הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין חשק לאכול

• פותח/ת השרשור M_A
  • פורסם בתאריך

M_A

משתמש מתחיל
138
0
נק' מוניטין:
7
138
0
חזרתי להתאמן אחרי הפסקה לא קצרה,בחודש ראשון הרגשתי רעב לא פוסק,אכלתי המון,התאמנתי טוב ועליתי יפה במסה ומעט שומן.
אני מהאנשים שלא יכולים לתפקד בלי לאכול,אבל משום מה אין לי חשק לאכול,קשה לי לאכול בכמויות מספקות,מה עושים? (זה יכול להיות קשור ללחץ?)
ושאלה כללית,בהנחה שיש לכם שבוע עמוס מאוד ואתם לא מתאמנים,כדאי להיות במאזן שלילי על מנת להוריד קצת שומן ?

חזרתי להתאמן אחרי הפסקה לא קצרה,בחודש ראשון הרגשתי רעב לא פוסק,אכלתי המון,התאמנתי טוב ועליתי יפה במסה ומעט שומן.
אני מהאנשים שלא יכולים לתפקד בלי לאכול,אבל משום מה אין לי חשק לאכול,קשה לי לאכול בכמויות מספקות,מה עושים? (זה יכול להיות קשור ללחץ?)
ושאלה כללית,בהנחה שיש לכם שבוע עמוס מאוד ואתם לא מתאמנים,כדאי להיות במאזן שלילי על מנת להוריד קצת שומן ?

1. יכול להיות קשור ללחץ, אם זה תקופתי תחכה עם זה עוד קצת ותראה אם זה עובר (רוב הסיכויים שכן)

2. מה עושים: תאכל אוכל עשיר בקלוריות: שייקים,חמאת בוטנים,חלווה..

3. אם אתה בתקופת מאסה(משמתמע מההודעה שלך) אין טעם לעשות שבוע שלילי, מה שתוריד יהיה זניח, תמשיך לאכול כמו בן אדם

4. בהצלחה ותרגיש טוב זה הכי חשוב:victory:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית