הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
הגיוני שביומיים שימוש עם קריאטין 30 גרם עד כה(העמסה) ושתייה מרובה ביומיים האלה שעליתי הרבה בנוזלים?
משום מה התנפחה לי ממש הבטן
וכמה זמן ממולץ לקחת קריאטין?

כן
אין צורך לבצע העמסה אבל זה לא משנה כל כך (יתכן כי בדרך זו צוברים יותר נוזלים מאשר בשימוש רציף).
ואתה יכול כמה זמן שאתה רוצה

כן
אין צורך לבצע העמסה אבל זה לא משנה כל כך (יתכן כי בדרך זו צוברים יותר נוזלים מאשר בשימוש רציף).
ואתה יכול כמה זמן שאתה רוצה
לא , בד"כ כלל לא מעלים נוזלים אחרי שימוש של יומיים בקריאטין אבל כנראה שזה גורם לך לאיזו שהיא תחושת של נפיחות וזה בסדר. העמסה זה בסדר גמור אבל 30 גרם זה יותר מידי , 20 גרם זה מעל ומעבר למה שצריך. לגבי שימוש , אתה יכול להשתמש כמה שאתה רוצה.

לא , בד"כ כלל לא מעלים נוזלים אחרי שימוש של יומיים בקריאטין אבל כנראה שזה גורם לך לאיזו שהיא תחושת של נפיחות וזה בסדר.
העמסה זה בסדר גמור אבל 30 גרם זה יותר מידי , 20 גרם זה מעל ומעבר למה שצריך. לגבי שימוש , אתה יכול להשתמש כמה שאתה רוצה.

כן, ברור שמעלים נוזלים. תסתכל במחקרים שהיתה בהם תקופת העמסה, יכולים להעלות כ-2 קילו ב-5 ימים של ההעמסה. אין סיבה שחלק מהמשקל הזה לא יהיה גם בימים הראשונים. (אלא אם כן אתה רוצה להגיד לי שהקריאטין מחכה שיעברו יומיים ורק אז הוא מפעיל את עצמו. 🤡)

• פותח/ת השרשור
לא , בד"כ כלל לא מעלים נוזלים אחרי שימוש של יומיים בקריאטין אבל כנראה שזה גורם לך לאיזו שהיא תחושת של נפיחות וזה בסדר. העמסה זה בסדר גמור אבל 30 גרם זה יותר מידי , 20 גרם זה מעל ומעבר למה שצריך. לגבי שימוש , אתה יכול להשתמש כמה שאתה רוצה.
ביום של אימון 20 גרם ביום בלי אימון 10 בשבוע העמסה זה בסדר?

5 ימים ראשונים תיקח 20 גרם ביום , לאחר מכן 5 גרם ביום זה מספיק. SOMSONE אין לא כח ולא רצון להתייחס לליצנים כמוך.... תמשיך לקרוא את המאמרים השטותיים שלפיהם אתה מגיב......

אני לא הייתי עושה העמסה פשוט 5 גרם ליום וזהו לתקופה ארוכה - אולי אפילו לכל החיים 😉

אין שום סיבה בעולם לקחת 30 גרם ביום, הדבר היחידי שזה מועיל לו, הוא ליציאות שלך (שילשולים).

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה בעולם לקחת 30 גרם ביום, הדבר היחידי שזה מועיל לו, הוא ליציאות שלך (שילשולים).
לא לקחתי 30 גרם ביום אני לא אידיוט תלמדו לקרוא רשמתי שביומיים לקחתי 30, 20 ביום הראשון ו10 ביום השני

כשתלמד לכתוב, נלמד לקרוא.
הדברים שלך לא ברורים, תרשום פעם הבאה לקחתי ביום אחד 20 גרם ביום שני 10 גרם, ולא "שביומיים שימוש עם 30 גרם קראטין" - מבינים מזה 30 גרם/יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית