הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טירונות ותזונה

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני כרגע מתחיל טירונות, ואני תמיד תוהה לגבי התזונה,
יוצא לי לאכול די טוב בבסיס, אבל באוכל יחסית יש לא מעט שומן והרבה סוכר (תה, מעדנים מיצים, סופגניות עכשיו...), תהיתי עד כמה אני יכול לשבת בראש שקט לגבי התזונה העשירה בסוכר ושומנים, הרי רוב הזמן אני בפעילות ובקושי יש לי זמן מנוחה

אני לא הייתי שובר את הראש. ההוצאה הקלורית שלך היא עכשיו משמעותית יותר גבוהה מזמן האימונים. תנסה לאכול כמה שיותר חלבון, עזוב אותך משיקולי פחמימות ושומנים לזמן הטירונות, הרוב המוחלט של האנשים שאני מכיר יורדים במשקל בטירונות.

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי שובר את הראש. ההוצאה הקלורית שלך היא עכשיו משמעותית יותר גבוהה מזמן האימונים. תנסה לאכול כמה שיותר חלבון, עזוב אותך משיקולי פחמימות ושומנים לזמן הטירונות, הרוב המוחלט של האנשים שאני מכיר יורדים במשקל בטירונות.
כמעט בלתי אפשרי להשיג חלבון בבסיס שלי (המנה בצהריים היא מנת עוף מסכנה ששוה ל ~70ג עוף)
והשאר זה ביצה אחת ואו גבינה לבנה שנמאסת כבר
כל עוד אני לא עושה נזק לעצמי עם השומן והסוכר אני מרוצה
יש שם גם הרבה פחמימות טעימות, אני בא בצהריים רעב מת אחרי שטירטרו אותי כל היום ופשוט לוקח את כל הדברים הטעימים ובולע

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל זה לא שיש לך מה לעשות. אז למה זה משנה?

אני כן יכול לאכול פחות פחמימות ופחות מהחצילים המטוגנים בטחינה שלהם (הדבר הכי טעים שם) ולרדת מכל הקולות והלחם עם ריבה\שוקולד, אבל לרוב אני מתפנק כי אני יודע שאני מזיע כל היום, אבל אני לא ממש מתמצא בדברים האלה

מסכים עם חיים.
תשים כמטרה לאכול חלבון. תמיד תחפש אותו ותקח אותו.
מעבר לכך- כולם מרזים בטירונות- אז זה לא שאתה אוכל סוכרים/שומנים בעודף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית