עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציתי לתת לך מוניטין שלילי אבל המערכת לא מאפשרת לי כי לא מזמן קיבלת ממני ניקוד (גם שלילי).תעשה תתוכנית כמו שהיא.
סביר להניח שפחות טובה ממה שהיא הייתה עם קלין.
לא בהכרח. לעשות פאוורקלין עם מוטות לא מסתובבים זה עונש. גם מתח/חתירה יביאו תוצאות יפות.
לא אמרתי שלא, אבל ע"פ הספר של SS ה-PC יותר יעיל בתוכנית.
פותח הדיון גם לא ציין מה הסיבה שהוא לא עושה את ה-PC, אם יש סיבה טובה לזה אז אפשר להחליף אותו והתוצאות גם יהיו יפות, אבל אם זה סתם מעצלנות ללמוד את התנועה הוא מוותר על - ציטוט מהספר:
"People without access to bumper plates may choose to use the barbell row instead of the power clean. This is not a terrible substitution, but be aware of what you're giving up if you do.
Cleans are important to the deadlift in that they add an element of power to the pull off the floor, and in the long run this contributes to the strength in that pull. The row is a different movement entirely, dand contributes to deadlifting only in that it works the hip extensors and provides isometric work for the low back. If you are avoiding the clean because you don't want to have to learn how to do it, it is suggested that this might not be the best way to approach your training."
אני גם לא מבין מה כל כך בוכים על PC כמה הוא קשה. לי אישית היה יותר קשה הסקוואט והוא עדין לא מושלם to say the least. הPC מרגיש טבעי לגמרי..קצת סבלנות ולעבוד עם מוט ריק ואפשר ללמוד הכל.
1.דדליפט ופאוור קליןדווקא יש הרבה יתרונות לתכנית עם המתח על פני הפאוור קלין. אם הייתי עצלן ורוצה לעשות רק אחד מהם - הייתי הולך דווקא על המתח:
1. בלי מתח אין עבודה קונצנטרית ב-SS של הרחב הגבי והיד הקדמית.
2. אימון B עם פאוור קלין הרבה יותר מעמיס על הגב התחתון, לטוב ולרע.
3. לפני שהדדליפט והסקוואט לפחות 100 ק"ג, אין מה לעשות פאוור קלין, שלא לשם לימוד הטכניקה (עדיף לעשות מתח עם משקל הגוף, מאשר פאוור קלין עם 40 ק"ג).
להתעקש שפאוור קלין יותר טוב כי "ריפ אמר" זה לא טיעון תקף.
1.דדליפט ופאוור קלין
2.בטח שיעמיס,אז מה אתה עושה באימונים,מלטף את השריר?
3.לא כולם מצליחים מספיק חזרות(או בכלל) במתח כדי שהוא יהיה יעיל..וסקוואט ודדליפט מגיעים מהר מאוד ל100 קילו עם SS ,ועד אז אפשר לעשות דדליפט בכל האימונים כדי לתרגל חצי מהתנועה בפאוור קלין.מתח פחות קשור למטרה של התוכנית לשפר משקלים..ככה שהוא האופציה האחרונה
צלם את הPC ותעלה לפה
דווקא יש הרבה יתרונות לתכנית עם המתח על פני הפאוור קלין. אם הייתי עצלן ורוצה לעשות רק אחד מהם - הייתי הולך דווקא על המתח:
1. בלי מתח אין עבודה קונצנטרית ב-SS של הרחב הגבי והיד הקדמית.
2. אימון B עם פאוור קלין הרבה יותר מעמיס על הגב התחתון, לטוב ולרע.
3. לפני שהדדליפט והסקוואט לפחות 100 ק"ג, אין מה לעשות פאוור קלין, שלא לשם לימוד הטכניקה (עדיף לעשות מתח עם משקל הגוף, מאשר פאוור קלין עם 40 ק"ג).
להתעקש שפאוור קלין יותר טוב כי "ריפ אמר" זה לא טיעון תקף.
1. יש בתוכנית מתח גם ככה, אבל קשה לדעת את זה אם לא קוראים את הספר.
2. לא בצורה שמשנה משהו עבור מתחיל.
3. ככה זה עובד עכשיו? כל מי שמגיע להדר יוסף אומרים לו לעשות רק סקוואט עד שהסקוואט מגיע למשקל הזהב של 100 קילו? מה הקשר בין הדברים בכלל?
4. ריפ אמר זה לא טיעון תקף, אבל הוא נוהג לבסס את הטענות שלו רוב הזמן - דבר שקשה לדעת אם לא קוראים את הספר.