הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וירוסים במק? ועוד איך

לא שאני חסיד אפל או משהו (אין ולא היה לי אף מוצר שלהם האמת).
אבל כמעט תמיד קוטלים כאן כתבות בYNET על בריאות\כושר\איך שלא תקראו למדור ההוא
למה להאמין למדור מחשבים?
לפחות משהו אחד שם נכון, פשוט לא משתלם לפתח וירוסים למק.

ככל שהמק ייהפוך להיות יותר פופולרי, ככה יהיו לו יותר וירוסים. כרגע הוא עדיין הרבה יותר בטוח מווינדוס. מה גם שנראה לי שהחברות של האנטי-וירוסים פשוט רוצות למכור את התוכנות שלהם.

• פותח/ת השרשור
לא שאני חסיד אפל או משהו (אין ולא היה לי אף מוצר שלהם האמת).
אבל כמעט תמיד קוטלים כאן כתבות בYNET על בריאות\כושר\איך שלא תקראו למדור ההוא
למה להאמין למדור מחשבים?
לפחות משהו אחד שם נכון, פשוט לא משתלם לפתח וירוסים למק.
דווקא במדור הזה הם לא רעים.
ל YNET אין כותבים ממערכת ידיעות אחרונות (כמעט ולא) במדור בריאות, זה יותר כתבות אורח ופירסום בחינם בעד כתבה ממקורות צד ג'. בגלל שיש הרבה ליצנים בתחום, זה מתבטא באתר שלהם.

אחרי שקראתי את הכתבה סרקתי מיד את המק שלי (בתוכנה חינמית שאותה הוא משום מה [או לא משום מה] לא הזכיר) ואכן המק שלי היה נגוע בכל ארבעת הוירוסים למק שהוא ציין! יייייייייייי

יש מגמתיות בכתבות של וואי נט נגד אפל. מן הסתם חברה שיוצרת אחריה באזז כזה גדול עומדת גם מול יותר ביקורות. כמו שקיימים באגים בנוקיה או סמסונג לא תראו כתבה אחת שמזכירה משהו נגד הטלפונים שלהם בעוד האייפון 4 נקטל כמה וכמה פעמים.
יש לי מקבוק פרו, איימק 27 ואייפון 4 ואלו הקניות הכי חכמות שעשיתי, אני ממש מרוצה ואין סיכוי שאחזור לחלונות בחיים.

מר לטיסימוס - איזה תוכנה חינמית?

Clamxav, היא אמנם בודקת גם וירוסים שמתאימים לוינדוס והשתחלו למק, אבל היא גם מכירה את כל 5 הווירוסים האימתניים שיש למק וגם את כל הרוגלות.

יש מגמתיות בכתבות של וואי נט נגד אפל. מן הסתם חברה שיוצרת אחריה באזז כזה גדול עומדת גם מול יותר ביקורות. כמו שקיימים באגים בנוקיה או סמסונג לא תראו כתבה אחת שמזכירה משהו נגד הטלפונים שלהם בעוד האייפון 4 נקטל כמה וכמה פעמים.
יש לי מקבוק פרו, איימק 27 ואייפון 4 ואלו הקניות הכי חכמות שעשיתי, אני ממש מרוצה ואין סיכוי שאחזור לחלונות בחיים.

מר לטיסימוס - איזה תוכנה חינמית?
do you speak English?🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית