ייעוץ תוכנית אימון

theidan

משתמש קבוע
1,629
31
נק' מוניטין:
758
1,629
31
אני לא יודע אם מישהו באמת הסתכל על הלוג אימונים שלי או לא, אבל למי שלא יודע אני מתאמן בטריאתלון.
הטריאתלון האחרון לעונה היה ב12.11, וחשבתי להתחיל משבוע הבא אימוני כוח לקראת העונה הבאה.
עכשיו, המטרה שלי היא לא להעלות מסת שריר, אלא להתחזק.
עכשיו אני נמצא על אחוז שומן נמוך, משהו כמו 11-12. אני שוקל 55 ק"ג על משהו כמו 1.70.
איזה תכנית אימון הכי תתאים לי בשביל להתחזק? יש לי משהו כמו חודש וחצי להתאמן, עד ה1.1.11

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שיש קורלציה גבוהה בין הבנץ' שלך לכמה אתה מצליח כרץ, ומבלי לנהל על כך ויכוח צריך לשאול איך 10 קילו מתוכם נניח 7 שריר 2 שומן 1 נוזלים ישפיעו על התוצאות שלו?

זאת שאלה שצריך לשאול וכמובן אם יש לו את הזמן והיכולת לעלות במשקל ולחטב(מה שאין לו לפי מה שהוא מתאר)

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש קורלציה גבוהה בין הבנץ' שלך לכמה אתה מצליח כרץ, ומבלי לנהל על כך ויכוח צריך לשאול איך 10 קילו מתוכם נניח 7 שריר 2 שומן 1 נוזלים ישפיעו על התוצאות שלו?

זאת שאלה שצריך לשאול וכמובן אם יש לו את הזמן והיכולת לעלות במשקל ולחטב(מה שאין לו לפי מה שהוא מתאר)

באתלטיקה כעמט כל אימוני הכוח היו תרגילים לרגליים. היינו עושים שם סקאווט על רגל אחת עם קפיצה+10-5 ק"ג, ועוד כל מיניי תרגילים מעניינים. אבל יכול להיותצ שאני לא צריך לעשות תרגילים כאלה ויותר תרגילים ספציפיים למה שנאי צריך בטריאתלון.

יש לי גנטיקה טובה בעניין של חיטוב. אל תידאג בקשר לזה, גם ככה במהלך האימונים אני אוריד את כל השומן שאני אוסיף.

יכול להיות שאני צריך להתאים את האימונים שלי יותר לפי הצרכים שיש לי בטריאתלון.
לריצה אני צריך לחזק את התאומים, אבל יותר לכיוון של סיבולת שריר.
לשחייה צריך לחזק את השרירים שעובדים בחתירה.
ולאופניים בעיקר הארבע ראשי.
אני לא בטוח איזה שרירים פועלים בשחייה ובאיזה כמות כל אחד מהם. מישהו יודע?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני באמת לא מבין למה אתה מתכוון.

---------- התגובה התווספה 21-11-2010 ב 16:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 20-11-2010 ב 16:28 ----------

בסופו של דבר אני יעשה SS בלי פאוור קלין, ומתח במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית