תכנית אימונים חדשה.

יעלי :)

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
7
153
0
היי, כיוון שכבר חודשיים לא עשיתי תרגילים כ"כ טובים בחדר כושר ולא ידעתי אם אני עושה אותם טוב החלטתי לקחת מאמן אישי לכמה שיעורים בשבילי ללמוד איך לעשות נכון, ולהתאים תכנית אימונים המתאימה לי!
הוא הביא לי תכנית אימונים לחודשיים, רציתי להתייעץ איתכם האם התכנית הזאת מתאימה לי וטובה בשבילי.

יש לציין שאני עכשיו בתכנית של "מסה" ורוצה להתנפח (עד כמה שאפשר כמובן).
את התכנית הזאת אני רוצה להביא לדיאטן ספורט שיתאים לי תפריט תזונה.

יש לציין שאני בת 18
וגובה של 1.50

1. פרפר חזה אנכי, 3 סטים 10 חזרות
1. פולי עליון אחיזה רחבה 3 סטים 10 חזרות
1. מכרעיים עם משקולות 3 סטים 10-12 חזרות

2. לחיצת חזה במשקולות 3 סטים 10 חזרות
2. פשיטת רגליים, רגל אחד כל פעם, 3 סטים 10 חזרות
2. חתירה במשקולות עם שיפוע (על הבטן) 3 סטים 10 חזרות

3. דלתא, הנפה לצדדים משקולת יד 3 סטים 10 חזרות
3. סקווט בפיסוק (מכשיר) 3 סטים 10-12 חזרות
3. כפיפת מרפק במשקולות 3 סטים 10 חזרות

4. דלתא קידמי, הנפה לפנים עם משקולות 3 סטים 10 חזרות
4. מקרבים, פולי תחתון כל רגל 2 סטים 15 חזרות
4. פולי עליון יד יד 3 סטים 10 חזרות

בטן:
אלכסונים לכל צד 2 סטים 15 חזרות
בטן תחתונה 2 סטים 15-20 חזרות
כפיפת בטן 3 סטים 15 חזרות

יש לציין שעשיתי עד לפני כמה חודשים דיאטה קיצונית שפירקה לי את השרירים וכימעט ואין לי כח, מה גם שהמאמנת אמרה לי שביד אחת יש לי יותר כח מהיד השניה
ובגלל זה התכנית שלי עובדת עם משקולות חופשי ולא מכשירים..

מה אתם אומרים על התכנית הזאת? היא תשיג את מה שאני רוצה?
אשמח להתיעצות מימכם! תודה, יעל!

+1

(יש דרך אחרת לחזק פה הודעה?, אם לא צריך לחשוב על משהו, ה+1 מזכיר לי מקום אחר....😣)
חחחחחחח זה לא כזה מקום נורא כמו שכולכם מציגים את זה...
לעניין, אולי אנחנו מושפעים, אבל זה לא הופך את SS לתוכנית פחות טובה...

חאלס להמליץ לכל אחד SS ובולקינג רוטין הפורום הזה נהייה מושפע רצח מה יהיה

חחח משה :(
גם בתפוז זה נהיה ככה. פשוט נותנים לכולם SS או משהו דומה וזהו, אין כבר בכלל מה לכתוב :\

הא? תקרא בבקשה שוב את מה שכתבת.

הוא רומז שאפשר גם לעשות תוכנית A רגילה עם תרגילים שאתם שונאים =]

נערך לאחרונה:
קחי שני תרגילים מורכבים לשריר גדול
תרגיל אחד לשריר קטן
3 פעמים בשבוע לא בימים עוקבים וזהו

באמת מספיק כבר עם SS הזה חלאס!!!
מה נסגר אתכם אנשים?

חחח משה :(
הוא רומז שאפשר גם לעשות תוכנית A רגילה עם תרגילים שאתם שונאים =]

אין לי בעיה עם זה. אני גם לא אוהב להמליץ את SS לאנשים שלא קראו את הספר. עדיף שיעשו לג פרס מסקוואטים גרועים.

לכל אלו שטענו שהפורום מושפע:
למה לא עדיף לעשות תוכנית שמוכנה בדיוק למתחילים מובוססת על התרגילים הכי חשובים במקום לנסות להמציא את הגלגל מחדש....?!

אם יש לך, תמליץ אתה על משהו אחר.

חוץ מזה, למתחיל אין סיבה להמציא את הגלגל.
כן על אימון FBW
היא בחורה מה היא צריכה לעשות סקוואטים לדוגמא פשיטה וכפיפה יספיקו לה בדיוק לצרכים שלה ועוד בחיטוב, מה עוד? דדליפט לבחורה? אתה רציני?
מילטרי פרס? עם מה בדיוק? עם מוט אולימפי של 20 קילו? מה אתה חושב שבחורה מין השורה תצליח לעשות עם זה משהו? צריך לחשוב לפני שממליצים דברים לסוג אולכסיה מסויימת, וכן SS זה חרא של תוכנית ואני פותח את זה על גבי הפורום בלב שלם, ועל סמך מה אני אומר את זה? על סמך הרבה מתאמנים שגם אומרים את אות והדבר.
אתם מושפעים ואין מה לעשות עם זה, אתם חיים בסרט ואני מצטער מאוד שאני יוצא עליכם ככה אבל זה כבר נהייה בלתי נסבל, כל אחד רפיטו אמר, כאילו זה עודד מנשה וגם תוכנית כמו SS שחוץ מזה למתחילים אין שום דבר בעולם וזה הכי אידיאלי לכולם, אז ממש לא אנשים צריך להתחיל לצאת מהבועה.

כן על אימון FBW
היא בחורה מה היא צריכה לעשות סקוואטים לדוגמא פשיטה וכפיפה יספיקו לה בדיוק לצרכים שלה ועוד בחיטוב, מה עוד? דדליפט לבחורה? אתה רציני?
מילטרי פרס? עם מה בדיוק? עם מוט אולימפי של 20 קילו? מה אתה חושב שבחורה מין השורה תצליח לעשות עם זה משהו? צריך לחשוב לפני שממליצים דברים לסוג אולכסיה מסויימת, וכן SS זה חרא של תוכנית ואני פותח את זה על גבי הפורום בלב שלם, ועל סמך מה אני אומר את זה? על סמך הרבה מתאמנים שגם אומרים את אות והדבר.
אתם מושפעים ואין מה לעשות עם זה, אתם חיים בסרט ואני מצטער מאוד שאני יוצא עליכם ככה אבל זה כבר נהייה בלתי נסבל, כל אחד רפיטו אמר, כאילו זה עודד מנשה וגם תוכנית כמו SS שחוץ מזה למתחילים אין שום דבר בעולם וזה הכי אידיאלי לכולם, אז ממש לא אנשים צריך להתחיל לצאת מהבועה.

ומה זה תוכנית FBW? סתם שם כללי...
חוץ מזה, תקרא את מה שכתבתי למעלה. אני ממליץ על SS רק לאנשים שקראו את הספר.
דרך אגב, אין שום בעיה שבחורה תעשה את כל התרגילים האלה. זה הרבה יותר מועיל בחיים מפשיטה וכפיפה. וכן, אני מכיר בחורות שניסו את זה. אתם סתם מזלזלים ביכולות של נשים. והאנשים שפישלו עם SS הם אנשים שלא קראו את הספר ולא עשו את התוכנית נכון. מה שמחזיר אותי לנקודה הראשונה שלי.

ומה זה תוכנית FBW? סתם שם כללי...
חוץ מזה, תקרא את מה שכתבתי למעלה. אני ממליץ על SS רק לאנשים שקראו את הספר.
דרך אגב, אין שום בעיה שבחורה תעשה את כל התרגילים האלה. זה הרבה יותר מועיל בחיים מפשיטה וכפיפה. וכן, אני מכיר בחורות שניסו את זה. אתם סתם מזלזלים ביכולות של נשים. והאנשים שפישלו עם SS הם אנשים שלא קראו את הספר ולא עשו את התוכנית נכון. מה שמחזיר אותי לנקודה הראשונה שלי.
בוא תסביר לי איך בחורה תעשה מילטרי, עם מה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית