עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כמעט עד הסוף, בדר"כ כשאני עושה עד הסוף קשה להתרומם במהירות בחזרה. משום מה אני לא מצליח לראות שהברכיים שלי נכנסות פנימה, אתה יכול להגיד באיזה שנייה רואים את זה במדוייק?הבירכיים שלך נכנסות פנימה וזה לא נראה מספיק עמוק.
כמובן שזה LB,התנועה צריכה להיות של התיישבות אחורה, ולא ירידה למטה והזזה של הברכיים קדימה. אתה אמור כאילו להוציא את התחת אחורה ולהתיישב (יכול להיות שתצטרך טיפה להטות את הגב קדימה כדי לשמור על יציבות, אבל תשאיר את המשקל על העקבים). תנסה גם לעבוד קצת יותר לאט ולשים לב לדגשים בטכניקה.
וכמו שמשה אמר זה נראה שאתה לא יורד מספיק.
יכול להיות שזה רק נראה ככה מהזווית, אבל אני חושב שהכפות רגליים שלך מופנות יותר מדי החוצה (לא יודע האמת אם זה משנה הרבה)
עריכה: זה HB או LB? כי המוט נראה ממוקם קצת גבוה (יכול להיות שזה סתם בצילום נראה ככה), ואני רשמתי בקשר לLB.
במקומות אחרים לא נוח להחזיק פשוט, ולפעמים זה כואב, אני לא יודע אם המקום ששמתי זה נכון, אבל זה מקום מצויין בקשר לנוחות.אני רואה שאתה מוציא את התחת, אבל אתה לא מתיישב אחורה. בקשר לעומק, אתה צריך לרדת יותר עמוק ולקבל באונס וככה לעלות מהר, יכול להיות שזה קשור לתנועה של ההתיישבות אחורה.
ויש מקום מסויים שבו אתה אמור לשים את המוט, זה לא שאתה יכול לשים אותו איפה שנח לך... אם אתה שם אותו גבוה, זה טכניקה שונה. וזה כואב רק בהתחלה.
טוב אז בערך ב 18:15 אני אגיע לשם 😃תשמע בlive חוץ מאולי עניין העומק הטכניקה נראתה לי בסדר גמור, אני מניח שמה שנאמר פה יש עוד מה לשפר(בעיקר העומק), אבל זה בה-ר-ב-ה יותר טוב מהסרטונים הקודמים, אז כל הכבוד על השיפור, עכשיו לדעתי זה בהרבה יותר טוב, רק תרד טיפה יותר נמוך.
עריכה:אני בא ב6 ככה...
דבר בשם עצמך :stop:מה זאת אומרת אל תתן לצבא הHB להרוס אותך...
HB שולט!
מה זאת אומרת אל תתן לצבא הHB להרוס אותך...
HB שולט!
דבר בשם עצמך :stop:
מחזק את חזית ה LB ✌️✌️✌️חזית ה LB מתייצבת להתקפה! 🤪
:stop::stop::stop::stop::stop::stop:Habuilderim Bahru Harta Barta Vs. Lo Builder
בחירה שלך.
מחזק את חזית ה LB ✌️✌️✌️