הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיום פנדלי סרטונים

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
סקוואט 180
דאדליפט 170
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10965&page=19
הלוג שלי
דאדליפט 170X1

אני חושב שהטכניקה לא היית בשיאה הרבה זמן לא ראיתי את עצמי עושה דאדליפט וכנראה שזאת התוצאה נעבוד על זה בהמשך
סקוואט 180

משקל גוף כמעט 84

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמתי לב שכשאנשים עושים סקוואט כבד הLB כמעט תמיד הבירכיים גולשות. לא יצא לי לראות מישהו שעושה סקוואט כבד (הכוונה היא לא במשקל האבסולוטי אלה בעצימות) שהבירכיים שלו לא גולשות.
זה רק אני שמתי לב או שזה סתם?

סקוואט פי 2+ ממשקל גוף זה מכובד מאד 🙌

נערך לאחרונה:
כשהמשקל כבד בד"כ הטכניקה נדפקת.. אין מה לעשות

ציצי שפיצי... סחטיין עלייך! יחי הרטי1 והכ1ח הפ1נקצי1אנאלי ....

שמתי לב שכשאנשים עושים סקוואט כבד הLB כמעט תמיד הבירכיים גולשות. לא יצא לי לראות מישהו שעושה סקוואט כבד (הכוונה היא לא במשקל האבסולוטי אלה בעצימות) שהבירכיים שלו לא גולשות.

עד כמה שזכור לי אחד המנהלים פה -deus . עושה סקוואט lb בלי שגולשות לו הברכיים.(בעצימות המדוברת כמובן)

עד כמה שזכור לי אחד המנהלים פה -deus . עושה סקוואט lb בלי שגולשות לו הברכיים.(בעצימות המדוברת כמובן)

אני חושב שאני יודע על איזה סרטון אתה מדבר. בכול מקרה זה קשה מאד לעשות את זה, וכול הכבוד לו ✌️

אני גם שמתי שהברכים נוטות לגלוש יותר בלואו מאשר בהיי, הניחוש שלי היא בגלל התנועה היותר אנכית בהיי לעומות הלואו (?).

הא? מה נסגר אתכם? ברכיים גולשות כי אתם לא יודעים לעשות סקוואט. די להאשים את הרצפה.

יפה מאוד
הסקוואט קצת גבוה
תגיד לקורן שזה לא זה, הוא פשוט על סטרואידים

---------- התגובה התווספה ב 19:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:34 ----------

סקוואט 180
דאדליפט 170
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10965&page=19
הלוג שלי
דאדליפט 170X1
YouTube - MOV00709
אני חושב שהטכניקה לא היית בשיאה הרבה זמן לא ראיתי את עצמי עושה דאדליפט וכנראה שזאת התוצאה נעבוד על זה בהמשך
סקוואט 180
YouTube - Broadcast Yourself.

משקל גוף כמעט 84
שלח לי הודעה במסנג'ר אני צריך להתייעץ איתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית