הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט - 40 קילו - 12/10

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
היה אימון טוב ברמותתת!!!
שירבו אימונים כאלו:victory:
בנימה אופטימית זו, אני רוצה לעודות לרמי שצילם אותי, תודה.
מההתרשמות שלו לאיך שעשיתי ב LIVE, זה היה ממש טוב, תגידו לי אתם 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה הפוך מLB 😵

1. אתה ממקם את המוט גבוה כמו בHB
2. אתה לא מתיישב אחורה בכלל, זה נראה HB
3. אין לך hip drive בכלל, זה נראה כמו HB
4. הבירכיים גולשות ממש קדימה, זה נראה כמו HB
5. אלה לא שובר מקביל ככה שזה גם לא HB וLB

יכול להיות שהבעיה שלך זה שאתה מפחד להשען קדימה, כשעושים LB אתה מרגיש שהגב את הזווית בגו קטנה וזה די מפחיד בהתחלה כי אתה פוחד ליפול קדימה, אבל אם תראה סרטונים של LB אתה תראה שהם ממש נשענים קדימה וזה כדי שהתחת יוכל ללכת אחורה.
נתחיל בזה שאני מאוד מפחד להיכשל, ובסט השני החליק לי המוט אחורה.
בקשר ל1. צודק, האמת שהמוט ממוקם שם בגלל רמי, בסט הראשון כשנכנסתי מיקמתי אותו בקו של החזה.
2. אני כן מתיישב אחורה, פשוט לא מספיק עמוק.
3. אני לא מתרכז בלעשות היפ דרייב, אבל אני כן מנסה להדגיש את זה שאני נעזר בהיפ כדי לעלות למעלה.
4. ממש לא, הברכיים לא גולשות בכלל.
5. אני שובר מקביל.

נתחיל בזה שאני מאוד מפחד להיכשל, ובסט השני החליק לי המוט אחורה.
בקשר ל1. צודק, האמת שהמוט ממוקם שם בגלל רמי, בסט הראשון כשנכנסתי מיקמתי אותו בקו של החזה.
2. אני כן מתיישב אחורה, פשוט לא מספיק עמוק.
3. אני לא מתרכז בלעשות היפ דרייב, אבל אני כן מנסה להדגיש את זה שאני נעזר בהיפ כדי לעלות למעלה.
4. ממש לא, הברכיים לא גולשות בכלל.
5. אני שובר מקביל.

1...
2. כמעט ולא
3. כשתשב אחורה ותסדר את שאר הדברים זה יבוא
4.סתכל שוב על הסרטון.. שים לב ממש בבור של הסקוואט
5. לא

נראה שהכי טוב בישבילך זה שמישהו ידריך אותך כשאתה מבצע ולא דרך סרטונים פעם בשבוע.
אם אתה מצליח למצוא מהפורום\שיודע לעשות LB תקבע איתו בחד"כ ושילמד אותך, זה לא כזה מסובך. זה פשוט הרבה יותר קשה דרך סרטונים וספרים.

• פותח/ת השרשור
1...
2. כמעט ולא
3. כשתשב אחורה ותסדר את שאר הדברים זה יבוא
4.סתכל שוב על הסרטון.. שים לב ממש בבור של הסקוואט
5. לא
1...
2.ממש כן, פשוט לא מספיק.
3.אני אנסה יום שני
4. לא גולשות
5. אני שובר מקביל מה אתה עיוור? זה הדבר שהכי רואים בבירור כשאני ב"בור" הלא עמוק שלי, סתכל ב 0:12 למשל..

1...
2.ממש כן, פשוט לא מספיק.
3.אני אנסה יום שני
4. לא גולשות
5. אני שובר מקביל מה אתה עיוור? זה הדבר שהכי רואים בבירור כשאני ב"בור" הלא עמוק שלי, סתכל ב 0:12 למשל..

אז אתה כנראה לא יודע איך באמת אמור להראות הסקוואט

נשמע שהסקוואט שלך ממש טוב ושאין לך עוד הרבה מה לשפר
במקום להמשיך ככה.. אולי תחשוב על באמת להקשיב?

😵

עוד פעם אתה לא החלטי:

זה כמעט עד הסוף, בדר"כ כשאני עושה עד הסוף קשה להתרומם במהירות בחזרה. משום מה אני לא מצליח לראות שהברכיים שלי נכנסות פנימה, אתה יכול להגיד באיזה שנייה רואים את זה במדוייק?

אז תחליט, אתה כמעט שובר מקביל או שאתה שובר מקביל בצורה כזו ברורה שכולם כאן עיוורים?

אתה לא שובר מקביל. מספיק לצאת על אנשים שמבינים הרבה יותר ממך ומנסים לעזור לך. איך אתה תלמד אם אתה חושב שהכל מושלם אצלך? כל פעם שמעירים לך על משהו אתה מחזיר תירוץ או הסבר שמצדיק אותך. זה קורה בכל פעם שמישהו מבקר אותך ובכל נושא שאתה פותח כל כמה ימים מחדש. ובכל נושא כזה הולכת ומתבררת אי ההבנה העמוקה שלך על איך סקוואט צריך להיות ולמה.

• פותח/ת השרשור
עוד פעם אתה לא החלטי:

אז תחליט, אתה כמעט שובר מקביל או שאתה שובר מקביל בצורה כזו ברורה שכולם כאן עיוורים?

אתה לא שובר מקביל. מספיק לצאת על אנשים שמבינים הרבה יותר ממך ומנסים לעזור לך. איך אתה תלמד אם אתה חושב שהכל מושלם אצלך? כל פעם שמעירים לך על משהו אתה מחזיר תירוץ או הסבר שמצדיק אותך. זה קורה בכל פעם שמישהו מבקר אותך ובכל נושא שאתה פותח כל כמה ימים מחדש. ובכל נושא כזה הולכת ומתבררת אי ההבנה העמוקה שלך על איך סקוואט צריך להיות ולמה.
היי,
"זה כמעט עד הסוף" מתקשר לעומק, שהוא לא עד הסוף.
בקשר למקביל, אין ספק שאני שובר מקביל, כל פעם שירדתי ראו בבירור את הרגל שהיא שוברת מקביל.
איך הגעת למסקנה שהכל אצלי מושלם? עובדה :
"נסכם:
1. ...
2. ...
3. ...
וכו'.. "
זה הטעויות שהסקתי מהוידאו, אז לא, אני לא עושה את זה מושלם.
אני מחזיר "תירוץ" כי אני אוהב להתכווח על דברים שאני בטוח שאני צודק בהם, ואם אני לא אז אני עוד יותר מרוצה, אז יאללה בוא ורק תראה לי איפה אני טועה, בבקשה.

אגב, אם נעלבתם ממה שאמרתי לכם כמו לך טוסקי "מה אתה עיוור" אז אני מתנצל מראש, פשוט רואים בצורה הכי ברורה שבעולם שאני שובר מקביל, או שאני עיוור?😲

לא רואים בברור שאתה שובר מקביל. תעצור את הסרטון בתחתית זה נראה שהרגל שלך בשיפוע כלפי מעלה(מהברך לאגן). אבל זה לא קריטי כרגע קודם תתקן את הטעויות האחרות ואחרכך תתקן את העומק.

• פותח/ת השרשור
לא רואים בברור שאתה שובר מקביל. תעצור את הסרטון בתחתית זה נראה שהרגל שלך בשיפוע כלפי מעלה(מהברך לאגן). אבל זה לא קריטי כרגע קודם תתקן את הטעויות האחרות ואחרכך תתקן את העומק.
shovermakbil.png

אתה לא שובר מקביל. וזה מראה שתאה יורד עם הגב במקום עם התחת.

תקשיב תפסיק לנסות להוכיח שאתה לא טועה, אף אחד לא מתחיל מ100%טכניקה תפנים ותתקן.

😳

וזה מראה שאתה שובר מקביל?

כשמדברים על שבירת מקביל מדברים על הגובה שלמ פרק הירך לעומת החלק הכי גבוה של הפטלה [פיקת הברך]

squat_depth_image.jpg

Rip_Back_Squat.jpg

הכוונה היא שאם מפרק הירך יורד יותר נמוף מהחלק הגבוה ביותר בפטלה.. הקו שייוצר בחיבור בין 2 הנקודות "ישבור" את הקו שמקביל לרצפה

הנה אצלך לדוגמא A - החלק הגבוה של הפטלה , B - מפרק הירך
[זה בערך כי קשה לראות ולהסיק מהזוית בסרטון]
אבל ניתן לראות בבירור שאתה לא יורד מספיק גם אם הזוית לא אופטימאלית

• פותח/ת השרשור
😳

וזה מראה שאתה שובר מקביל?

כשמדברים על שבירת מקביל מדברים על הגובה שלמ פרק הירך לעומת החלק הכי גבוה של הפטלה [פיקת הברך]

squat_depth_image.jpg

Rip_Back_Squat.jpg

הכוונה היא שאם מפרק הירך יורד יותר נמוף מהחלק הגבוה ביותר בפטלה.. הקו שייוצר בחיבור בין 2 הנקודות "ישבור" את הקו שמקביל לרצפה

הנה אצלך לדוגמא A - החלק הגבוה של הפטלה , B - מפרק הירך
[זה בערך כי קשה לראות ולהסיק מהזוית בסרטון]
אבל ניתן לראות בבירור שאתה לא יורד מספיק גם אם הזוית לא אופטימאלית

לא הצלחתי להבין מה זה, חשבתי שאם איפה שנקודה A אני מוריד קו וזה אחרי האצבעות של הנעל, אז זה שובר מקביל.
תוכל לפרט יותר, וחוץ מזה נראה כאילו טעית באותיות?🙌

לא לא טעיתי
A אצלך מסמלת את הנקודה הגבוה ביותר בפטלה [ביקת הברך]
ו B מסמלת את מפרק הירך שלך

שברת משקביל זה כשאר מפרק הירך יורד נמוך יותר מהנקודה הגבוהה ביותר של הפטלה

בציור למעלה [הציור!.. לא התמונה שלך.. הציור]

B - החלק הגובה של הפטלה
ו A - מפרק הירך

שים לב שמפרק הירך נמוך מהפטלה.. הבחור בצירו שובר מקביל

אבל שוב.. זה דוגמא לעוד דבר בסיסי ביותר שלא ידעת.. באמת במקום לנסות להתווכח ולהוכיח לכולם שאתה חכם.. תנסה להקשיב יותר....

• פותח/ת השרשור
לא לא טעיתי
A אצלך מסמלת את הנקודה הגבוה ביותר בפטלה [ביקת הברך]
ו B מסמלת את מפרק הירך שלך

שברת משקביל זה כשאר מפרק הירך יורד נמוך יותר מהנקודה הגבוהה ביותר של הפטלה

בציור למעלה [הציור!.. לא התמונה שלך.. הציור]

B - החלק הגובה של הפטלה
ו A - מפרק הירך

שים לב שמפרק הירך נמוך מהפטלה.. הבחור בצירו שובר מקביל

אבל שוב.. זה דוגמא לעוד דבר בסיסי ביותר שלא ידעת.. באמת במקום לנסות להתווכח ולהוכיח לכולם שאתה חכם.. תנסה להקשיב יותר....
אז בעצם, החלק הגבוה של הפטלה, ז"א הירך, צריך להיות יותר נמוך מהגובה של ביקת הברך?
משמע - לרדת יותר למטה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית