הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש שעושה BOR בצורה לא טובה

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
כל פעם אני מחליף טכניקה בBOR, קראתי את המאמר על החתירה בפורטל ואני עושה מה שכתוב שם, אבל למרות הכל אני מרגיש שאני מושך עם הידיים ולא מרגיש בכלל את הרוחב הגבי. אני מרגיש שאני עושה משהו לא נכון

אולי אני יעשה BOR מהכלוב כמו הבילדרים? 😛
נכון שהמשקל קל ואני לא אמור להרגיש את הרוחב הגבי, אבל אני יודע שאני לא אמור להרגיש את הידיים מושכות למרות שכל מה שאני עושה זה למשוך עם המרפקים.. אני מחזיק רחב והעמידה שלי ברוחב הכתפיים. אני לא יודע לגבי כמה רחוק המוט צריך להיות ממני כי אני מרגיש שהרגליים עובדות חזק מדי שאני מצמיד את המוט אליי, מה גם שהברכיים טיפה יוצאות החוצה, אז הברכיים מונעות מהמוט לנוע בקו ישר.

אוף למה אני לא יכול לעשות פאור קלין וזהו :S

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ברחב גבי עובד שם. גם אם אתה מרגיש שלא, הוא עובד. ככה זה מבחינה אנטומית, הוא עובד בתנועה הזאת.
ואתה כן אמור להרגיש את הידיים. איך אתה רוצה למשוך? עם הגב? זה בלתי אפשרי. הכתף והבייספס גם עובדים במשיכה הזאת לכן אתה גם מרגיש אותם
אני אישית חושב שמסור הרבה יותר נוח ויותר קל לעבוד איתו על הגב.

מהמשקל הזה כל מה שתרגיש זה באמת היד
תוסיף משקל
ותחזיק גב, הגב שלך רפוי ועגול
תוציא את החגורה לבנתיים, היא רק מפריעה לך בתרגיל הזה

• פותח/ת השרשור
אוקי, תודה.. אבל כשאני מוסיף משקל למשל ואפילו שכבר קשה לי למשוך עם הידיים.. אני עדיין לא מרגיש את הרוחב הגבי. חוץ מהעבודה שהגב טיפה עגול הטכניקה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית