הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום SS, מחפש תכנית תחילת חיטוב.

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
כרגע סיימתי את תקופת המסה בה אכלתי בערך 350 גרם פחמימה, 150 גרם חלבון ו65 גרם שומן ואני מעוניין להתחיל לחטב ולהתחיל להתאמן בסגנון המשלב כוח והיפרטרופיה (פאוורבילדינג). אשמח לתכנית שמתאימה לחיטוב, חשוב לציין שאני מתאמן מתחיל (מתאמן בערך שנה וחצי) כרגע הנתונים שלי הם:
בן 15
80 ק''ג
גובה באיזור ה180 ס''מ

המשקלים:
סקוואט - 100 ק''ג
בנץ' - 67.5 ק''ג
דדליפט - 130 ק''ג
פרס - 45 ק''ג

אשמח גם לדעת כיצד לחשב BMR/RMR, אני לא יודע איזה מהם צריך להיות הניטרלי שלי שממנו אוריד קלוריות.

@Daniel Barack
@the Raccoon
@Mike
@White Walker
@yujinius
אם יש עוד אנשים שיכולים לעזור לי אני אשמח אם תתייגו, תודה רבה. 😍

נערך לאחרונה:
לקח 4 חודשים
התאמנת לפני לא מבין מה החוכמה הגדלוה בא אני אעשה עכשיוו ABCDE של תרגיל לשריר כל יום יעלה בסוף החודש קילו ויגיד שהגעתי לטוטאל 430 תורך חודש בABCDE

@יוסישיטרית
לא מבין מה אתה נותן מוניטין שלילי ראינו איך הSS עובד לך...

התאמנת לפני לא מבין מה החוכמה הגדלוה בא אני אעשה עכשיוו ABCDE של תרגיל לשריר כל יום יעלה בסוף החודש קילו ויגיד שהגעתי לטוטאל 430 תורך חודש בABCDE

@יוסישיטרית
קודם כל שלישי לא נתתי לך וברור שיש לי כרגע ותק של עוד מעט 7 שנים רצופים של אימונים
חזרתי מניתוח והגעתי ל 180 עכשין אני לא אומר לו להגיע ל 180 שיגיע לפחות ל140 להחליף תוכנית לא בהכרח מקדם אותו
צריך לנצל אותה כמו שצריך שרואים לנכון אז
כן מחליפים (לא מץאוששים או יותר מידי זמן אימון ) בדכ

@יוסישיטרית
אני לא עושה ss. ובחיים לא עשיתי. נתתי לך מוניטין שלילי כי הגבת לבחור שפתח את האשכול בצורה מזלזלת. ובפעם הבאה שאתה ככה מזלזל במישהו, תסתכל קודם מה התוצאות שלך.

קודם כל שלישי לא נתתי לך וברור שיש לי כרגע ותק של עוד מעט 7 שנים רצופים של אימונים
חזרתי מניתוח והגעתי ל 180 עכשין אני לא אומר לו להגיע ל 180 שיגיע לפחות ל140 להחליף תוכנית לא בהכרח מקדם אותו
צריך לנצל אותה כמו שצריך שרואים לנכון אז
כן מחליפים (לא מץאוששים או יותר מידי זמן אימון ) בדכ

לא אתה יוסי נתן
לא משנה אז מה החוכמה להגיד שהגעת ל180 שאתה מתאמן שנים אם הוא נתקע ב100 הוא לא עומד להגיע בSS ל 140
חוץ מזה שלא על זה דברתי דברתי על בנצ' ופרס שאין מספיק נפח שמה

אני לא עושה ss. ובחיים לא עשיתי. נתתי לך מוניטין שלילי כי הגבת לבחור שפתח את האשכול בצורה מזלזלת.
הגבתי לדוב אם כבר בצורה מזלזלת
אז תעשה SS המשקלים שלך נורא נמוכים

לא אתה יוסי נתן
לא משנה אז מה החוכמה להגיד שהגעת ל180 שאתה מתאמן שנים אם הוא נתקע ב100 הוא לא עומד להגיע בSS ל 140

למה שאני יעשה ss? תפסיק כבר לחשוב כול כך ראש קטן. אתה יודע בכלל מה הענף שלי? מה המשקל שלי? ואם יש לי פריצת דיסק בשבע חוליות שונות עדיין תמליץ לי לעשות ss? ואם אני רץ מרתון ואני בשיא העונה עדיין תמליץ לי? אז חאלס כבר עם ה״ההמלצות” האלה. זה לא מוציא אף אחד חכם. העיקר להגיד״ עחיי תעשה ss״

למה שאני יעשה ss? תפסיק כבר לחשוב כול כך ראש קטן. אתה יודע בכלל מה הענף שלי? מה המשקל שלי? ואם יש לי פריצת דיסק בשבע חוליות שונות עדיין תמליץ לי לעשות ss? ואם אני רץ מרתון ואני בשיא העונה עדיין תמליץ לי? אז חאלס כבר עם ה״ההמלצות” האלה. זה לא מוציא אף אחד חכם. העיקר להגיד״ עחיי תעשה ss״
אז תשנה תוכנית בכל מקרה התוכנית שלך לא משהו

לא אתה יוסי נתן

עזוב מנש אתה ליצן שתבין איך למצות תוכניות תבין

עזוב מנש אתה ליצן שתבין איך למצות תוכניות תבין
אני ליצן הבחור מתאמן שנה וחצי עושה SS נתקע על המשקלים העלה ואתה רווצה שהוא ימשיך ועוד יכפיל ב1.5 את מה שיש לו כרגע
הגיוני מאוד סך הכל שעשה 3 שנים SS אולי יגיע למשקלים שלך

אני חושב שאמשיך את הSS בחיטוב, תודה רבה. אבל מה אעשה אם באיזשהו שלב אפסיק להתקדם במשקלים (באמצע החיטוב)?
תשאר עליהם. אני עושה עכשיו SS בחיטוב, ואם אני מרגיש שאני לא מצליח להתקדם אני פשוט משאיר את המשקל. בינתיים רואה תוצאות טובות ומשקלי העבודה שלי הרבה יותר גבוהים משלך אז לך אמורות להיות הרבה פחות בעיות של התקדמות.

אני חושב שאמשיך את הSS בחיטוב, תודה רבה. אבל מה אעשה אם באיזשהו שלב אפסיק להתקדם במשקלים (באמצע החיטוב)?
זה רעיון לא רע למשוך אותה עוד קצת בזמן החיטוב, כמובן עם סקוואט קל באמצע השבוע.
שתפסיק להתקדם במשקלים תעבור לרעיון הטוב יותר, מה שכתבתי לך בעמוד הראשון רק בתוספת שבוע דילואוד בין ה ss לטקסס.

אני חושב שאמשיך את הSS בחיטוב
לפני שאתה נכנס לחיטוב, תשקול להיות תקופה על נייטרלי עם קצת מניפולציות של תזונה.
מישהו מהפורום ציין את המאמר הזה באיזה שרשור:
To Be A Beast | Barbell Medicine
אני מציע לך לקרוא אותו, לי אישית הוא נתן הרבה חומר למחשבה. כמו כן, הוא נותן שם דוגמה שדי רלוונטית למצב שלך כרגע.
בקיצור תקרא, מקווה שתפיק מזה טיפים מעשיים וגם קצת חומר למחשבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית