הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט - 40 קילו - 12/10

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
היה אימון טוב ברמותתת!!!
שירבו אימונים כאלו:victory:
בנימה אופטימית זו, אני רוצה לעודות לרמי שצילם אותי, תודה.
מההתרשמות שלו לאיך שעשיתי ב LIVE, זה היה ממש טוב, תגידו לי אתם 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הבירכיים שלך נכנסות פנימה וזה לא נראה מספיק עמוק.
זה כמעט עד הסוף, בדר"כ כשאני עושה עד הסוף קשה להתרומם במהירות בחזרה. משום מה אני לא מצליח לראות שהברכיים שלי נכנסות פנימה, אתה יכול להגיד באיזה שנייה רואים את זה במדוייק?

נערך לאחרונה:
התנועה צריכה להיות של התיישבות אחורה, ולא ירידה למטה והזזה של הברכיים קדימה. אתה אמור כאילו להוציא את התחת אחורה ולהתיישב (יכול להיות שתצטרך טיפה להטות את הגב קדימה כדי לשמור על יציבות, אבל תשאיר את המשקל על העקבים). תנסה גם לעבוד קצת יותר לאט ולשים לב לדגשים בטכניקה.
וכמו שמשה אמר זה נראה שאתה לא יורד מספיק.

יכול להיות שזה רק נראה ככה מהזווית, אבל אני חושב שהכפות רגליים שלך מופנות יותר מדי החוצה (לא יודע האמת אם זה משנה הרבה)

עריכה: זה HB או LB? כי המוט נראה ממוקם קצת גבוה (יכול להיות שזה סתם בצילום נראה ככה), ואני רשמתי בקשר לLB.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התנועה צריכה להיות של התיישבות אחורה, ולא ירידה למטה והזזה של הברכיים קדימה. אתה אמור כאילו להוציא את התחת אחורה ולהתיישב (יכול להיות שתצטרך טיפה להטות את הגב קדימה כדי לשמור על יציבות, אבל תשאיר את המשקל על העקבים). תנסה גם לעבוד קצת יותר לאט ולשים לב לדגשים בטכניקה.
וכמו שמשה אמר זה נראה שאתה לא יורד מספיק.

יכול להיות שזה רק נראה ככה מהזווית, אבל אני חושב שהכפות רגליים שלך מופנות יותר מדי החוצה (לא יודע האמת אם זה משנה הרבה)

עריכה: זה HB או LB? כי המוט נראה ממוקם קצת גבוה (יכול להיות שזה סתם בצילום נראה ככה), ואני רשמתי בקשר לLB.
כמובן שזה LB,
באמת שהוצאתי את התחת, תסתכל לפני שאני יורד אני כבר מוציא אפשר לומר כמה שאני יכול ופשוט יורד, הבעיה שאם אני יורד כמו שאומרים 'עד הסוף' קשה לי לעלות במהירות בחזרה, ואני רוצה להיות כמה שפחות זמן למטה.. אימון הבא אני אנסה לרדת קצת יותר למטה ואני אעבוד קצת יותר לאט, נראה איך הלך.
בקשר למוט, אני ממקם אותו איפה שאני מרגיש שנוח לי, איפה שלא כואב לי לשים את המוט..

אני רואה שאתה מוציא את התחת, אבל אתה לא מתיישב אחורה. בקשר לעומק, אתה צריך לרדת יותר עמוק ולקבל באונס וככה לעלות מהר, יכול להיות שזה קשור לתנועה של ההתיישבות אחורה.
ויש מקום מסויים שבו אתה אמור לשים את המוט, זה לא שאתה יכול לשים אותו איפה שנח לך... אם אתה שם אותו גבוה, זה טכניקה שונה. וזה כואב רק בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שאתה מוציא את התחת, אבל אתה לא מתיישב אחורה. בקשר לעומק, אתה צריך לרדת יותר עמוק ולקבל באונס וככה לעלות מהר, יכול להיות שזה קשור לתנועה של ההתיישבות אחורה.
ויש מקום מסויים שבו אתה אמור לשים את המוט, זה לא שאתה יכול לשים אותו איפה שנח לך... אם אתה שם אותו גבוה, זה טכניקה שונה. וזה כואב רק בהתחלה.
במקומות אחרים לא נוח להחזיק פשוט, ולפעמים זה כואב, אני לא יודע אם המקום ששמתי זה נכון, אבל זה מקום מצויין בקשר לנוחות.
אני אשאל את רמי פעם הבאה ב LIVE אם הוא חושב שהמקום בסדר..
אגב רמי, אם אתה קורא את זה, מתי אתה בא יום שני? D=

תשמע בlive חוץ מאולי עניין העומק הטכניקה נראתה לי בסדר גמור, אני מניח שמה שנאמר פה יש עוד מה לשפר(בעיקר העומק), אבל זה בה-ר-ב-ה יותר טוב מהסרטונים הקודמים, אז כל הכבוד על השיפור, עכשיו לדעתי זה בהרבה יותר טוב, רק תרד טיפה יותר נמוך.

עריכה:אני בא ב6 ככה...

• פותח/ת השרשור
תשמע בlive חוץ מאולי עניין העומק הטכניקה נראתה לי בסדר גמור, אני מניח שמה שנאמר פה יש עוד מה לשפר(בעיקר העומק), אבל זה בה-ר-ב-ה יותר טוב מהסרטונים הקודמים, אז כל הכבוד על השיפור, עכשיו לדעתי זה בהרבה יותר טוב, רק תרד טיפה יותר נמוך.

עריכה:אני בא ב6 ככה...
טוב אז בערך ב 18:15 אני אגיע לשם 😃
אתה בעצמך ראית בסט השני כשירדתי יותר מידי המוט נפל אחורה.. או שזה היה בגלל שלא הרמתי מרפקים או בגלל שסתם החליק.. יותר בכיוון של המרפקים D=

נסכם:
יותר עומק
לבדוק אם המוט ממוקם במקום הנכון עפ"י שנוח לי איפה שמיקמתי בסירטון
לקנות נעלי סקווט דחוף.

אתה לא יורד עמוק מספיק
ואל מתיישב אחורה אלה למטה
והמוט נראה לא ממוקם במקום המתאים

ועוד דבר שהפריע לי ומונע ממך לעבוד כמו שצריך [ויעבוד רק כרגע עם משקלים נמוכים] הוא שהמוט כשאתה נכנס אל הסט ממוקם מאוד מאוד גבוה בראק!
שים לב שהוא מגיע אלייך בערך לצוואר
בעוד שהוא אמור להגיע לעצם החזה.. הסטרנום

זה מונע ממך להכנס לסט כמו שצריך ולמקם את המוט במקום הנכון

אל תיתן לצבא ה HB להרוס אותך! 😆

הנה סתם סרטון שמצאתי ביוטיוב

שים לב לגובה שהמוט מונח בו על הראק ועל איך הוא מוציא אתה מוט..
היצאיה היא ב"חצי סקוואט" ולא בעלייה על התאומים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה טוקסי,
נסכם:

• יותר עומק
  • להיכנס כשהמוט מול החזה
  • למקם את המוט במקום הנכון
  • לקנות נעלי סקווט

מעניין שאף אחד לא העיר לו על האחיזה.

האמת שזה הדבר הראשון שאני שמתי לב אליו, כשאתה אוחז במוט אז האגודלים צריכים להיות באותו כיוון עם שאר האצבעות ולא בכיוון הנגדי. (בכיוון הנגדי זה HB)

מחזק את חזית ה LB ✌️✌️✌️

זה הפוך מLB 😵

1. אתה ממקם את המוט גבוה כמו בHB
2. אתה לא מתיישב אחורה בכלל, זה נראה HB
3. אין לך hip drive בכלל, זה נראה כמו HB
4. הבירכיים גולשות ממש קדימה, זה נראה כמו HB
5. אלה לא שובר מקביל ככה שזה גם לא HB וLB

יכול להיות שהבעיה שלך זה שאתה מפחד להשען קדימה, כשעושים LB אתה מרגיש שהגב את הזווית בגו קטנה וזה די מפחיד בהתחלה כי אתה פוחד ליפול קדימה, אבל אם תראה סרטונים של LB אתה תראה שהם ממש נשענים קדימה וזה כדי שהתחת יוכל ללכת אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית