הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט - 40 קילו - 12/10

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
היה אימון טוב ברמותתת!!!
שירבו אימונים כאלו:victory:
בנימה אופטימית זו, אני רוצה לעודות לרמי שצילם אותי, תודה.
מההתרשמות שלו לאיך שעשיתי ב LIVE, זה היה ממש טוב, תגידו לי אתם 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קיצור HB שולט...
אבל!
אם אתה בכל זאת רוצה לעשות LB יש שני בחורים גם בגלי גיל(הם היו אתנו ביום שישי), עם סקוואט LB בטכניקה מעולה(בכללי יש להם טכניקה טובה מאוד בכל התרגילים ממה שאני ראיתי), ככה שפשוט תסתכל איך הם עושים, או שתבקש ביקורת בLIVE מהם.

אני כל החיים עושה HB, אם אתה רוצה לעשות HB אין לי בעיה להסביר:)

• פותח/ת השרשור
קיצור HB שולט...
אבל!
אם אתה בכל זאת רוצה לעשות LB יש שני בחורים גם בגלי גיל(הם היו אתנו ביום שישי), עם סקוואט LB בטכניקה מעולה(בכללי יש להם טכניקה טובה מאוד בכל התרגילים ממה שאני ראיתי), ככה שפשוט תסתכל איך הם עושים, או שתבקש ביקורת בLIVE מהם.

אני כל החיים עושה HB, אם אתה רוצה לעשות HB אין לי בעיה להסביר:)
מה ההבדל בין HB ל LB
מבחינת יתרונות וחסרונות כמובן..

בHB יש דגש יותר על הקוואדס מאשר על שרירי התחת וניתן להעמיס יותר משקל בLB כי מעורבים יותר שרירים מHB.
אם אתה עובד לפי SS תיצמד לתוכנית ותעשה LB..
squat-balance-line.jpg

ועדיף LB כי אלוהים אמר.

אני רק אציין שאין שום בעיה להתקדם מבחינת המשקלים עם HB ואין שום סיבה שלא תעשה HB רק כי אפשר להעמיס יותר משקל בLB, השיקול שלך צריך להיות איזה מהם יותר נוח לך, אני עשיתי SS עם HB מההתחלה,לקראת הסוף ניסיתי LB, ולא הרגיש לי נח אז נשארתי עם HB ומבחינת תקיעות במשקלים בסקוואט היו לי הכי פחות...

• פותח/ת השרשור
אני רק אציין שאין שום בעיה להתקדם מבחינת המשקלים עם HB ואין שום סיבה שלא תעשה HB רק כי אפשר להעמיס יותר משקל בLB, השיקול שלך צריך להיות איזה מהם יותר נוח לך, אני עשיתי SS עם HB מההתחלה,לקראת הסוף ניסיתי LB, ולא הרגיש לי נח אז נשארתי עם HB ומבחינת תקיעות במשקלים בסקוואט היו לי הכי פחות...
הקושי העיקרי אצלי בסקווט זה שהחזה הוא לא כמו שבתמונה(או בגלל שאני פוחד, או בגלל שאני לא יורד מספיק עמוק).
אני מת לראות איך אני אעשה סקווט היום.. אני אנסה להגיע ב 18:15 אם יהיה לי טרמפ.. מקסימום קצת יותר מאוחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית