O or24 משתמש פעיל 354 7 נק' מוניטין: 723 0 354 7 5/12/10 #1 זה ישמע מצחיק אבל מאז שאני משתמש בתוספים האלה אני חולם הרבה חלומות במהלך הלילה, אני לא יודע אם יש קשר (אני לוקח כדור של אבץ ושל מגזנזיום לפני השינה). קרה לעוד מישהו?
זה ישמע מצחיק אבל מאז שאני משתמש בתוספים האלה אני חולם הרבה חלומות במהלך הלילה, אני לא יודע אם יש קשר (אני לוקח כדור של אבץ ושל מגזנזיום לפני השינה). קרה לעוד מישהו?
H hard.deadlifter משתמש מתחיל 13 0 נק' מוניטין: 0 0 13 0 5/12/10 #2 משתמשים בדרך כלל בתוסף שידוע בשם ZMA שהוא אבץ מגניזיום וB6 כעזרה לשינה , ידוע גם שחלומות מוזרים הם מתופעות הלוואי של ה ZMA . Upvote 0 Downvote
משתמשים בדרך כלל בתוסף שידוע בשם ZMA שהוא אבץ מגניזיום וB6 כעזרה לשינה , ידוע גם שחלומות מוזרים הם מתופעות הלוואי של ה ZMA .
I Infantry משתמש מתחיל 280 0 נק' מוניטין: 31 0 280 0 5/12/10 #3 אני אגיד לך את האמת, זה באמת עוזר. מאז שהתחלתי לקחת את המולטי ויטמין(אומנם לא מגנזיום ואבץ בנפרד במינון גבוה יותר) אני ישן טוב יותר ועמוק יותר(כן גם יש חלומות הזויים חחח), לא יודע למה. Upvote 0 Downvote
אני אגיד לך את האמת, זה באמת עוזר. מאז שהתחלתי לקחת את המולטי ויטמין(אומנם לא מגנזיום ואבץ בנפרד במינון גבוה יותר) אני ישן טוב יותר ועמוק יותר(כן גם יש חלומות הזויים חחח), לא יודע למה.