עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תפסיק להתווכח בקשה.עם מי רבתי? כולה התווכחתי, לא אמרתי שאני צודק או משהו, לא נשארתי בשלי, כולה מתווכח.
🤩🤩🤩🤩🤩אם הסקוואט שלך מושלם אז אולי תפסיק לפרסם סירטונים כאן? 😃
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, ועוד אני מפגר:RockOn:🤘אם הסקוואט שלך מושלם אז אולי תפסיק לפרסם סירטונים כאן? 😃
"אני ינסה להוציא אותו טיפש כי לא באמת ישלי מה לענות"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, ועוד אני מפגר:RockOn:🤘
קבל VICTORY:victory:"אני ינסה להוציא אותו טיפש כי לא באמת ישלי מה לענות"
"שיט עלו עליי, ננסה למזער נזקים בכך שניתן לו לחשוב שניצח"קבל VICTORY:victory:
מה ההבדל בין HB ל LBקיצור HB שולט...
אבל!
אם אתה בכל זאת רוצה לעשות LB יש שני בחורים גם בגלי גיל(הם היו אתנו ביום שישי), עם סקוואט LB בטכניקה מעולה(בכללי יש להם טכניקה טובה מאוד בכל התרגילים ממה שאני ראיתי), ככה שפשוט תסתכל איך הם עושים, או שתבקש ביקורת בLIVE מהם.
אני כל החיים עושה HB, אם אתה רוצה לעשות HB אין לי בעיה להסביר:)
הקושי העיקרי אצלי בסקווט זה שהחזה הוא לא כמו שבתמונה(או בגלל שאני פוחד, או בגלל שאני לא יורד מספיק עמוק).אני רק אציין שאין שום בעיה להתקדם מבחינת המשקלים עם HB ואין שום סיבה שלא תעשה HB רק כי אפשר להעמיס יותר משקל בLB, השיקול שלך צריך להיות איזה מהם יותר נוח לך, אני עשיתי SS עם HB מההתחלה,לקראת הסוף ניסיתי LB, ולא הרגיש לי נח אז נשארתי עם HB ומבחינת תקיעות במשקלים בסקוואט היו לי הכי פחות...