הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרים של Usplabs -דעתכם

• פותח/ת השרשור shabi
  • פורסם בתאריך

shabi

משתמש מתחיל
256
1
נק' מוניטין:
177
256
1
כיוון שאני לא מעודכן , חשבתי שהמוצרים העיקריים שלהם הם הג'ק והאוקסילייט לחיטוב
הג'ק מבחינתי היה אכזבה ,לא ממש עושה את מה שכולם אומרים , מקסימום השפעה כמו של קפאין

נכנסתי לרשימת המוצרים שלהם וגיליתי ים של מוצרים בכל מיני עיצובים שכנראה זה מה שעושה אותם למעניינים ולמושכים , הם משקיעים המון בעיצוב ,עושים פרסומת עם הבטחות כאילו זה מינימום איזה חומר אנאבולי וחופרים על גבי עמוד שלם ועמוס , וכמובן מחיר מפנק בטווחים 35-60 דולר
הייתי שמח לשמוע חוות דעת מאנשים שניסו כל מיני צעצועים כאלו אם שווה להשקיע סכומים על זה , כי למרות שאני יודע שרוב הסיכויים הם שהמוצר הבא שאני אנסה הוא עוד בולשיט, תמיד יש בי את העיניין לנסות מוצר חדש ותקווה שכן ייתן לי פוש שלא הרגשתי עד עכשיו , מי שבעיניין של קניית צעצועים שנחשבים חוקיים יבין , זו מין חצי נחמה על זה שאני לא משתמש בדברים האמיתיים .

השאלה מה אתה מחפש מהמוצרים החוקיים, השפעה כמו של קפאין זה הכי הרבה שתקבל מהם, מסת שריר לא תקבל מהם זה בטוח, גם לא חיטוב.
מה שיעשה את זה יהיה תזונה + אימונים, ואולי קריאטין מונו, כל השאר? בולשיט.
מזרק זה הפיתרון, והוא עולה פחות מכל הקישקושים הללו.

נאלץ להסכים ... החיים הסתדרו ללא מזרקים עם קצת עזרה מUSP LABS
הכי חשוב,כמובן לאכול ולהתאמן...מלא ,מלא דוגמאות שהמזרק לא עובד על אנשים,מתחילים להאשים בראנד,זובי,מי שלא מיצה פוטנציאל שלו ברמה של רן או קאצ'וק,שלא יחשוב על זה עפילו

כי ארוחות חינם (או במקרה הזה פרסום חינם) יש רק במלכודות עכברים.
מה בידיוק הרווח שלי מפרסום פה אם זה לא נמכר דרך האתר? אני את שלי קיבלתי עבור סט צילום הסדרת הפרומואים. זהו.😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית