מתאמן בabc קלאסי...אני מרים משקלים מכובדים מאוד אבל דיי נמאס לי ואני רוצה לשנות תוכנית למשהו הרבה יות מאתגר..אם מישהו יוכל להמליץ אודה לו מאוד..
נתונים:1.94
108 קג
אין לי מושג כמה אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור
בן 24..3 שנים וותק אימון.מתאמן מנוסה..אני רוצה לעלות עוד במסה..בדרכ עובד על משקלים גבוהים עד 6 חזרות

לדעתי אתה עדיין מתאמן מתחיל לפי ההגדרה שלנו: יכול להעלות משקל מאימון לאימון, לוותק במכון אין משמעות.

הייתי ממליץ לך תכנית לינארית כלשהוא

• פותח/ת השרשור
לא שזה כזה משנה...אבל תסביר שוב את הקריטריונים למתאמן "מתחיל" ותודה בכל זאת

איזה משקלים אתה מרים בתרגילים הבסיסיים: לחיצת חזה\דדלפיט\סקוואט ?

אחת לכמה זמן אתה מעלה משקלים? אם זה כל שבוע/שבועיים אתה יכול לעבור לתכנית הליניארית של ביל סטאר או טקסס מת'וד. אם זה יותר מזה, אתה יכול לנסות את אחת הרוטינות הרוסיות עם נפח מטורף - סמולוב או שייקו.
סמוך עליי שאתה "תסבול" לא פחות (אם לא הרבה יותר) מאשר ABC ליצנית שמן הסתם הרכיבו לך בחדר הכושר.

אם אתה רוצה או יכול להתקדם עוד טיפה על בסיס שבועי הליניארית תתאים לתקופה מסוימת

http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

תוכנית טובה עשויה ליהיות גלן.

http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/

לא עשיתי אותה אבל היא קשה בטירוף - ויש סיכוי גדול לפציעה - אבל היא מאתגרת בגלל הנפח והעצימות הגדולים שלה. בייחוד כשמרימים כבד.

זאת כנראה גם תיהיה התוכנית הבאה שלי לאחר הליניארית.

• פותח/ת השרשור
תגידו..בתכנית לינארית אפשר להוסיף עוד אימון בשבוע ולעבוד על שריריי עזר?או שאין צורך

תגידו..בתכנית לינארית אפשר להוסיף עוד אימון בשבוע ולעבוד על שריריי עזר?או שאין צורך

בעיקרון אפשר לשלב את זה בתוכנית עצמה, לא הייתי מוסיף יום בשביל זה, וגם אז מדובר במעט סטים.
הייתי מציע לך גם לעלות סרטונים של הסקוואט והדדליפט אם בא לך.

ועצם זה שהסקוואט שלך יותר גבוה מהדדליפט כבר מראה על תקלה כלשהיא.
בטוח שאתה עושה סקוואט כמו שצריך? כדאי שתקרא את הספר של SS כדי לוודא שהטכניקה שלך באמת כמו שצריך, ותמצא תוכנית מותאמת כמו שהציעו לך פה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית