הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום SS, מחפש תכנית תחילת חיטוב.

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
כרגע סיימתי את תקופת המסה בה אכלתי בערך 350 גרם פחמימה, 150 גרם חלבון ו65 גרם שומן ואני מעוניין להתחיל לחטב ולהתחיל להתאמן בסגנון המשלב כוח והיפרטרופיה (פאוורבילדינג). אשמח לתכנית שמתאימה לחיטוב, חשוב לציין שאני מתאמן מתחיל (מתאמן בערך שנה וחצי) כרגע הנתונים שלי הם:
בן 15
80 ק''ג
גובה באיזור ה180 ס''מ

המשקלים:
סקוואט - 100 ק''ג
בנץ' - 67.5 ק''ג
דדליפט - 130 ק''ג
פרס - 45 ק''ג

אשמח גם לדעת כיצד לחשב BMR/RMR, אני לא יודע איזה מהם צריך להיות הניטרלי שלי שממנו אוריד קלוריות.

@Daniel Barack
@the Raccoon
@Mike
@White Walker
@yujinius
אם יש עוד אנשים שיכולים לעזור לי אני אשמח אם תתייגו, תודה רבה. 😍

נערך לאחרונה:
לדעתי אתה יכול עוד להתקדם התוכנית להעלות חלבון פחות קצת פחמימה
להגיע לדעתי ל140 סקוואט
בנץ 90
פרס 60
דדליפט 150 -160
ואז לעשות משהו כמו שאתה רוצה זאת דעתי ..

לדעתי תתחיל טקסס.
זה הזמן לבנות כוח בסיסי, תרגילי העזר יגיעו בהמשך.
תשקל בתדירות של אחת לשבוע כך תחשף למאזן הקלורי בו אתה נמצא.
תכוון לנייטרלי/חיובי מתון למקרה שזה לא ברור לך..
יש לך עוד הרבה לתת.

לדעתי אתה יכול עוד להתקדם התוכנית להעלות חלבון פחות קצת פחמימה
להגיע לדעתי ל140 סקוואט
בנץ 90
פרס 60
דדליפט 150 -160
ואז לעשות משהו כמו שאתה רוצה זאת דעתי ..
חחח להגיע למשקלים שכתבת בפלג גוף עליון בSS כזו בדיחה טובה לא שמעתי הרבה זמן

חחח להגיע למשקלים שכתבת בפלג גוף עליון בSS כזו בדיחה טובה לא שמעתי הרבה זמן
הגעתי ל107.5×5×3 בבנץ׳ והדבר היחיד שמנע ממני להגיע ליותר זה טכניקה לא מספיק טובה (בפעם הראשונה שעשיתי את התכנית).

אתם אומרים לי ככה בחיים לא ההתאמנתם ותורך 4 חודש הגעתם למשקלים הנל?
התאמנתי בתכנית מאוד גרועה של שריר פעם בשבוע. אני גם לא אומר שצריך להגיע למשקלים האלה בss אבל להגיד שמיצית את התכנית כשהגעת ל60-70 קילו בנץ׳ זה לא נכון אלא אם כן אתה בחורה או בנאדם ששוקל 50 קילו. אגב לסיים את התכנית על מ.ג. פחות מ70 זה גם אומר שלא עשית אותה נכון.

נערך לאחרונה:
התאמנתי בתכנית מאוד גרועה של שריר פעם בשבוע ל5 פעמים. אני גם לא אומר שצריך להגיע למשקל הזה בss אבל להגיד שמיצית את התכנית כשהגעת ל60-70 קילו בנץ׳ זה לא נכוןף אלא אם כן זאת בחורה אם בנאדם ששוקל 50 קילו. אגב לסיים את התכנית על מ.ג. פחות מ70 זה גם כי לא עשית אותה נכון.
תקשיב זהלא משנה אם התאמנת כל עוד עלית משקלים והיה התדקמות אז גם אם היא לא הייתה מייטבית היא הייתה... זה לא שהתחלת מ 0
לבן אדם ממוצע מטר 77 כמה לדעתך הוא צריך לסיים את התוכנית ואתה גם 4 חודש עשית אותה וזהו
נב כמה אתה שקלת על איזה גובה

תקשיב זהלא משנה אם התאמנת כל עוד עלית משקלים והיה התדקמות אז גם אם היא לא הייתה מייטבית היא הייתה... זה לא שהתחלת מ 0
לבן אדם ממוצע מטר 77 כמה לדעתך הוא צריך לסיים את התוכנית ואתה גם 4 חודש עשית אותה וזהו
נב כמה אתה שקלת על איזה גובה
86 על 180. צריך להיות 75 קילו לפחוץ במ.ג., סקוואט 1.5 מג, דדליפט 1.75 ובנץ׳ המשקל גוף אם הבנאדם באמת חלש בבנץ׳ ושוקל הרבה. במשקל גוף 75 צריך ללחוץ לפחות 85×5×3.

86 על 180. צריך להיות 75 קילו לפחוץ במ.ג., סקוואט 1.5 מג, דדליפט 1.75 ובנץ׳ המשקל גוף אם הבנאדם באמת חלש בבנץ׳ ושוקל הרבה. במשקל גוף 75 צריך ללחוץ לפחות 85×5×3.
יכול להסכים לגבי הסקוואט והדד פחות לגבי הבנצ' אבל לא משמעותית
אבל גבר אני בספק שהאדון למעלה שוקל 120 ק"ג

לדעתי תמשיך להתקדם בss בחיטוב. עם משקלי העבודה שלך יש עוד פוטנציאל התקדמות. חבל להפסיק.

אני בחיים לא הייתי מצליח להתקדם בקצב כזה בחיטוב מהמשקלים האלה ועוד הייתי נפצע..
אני לא מכיר אותו. אני שופט רק לפי המספרים שהוא פרסם. עם 100 סקוואט על משקל גוף של 80 קילו אני לא רואה סיבה לא להתקדם או להפצע. גם הוא לא בהכרח חייב לעשות את הSS עם התקדמות תלת שבועית. אפשר לעשות מודיפיקציה לחיטוב כמו לתת סקוואט קל באמצע שבוע.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר אותו. אני שופט רק לפי המספרים שהוא פרסם. עם 100 סקוואט על משקל גוף של 80 קילו אני לא רואה סיבה לא להתקדם או להפצע. גם הוא לא בהכרח חייב לעשות את הSS עם התקדמות תלת שבועית. אפשר לעשות מודיפיקציה לחיטוב כמו לתת סקוואט קל באמצע שבוע.
אז הדבר שאני צריך לעשות הוא פשוט לעשות את התכנית כרגיל רק עם סקוואט קל באמצע שבוע? רק סקוואט?

אז הדבר שאני צריך לעשות הוא פשוט לעשות את התכנית כרגיל רק עם סקוואט קל באמצע שבוע? רק סקוואט?
הוספת תרגילי עזר?
אתה יכול גם לעשות פרונט סקוואט במקום סקוואט קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית