הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דגשים בבנץ' פרס

Gondzila

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
ראיתי את כל הסרטונים של הדגשים אבל אני אשמח אם תכתבו לי את הדגשים החשובים בעברית... תודה!

אחד הדברים היותר חשובים בבנץ' זה לכווץ את השכמות, זה מוריד הרבה מהעומס שנוצר על הכתפיים בתרגיל.

קבל דגש
תלמד אנגלית

כל הדגשים הטובים באנגלית (בSS או בסרטונים השונים כמו של דייב טייט)

אני מנצל"ש. איפה שאני מתאמן כרגע המרחק בין המוט לספסל גדול מדי מכדי שיהיה אפשר לכווץ שכמות ואז להוציא את המוט. המרפקים שלי כמעט נעולים כשהמוט עוד על הראק, אני צריך "לקפוץ" בשביל להוציא אותו. או שזה תוכנן לבילדרים עם נפח גוף משמעותי, או לשמנים עם נפח גוף משמעותי. איך שלא יהיה, אי אפשר להוציא את המוט מבלי להרוס לגמרי את הכיווץ (שלא לדבר על הגב). איזה רעיונות יש לכם?

בעייתי.. חיים נסה לעבוד עם עוד מישהו שיוציא לך את המוט..

ניסיתי, גם זה בעייתי כי מטעמי בטיחות (שלא יפול על הפרצוף) אתה רוצה לנעול מרפקים כשאתה מוציא את המוט. אז איך שלא יהיה יש את הקפיצה הזאת בהוצאה, ואז נהרס כל הכיווץ. אם אני לא אחשוב על פתרון יצירתי אני אעבור לשיפוע חיובי ופוש פרס.

קח ספסל ותעבוד בתוך כלוב או בראק, כמו שאני עושה

🤘

ניסיתי, גם זה בעייתי כי מטעמי בטיחות (שלא יפול על הפרצוף) אתה רוצה לנעול מרפקים כשאתה מוציא את המוט. אז איך שלא יהיה יש את הקפיצה הזאת בהוצאה, ואז נהרס כל הכיווץ. אם אני לא אחשוב על פתרון יצירתי אני אעבור לשיפוע חיובי ופוש פרס.

הבנתי...

תנסה מה שאלברו אמר.. נשמע פיתרון טוב

אולי במקרה המוטות הם בגובה של החזה שלך בערך? ככה שאם אתה נכשל תוריד תקשת בגב והמוטות ביטחון יעצרו את המוט.

משהו בסגנון הזה? 😛
DSCF0126.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית