הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תכנית אימונים

omerabr

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
2
3
0
אהלן, קוראים לי עומר בן 17 שוקל 60 מטר 80..
המשקל נמוך לעומת הגובה אני יודע בגלל זה אני גם פונה אלייכם בעזרה לתכנית אימונים..
הלכתי למכון כושר הביאו לי תכנית עם 13חזרות וחבר אמר לי שזה לא טוב זה חיטוב ואני רזה מידי..
אני צריך תכנית טובה לעלות במשקל קצת כי אני גם שחקן כדורגל ..
יש לי בעיה קטנה בגב זה נקרא ספונזילוליזיס שזה חוליה L5 שבורה ..
אני צריך להתאמן ובלי לפגוע בגב שלי יותר מידי אני יכול להרים משקלים הבעיה היא בעיקר שאני מרים את הרגליים ישרות גבוהה ..

תודה מראש 😃

ממליץ לך ללכת לרופא ספורט\אורטופד שיגיד לך בדיוק מה מותר ומה אסור לך לעשות, אתה בן אדם עם פציעה וזה יהיה לא אחראי לייעץ לך תעשה ככה וככה

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מתאמן?
לא מתאמן בינתיים
ממליץ לך ללכת לרופא ספורט\אורטופד שיגיד לך בדיוק מה מותר ומה אסור לך לעשות, אתה בן אדם עם פציעה וזה יהיה לא אחראי לייעץ לך תעשה ככה וככה

אני יכול להרים משקלים אחי

• פותח/ת השרשור
על זה שאתה יכול אין וויכוח, אבל אתה בן אדם עם פציעה, לטובת השקט הנפשי שלך אני חושב שתלך למומחה

הייתי אצל כמה מומחים וכולם אמרו לי לחזק את שרירי הגב ואין בעיה עם משקלים

13 חזרות - זה לא חיטוב
חיטוב זה כשהגוף שלך נמצא בגירעון קלורי - הגוף שלך שורף יותר קלוריות ממה שאתה מכניס.

אני לא חזק בפציעות ספורט, אבל אם הרופא אמר לך לחזק את הגב אתה יכול לעשות תוכנית כמו SS פעמיים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית