הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שקית ניילון ואבקות חלבון - טירונות

• פותח/ת השרשור oRx
  • פורסם בתאריך

oRx

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אני מתגייס בעוד כשבוע לצבא.
אני מתאמן כבר כשנתיים במכון ואני מודע לכך שהצבא ייקח הרבה מאוד מההשקעה שלי (אני מתגייס לשריון - קרבי).

אני משתמש בתוסף מזון - אבקת חלבון,
השאלה שלי היא כזאת:
אני רוצה להכין מנות של אבקת חלבון מראש בשקיות ניילון קטנות ולקחת אותן בארוחות בוקר (לערבב אותן עם מים).
אני רק רוצה להיות בטוח - השקית ניילון יכולה לגרום לנזקים שונים לאבקה? - אם השקיות יעמדו הרבה זמן בטמפ' החדר במקום סגור (החדר בבסיס).

יש לי ממה לחשוש או שניתן להשתמש בהן בלי פחד?

חח מחזק. אבל לשאלתך אין שום בעיה עם זה למרות שאני לא מבין מה ההיגיון אתה אומר שאתה רוצה להשתמש בזה לארוחת בוקר. למה נראה לך שזה ישביע אותך בצורה כל שהיא? לדעתי זה מיותר אחי לך לצבא תשמור עלינו תחזור בשלום

אני לא רואה סיבה למה לקחת איתך אבקת חלבון לצבא.
1. אתה תהיה בחוסר תזונתי תרצה בזה או לא.
2. אתה לא תצליח לשמור על השריר תרצה בזה או לא (לפחות לא לאורך זמן).
3. זה לא משביע.
4. אתה תראה פריק.
5. תסיים טירונות ואז תדאג לאימונים.

מסכים עם משה - למרות שאפשר לטחון מלא אוכל בצבא תלוי איפה אתה ואיך התנאים. חוץ מזה שאני אישית מצאתי די והותר חלבון בזמן השירות שלי (לא בטירונות) וממש לא הייתי צריך אבקת חלבון.
הייתי טוחן גבינה לבנה וקוטג'ים כל היום פשוט נכנס למטבח ולוקח. הייתי עושה את עצמי כאילו זה הכי נורמאלי בעולם וכאילו אני עובד שם, ואף אחד לא פנה אליי ואמר לי מילה. זה עובד בעוד מלא מקומות דרך אגב 😃

בקרבי אין לך סיכוי לשמור על משהו בטירונות ובאימון המתקדם. אולי כשתגיע לפלוגות הותיקות יהיה לך זמן להתעסק בזה

אני מתגייס בעוד כשבוע לצבא.
אני מתאמן כבר כשנתיים במכון ואני מודע לכך שהצבא ייקח הרבה מאוד מההשקעה שלי (אני מתגייס לשריון - קרבי).

אני משתמש בתוסף מזון - אבקת חלבון,
השאלה שלי היא כזאת:
אני רוצה להכין מנות של אבקת חלבון מראש בשקיות ניילון קטנות ולקחת אותן בארוחות בוקר (לערבב אותן עם מים).
אני רק רוצה להיות בטוח - השקית ניילון יכולה לגרום לנזקים שונים לאבקה? - אם השקיות יעמדו הרבה זמן בטמפ' החדר במקום סגור (החדר בבסיס).

יש לי ממה לחשוש או שניתן להשתמש בהן בלי פחד?

חחחח
תשכח מאפקות
תשכח מאימונים
תאכל כמה שיותר מהכל כולל לחם עם שוקולד, אתה עדיין תרד במשקל בטירונות

אולי תהיה חייל של אחי הוא מקבל טירונים עוד שבוע (הוא בחטיבה 7)
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חחחח
תשכח מאפקות
תשכח מאימונים
תאכל כמה שיותר מהכל כולל לחם עם שוקולד, אתה עדיין תרד במשקל בטירונות

אולי תהיה חייל של אחי הוא מקבל טירונים עוד שבוע (הוא בחטיבה 7)
שיהיה בהצלחה
חח אולי XD
מה השם שלו?
------------------

אני מתכוון לקחת את האבקה כתוספת לארוחת בוקר זה קודם כל, אבל אתם צודקים בקטע של הפריק - זה באמת יראה מוזר מאוד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית