הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למי שעבר פה חיטוב

• פותח/ת השרשור cuba
  • פורסם בתאריך

cuba

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
-7
167
0
אני מתחיל ביום ראשון חיטוב..
להתחיל קודם כל מתפריט נטרלי של שבוע? או להתחיל ישר במאזן קלורי שלילי?

עם אני עושה חיטוב רגיל ולא דל פחממה כל כמה זמן עושים העמסה?

תוך כמה זמן לעבור מחיטוב רגיל לחיטוב דל פחממה?

את העמסה אני יכול להתחיל למשל ביום שישי שהיא תסתיים בשבת לפני שאני הולך לישון? כאילו בשישי בצהרים הולך לאימון ואז מהארוחת שישי עד שבת לפני השינה תיהיה העמסה? קצת יותר מ24 שעות
איזה תוספים כדאי לי לקנות בחיטוב ?

קודם אני רוצה לשאול אם אתה עושה חיטוב שהוא לא דל פחמימה אז איזה אתה עושה(דל שומן)?
ושוב פעם למה לא להתחיל ישר מדל פחמימה?
ומה ההגדרה שלך לחיטוב רגיל?
לך על דל פחמימה וזהו.
וקח תיקרא קצת
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מאזן קלורי שלילי...
קראתי את המאמר אני יודע בערך איך אמור להראות חיטוב.. פשוט אמרו לי מלא אנשים שכבר עברו חיטוב שרק לקראת סוף החיטוב הם עברו לדל...

דל זה מתחת ל100 גרם פחממה אז רגיל מן הסתם זה מעל

חיטוב דל פחמימה זה שם לחיטוב שיש שמה קצת פחמימה יחסית.
זה לא שאתה לקראת סוף החיטוב עושה 100 גרם פחמימות אלה זה תלוי בירידה שלך אם אתה מצליח להוריד שומן נגיד ב 150 גרם פחמימה אז אתה לא צריך להוריד את זה ל 100.
רק אם אתה מרגיש שנתקתה אתה מתחיל להוריד בהדרגה פחמימות

אם לא מדובר על חיטוב עצבני לא.ש מאוד נמוך - תזונה רגילה - תביא אותך ליעד 10-12 א.ש בכיף (מניסיון אישי אפילו ל8 א.ש)

עדיף למצות את התזונה הרגילה. לגבי ההעמסות הן מפורטות במאמר שאתה טוען שקראת (אחת ל10-14 ימים)

לא משהו מתי אתה אוכל... יש לך חלון של 24 שעות (במצבים אחרים גם יותר אין שום בעיה)

לגבי התוספים - אני ממליץ בחום על קריאטין מונו (לקחת אפילו לאורך כל האימונים חיטוב או מאסה).

לכמה א.ש אתה רוצה להגיע?

נערך לאחרונה:
העמסה עושים כל שבועיים/שבוע טכלס לפי תעדי זה תלוי ברצון שלך אני למשל עושה כל שבוע כי אני נישבר כבר אחרי שבוע ואז מתי שאני אוכל מה שאני רוצה המוטיבציה אצלי עולה, תבחר אתה איזה סוג של בן אדם אתה.
וכן אתה יכול לעשות העמסה שתימשך יותר מיממה אחד

אם לא מדובר על חיטוב עצבני לא.ש מאוד נמוך - תזונה רגילה - תביא אותך ליעד 10-12 א.ש בכיף (מניסיון אישי אפילו ל8 א.ש)

עדיף למצות את התזונה הרגילה. לגבי ההעמסות הן מפורטות במאמר שאתה טוען שקראת (אחת ל10-14 ימים)

לכמה א.ש אתה רוצה להגיע?

כשאתה אומר תזונה רגילה למה אתה מתכוון?

• פותח/ת השרשור
מה עם שאר השאלות?
כל כמה זמן עושים העמסה נניח עם אני על 50-60 גרם פחממה ליום?

כמה זמן לעשות נטרלי לפני החיטוב?

מה עם שאר השאלות?
כל כמה זמן עושים העמסה נניח עם אני על 50-60 גרם פחממה ליום?

כמה זמן לעשות נטרלי לפני החיטוב?

אם אתה 20 אחוז שומן אתה לא צריך AD.

דיאטה רגילה. אם בכל אתה מתעקש על AD אז במצב של 50 גרם ליום עושים העמסה יום בשבוע. מיותר לפי דעתי במקרה שלך.

לגבי הנייטראלי לא יודע - תתחיל בגריעון קטן נגיד 500 קלוריות ליום ותתחיל להגדיל אותו. זה מתואר במאמר.

• פותח/ת השרשור
מה שטוב בAD זה שהעמסה כל שישי שבת שזה יוצא טוב אפשר לצאת לאכול איזה המבורגר ובירה בעמסה מה שאי אפשר בחיטוב רגיל כי העמסות בחיטוב רגיל זה פעם ב10 ימים משהו כזה

תתחיל חיטוב על 500 שלילי פחות או יותר, מן הסתם אתה תוריד בעיקר פחמימות.
אני גם בעד להתחיל בדיאטה "רגילה" ורק אח"כ להתחיל לקצץ בפחמימות, בייחוד אם זה חיטוב ראשון שלך. אם לא ואתה כבר מכיר את הגוף שלך אתה יכול לבנות חיטוב לפי מה שעבד עליך הכי טוב בפעמים האחרונות.
לא עושים העמסה בשבועיים הראשונים, אח"כ כל 7-14 יום, תלוי בדיאטה.
אל תשתגע גם עם המשקלים (אל תסתובב סביב ה-rmים בהתחלה, אם אתה עושה לדוגמה מדקאו תיקח 4 שבועות אחורה).

• פותח/ת השרשור
תגידו עד כמה זה חשוב אחרי אימון פחממה כמו סוכר ענבים בחיטוב?
בSS לא הייתי אוכל כלום אחרי אימון רק שהייתי מגיע הביתה וכאלה אבל בחיטוב שמעתי שזה כן קריטי

זה לא קריטי. בדיוק היום משה פרסם מאמר שהפחמימות אחרי האימון גם לא ממש נחוצות. ומי שעושה AD הרי גם ככה לא אוכל פחמימות מיד אחרי האימון.

• פותח/ת השרשור
איך הערכים האלה בתור תפריט נטרלי?
הנטרלי שלי קצת יותר מ2750

קלוריות:2797
חלבון:218
שומן:96
פחממה:250

כל שבוע אני מוריד ארוחת פחממה אחת בערך 200 קלוריות ירד לי לשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית