הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ המשך תזונה

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
היי חבר'ה,

אחרי תקופה של כחודשיים אני כנראה חוזר לנייטרלי בקרוב...

מה ההמלצות שלכם להמשך? מהדיאטה הנוכחית למדתי שאני מגיב היטב לתזונה עתירת שומנים ויחסית דלת פחמימות כאשר ההפך אינו נכון

ברמת העקרון התכנון שלי הוא 3 אימוני כח בשבוע שיכללו כנראה דד\סקווט כבד+בנץ' בנפחי עבודה נמוכים ועצימויות גבוהות

+ 3 אימוני מסלול שיכללו ספרינטים\זינוקים

כמה להערכתכם שורף אימון משקולות עצים?(נניח 3-4 סטים של 3-4 חזרות במעל 85% - 2 תרגילים בנץ'+דד)

המטרה ברמת העיקרון מינימום עלייה במשקל ומקסימום התקדמות, כשאתקע אחשוב מה הלאה

כיצד לדעתכם לתכנן את היחס בין אבות המזון השונים בצורה האופטימלית?

(למרות שירדתי במשקל עם מעט פחמימה, אין לי בעיה עם פחמימות וכן הרגשתי שזה חסר לי בין ההעמסות)

הנה כמה תמונות שלי, כמה אחוזי שומן להערכתם יש לי?
(התמונות אחרי העמסה ככה שאני קצת נוזלי)

פרונט רפוי:
http://img149.imageshack.us/i/16208583.jpg/

פרונט מכווץ:
http://img836.imageshack.us/i/56077702.jpg/
צד רפוי:
http://img294.imageshack.us/i/19552500.jpg/
צד מכווץ:
http://img10.imageshack.us/i/71095619.jpg/

ושאלה נוספת, במאמרים כתוב שהתאוששות ההורמונים יכולה לקחת עד שבוע, אז איזה שירות פיזיולוגי עושה העמסה של 24 שעות למעט מילוי מאגרי הגליקוגן?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הצלחתי לרדת במשקל כשאכלתי 230 גרם פחמימה ביום על 1.8 חלבון והשאר שומן
כשירדתי ל130-140 פחמימה והעליתי שומן בהתאם התחלתי לרדת

לא הצלחתי לרדת במשקל כשאכלתי 230 גרם פחמימה ביום על 1.8 חלבון והשאר שומן
כשירדתי ל130-140 פחמימה והעליתי שומן בהתאם התחלתי לרדת

אני בשוק 😉

לגבי השאלה שלך, זה לא משנה כמה בדיוק אתה שורף באימון ולנסות לקלוע בדיוק לכמות הקלוריות מראש יהיה סתם חסר סיכוי. תבנה לך תפריט (אם אתה מתכנן לעלות במשקל קצת הייתי הולך על משהו בסביבות 30/30/40 P/C/F) שמכיל X קלוריות בערך ותנסה אותו לשבועיים. תמדוד משקל לפני ואחרי שבועיים. אם עלית, תמשיך אותו דבר. ירדת, תוסיף קצת. תבדוק שוב אחרי שבועיים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה

ברמת העיקרון אני לא רוצה לעלות במשקל בשלב זה, אחרי שאתקע אשקול עליה מתונה

הפרופורציה הנ"ל תתאים למטרה זו?

בנוסף עוד 2 שאלות ששאלתי:
1. כמה אחוזי שומן אני בערך?
2. במאמרים כתוב שהתאוששות ההורמונים יכולה לקחת עד שבוע, אז איזה שירות פיזיולוגי עושה העמסה של 24 שעות למעט מילוי מאגרי הגליקוגן?

תודה

• פותח/ת השרשור
ספרת קלוריות? כמה זמן היית על ה230 גרם פחמימה וכו'?

הייתי די קיצוני, לא רק שספרתי, גם קניתי מאזני מזון:🙁

הייתי סביב 4 שבועות על 230+-...היו תנודות במשקל בלי עלייה של ממש

השאלה שלי היא- אם היית פחות או יותר על אותו מספר קלוריות בשני המקרים(דל ועתיר בפחמימה)

אמנם לא עשית דיאטה בלי פחמימות בכלל אבל בכל זאת מעניין , מבחינת הרגשה כללית היה הבדל מסוים, הרגשת יותר/פחות אנרגטי וכו'?

• פותח/ת השרשור
ברמת ההרגשה לא כ"כ הייתי מרוצה...הבעיה שהייתי במינוס 500 יומי , יכול להיות שהייתי מעלה לנייטרלי משומן הייתי מרגיש יותר טוב

הרגשתי חלש ופחות אנרגטי

שיקום הורמונאלי מלא יכול לקחת 7-10 ימים, אבל זה תלוי כמה זמן היית בגירעון קלורי שלילי + זה תלוי כמה הוא היה חריף ובאיזו דיאטה דגלת (במקרה שלך דלה בפחמימות).
העמסה של 24 שעות מנסה לאזן ולתת BUMP כמה שיותר להורמונים כאלו ואחרים שבין היתר אחראים על הרעב שלך, ח"ח, ניוד שומן וכו'.

• פותח/ת השרשור
שיקום הורמונאלי מלא יכול לקחת 7-10 ימים, אבל זה תלוי כמה זמן היית בגירעון קלורי שלילי + זה תלוי כמה הוא היה חריף ובאיזו דיאטה דגלת (במקרה שלך דלה בפחמימות).
העמסה של 24 שעות מנסה לאזן ולתת BUMP כמה שיותר להורמונים כאלו ואחרים שבין היתר אחראים על הרעב שלך, ח"ח, ניוד שומן וכו'.

תודה משה.

אפשר הערכה לגבי % שומן?

במציאות אגב אני נראה יותר חטוב, התמונות קצת עושות עוול בגלל נזולים ותאורה אבל זה מה שיש

אז אתה כבר יודע בערך כמה צריך להיות הנטרלי שלך. אתה יכול להוסיף טיפה (עוד 200-500 קלוריות) אם אתה מוסיף עוד קצת נפח בצורת אימוני התנגדות עצימים. תעקוב אחרי המשקל ותקזז בהתאם לשינויים (לא ברמה היומיומית אלא שבועיים כל פעם). הייתי הולך על חלוקה מאוזנת - זה בטח יצא לך שוב בסביבות ה-200 גרם פחמימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית