נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למקרופגים אין "זכרון". הם חלק מה Innate Immunity ולא חלק מהמערכת האדפטיבית.יש על זה כמה מחקרים, ויטמין C ואנטיאוקסידנטים אחרים יכולים לעזור למערכת החיסון, אבל ברגע שיש לך כבר וירוס או הצטננות כזו או אחרת הם לא יעזור לך אם תיטול אותם בכמויות מסחריות או בכמויות בכלל.
ככה שמיץ תפוזים לא יעזור לכם וויטמין C בפרט כשאתם כבר מצוננים, תנסו לסמוך על ה memory של ה lymphocytes וה Macrophages שלכם ועוד כמה נחמדים.
אין לזה תשובה וודאית. כל אחד חושב וממליץ מינון אחר.מה המנה המומלצת של ויטמין C ליום (לבן אדם ששוקל 70) ?
אם אני שותה כל יום 400 מ"ל מיץ תפוזים סחוט זה מספיק?(שותה בעבודה, זה סחוט מתרכיז לא באמת במקום)
עוד חודש אני בברלין, לפי מה שהבנתי יהיה שם מינוס 10 מעלות ולא בא לי להיות חולה בטיול לחו"ל. איך עוד אפשר להערך לזה מבחנת תזונה?
אוקיי תודה:)אין לזה תשובה וודאית. כל אחד חושב וממליץ מינון אחר.
לטעמי כדאי לקחת בין גרם וחצי לשניים ביום כאשר אתה לא חולה.
במיץ תפוזים מתרכיז יש כמות מאוד זניחה של ויטמין C ככה שאל תסתמך על זה.
לא חושב שיש משהו שאתה יכול לעשות יותר מידי מבחינת תזונה.
תמיד אפשר לתסף בC, D ואומגה 3 אבל הייתי הולך יותר על כיוון של הגיינה וחיטוי כדרך להמנעות.
ובעיקר תהנה, כשנהנים לא חולים 😃 - אני שרדתי חודש בקנדה במינוסים מטורפים בלי בעיה 😃
היה צריך להיות שם פסיק 😃למקרופגים אין "זכרון". הם חלק מה Innate Immunity ולא חלק מהמערכת האדפטיבית.
כנל לימפוציטים מסוג NK.
לא לימדו אתכם אימונולוגיה של חתולים? 😛