הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט שלי 125 קילו

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
הגעתי למשקל שיא, 125 קילו דדליפט, 5 חזרות.
אני רוצה לדעת אם יש לי משהו בולט בטכניקה שאני חייב לתקן מיד.. בכל מקרה מה שאני שמתי לב זה שהמוט טיפה זז לי קדימה, לכן הוא לא נצמד לרגל והגב יתעגל קצת.. אפשר לראות את זה הכי טוב בחזרה השלישית.

גם חבר שלי שעובד איתי ביחד עשה, רק שהוא בחזרה השלישית אמר כבר שהוא מפחד להמשיך כדי לא לפגוע בגב, כי הוא מרגיש שהגב מעוגל ושהוא יפצע..

אז כנל עליו, מה צריך לשפר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי הסרטון הראשון- הגב עוד טיפה עגול שאתה מתחיל בתחתית , וככל שהסט מתקדם הוא מתעגל יותר. עוד דבר אתה מתחיל אם אגן מאוד גבוה- זה כמעט סטיףדדליפט. תוריד טיפה את האגן , אולי זה גם יקל עליך לשמור על גב זקוף.

השני- גב לא זקוף מספיק בהתחלה. ובחזרה שיתן לשוקיים ללכת קדימה רק אחרי שהמוט עובר את הברך. גם הוא עושה את הדדליפט קרוב לסטיף- תתחיל עם אגן קצת יותר נמוך לטעמי.

1. קשור לפה:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=18
2. הגוף אצלך טיפ טיפה עגול, תנסה להוציא עוד יותר את החזה החוצה.
3. הגוף שלו יותר עגול יחסית לשלך, הוא מוציא את החזה לשנייה ואז כשהוא מתרומם הוא מתחיל לשחק עם האגן וגורם לחזה לחזור פנימה מה שגורם לטכניקה לקוייה.
לדעתי הוא צריך להוריד לבערך 40-50 קילו ולהתחיל את הטכניקה מהתחלה.
בקשר אליך, אתה עושה את זה בצורה טובה, אבל יש מקום לשיפור.

---------- התגובה התווספה ב 23:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:40 ----------

חוץ מזה, הרגע ראיתי כשאתה מתרומם אתה גם קצת מעגל את הגב ומחזיר את החזה פנימה, זה לא טוב(בחזרה הראשונה בלבד).
תסתכל על ה SETUP של MARK RIPPTOE ותראה שהוא לא מחזיר את הגב כמו שאתה החזרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית