הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לסקוואט ושאלות לגבי הטכניקה

digidigi

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
-36
100
0
אוקיי אז ככה, קיים אצלי באט ווינק כאשר אני שובר מקביל והתחת כאילו מן מתעגל מטה אומנם זה לא בהגזמה(מכיוון שהברכיים לא עוברות את כף הרגל) אבל בכל זאת מה אפשר לעשות בכדי לשמור על גב תחתון יציב וגב מקושת גם במהלך השבירת מקביל ? ותראו השמירה והלחיצה לשמור על הגב ממש מפעילה תגב תחתון בצורה שאני צריך לנוח אחריה זמן רב אפילו אם אלו משקלים קלים
שאלה נוספת היא, האם זה נורמלי וככה צריך להיות שאני מרגיש מן הטייה של הגוף קדימה בזמן ההיפ דרייב שהתחת עולה לפני כן ואני מרגיש את הגוף נוטה קדימה ואז יש מן גוד מורנינג כזה (קצת מפחיד הקטע הזה) האם זה נורמלי וככה צריך להיות ?
ובעיה קצת לזהות בסרטונים ניסיתי ואני לא יודע מה המתאמן מרגיש אם הוא נוטה קדימה אז מכם אני צריך עזרה , תודה מראש !
ועוד שאלה בקשר לסקוואט לא יודע אם היא כה חשובה אבל הידיים אמורות להיות בקו אחיד עם המפרק כף היד? מה שאומר שאני צריך אחיזה רחבה ממקודם?

נערך לאחרונה:
כן, אתה נוטה קדימה בהיפ דרייב אבל אתה גם אמור להרים את החזה באותו זמן ככה שלא תגיע לGM. היציאה מה"בור" היא בהיפ דרייב ומשם אתה צריך לשאוף לעמוד רגיל.
ובקשר לגב התחתון הגיוני שבLB הגב התחתון שלך יתעייף מאד כי יש עליו עומס כבד מאד. אם יש לך שתי תרגילים שמעמיסים על הגב באותו אימון תנסה לשים תרגיל באמצע שמעמיס פחות כמו בנץ'\פרס.

• פותח/ת השרשור
כן, אתה נוטה קדימה בהיפ דרייב אבל אתה גם אמור להרים את החזה באותו זמן ככה שלא תגיע לGM. היציאה מה"בור" היא בהיפ דרייב ומשם אתה צריך לשאוף לעמוד רגיל.
ובקשר לגב התחתון הגיוני שבLB הגב התחתון שלך יתעייף מאד כי יש עליו עומס כבד מאד. אם יש לך שתי תרגילים שמעמיסים על הגב באותו אימון תנסה לשים תרגיל באמצע שמעמיס פחות כמו בנץ'\פרס.
תודה גבר ,אבל לא הבנתי רק את הקטע של להוציא את החזה באותו זמן כי אם התחת ראשון אז החזה יוכל גם לצאת קדימה ? קצת מסובך העניין הזה ומזה בדיוק GM כי אני לא בקיא במושגי הקיצור חח..
ועוד שאלה מה ההבדל בין לואו בר להיי בר
תודה מראש !

תודה גבר ,אבל לא הבנתי רק את הקטע של להוציא את החזה באותו זמן כי אם התחת ראשון אז החזה יוכל גם לצאת קדימה ? קצת מסובך העניין הזה ומזה בדיוק GM כי אני לא בקיא במושגי הקיצור חח..
ועוד שאלה מה ההבדל בין לואו בר להיי בר
תודה מראש !

ברגע שיצאת מהבור החזה והתחת יוצאים באותו יחס, אם התחת יעלה יותר מהחזה את תגיע לGM (good morning).
ההבדל בין HB וLB זה בעיקר ביחס של השרירים שמשתתפים, בLB יש יותר דגש על הפוסטינור ציין (גלוטס והמסטרינג) ובHB יש יותר דגש על הארבע ראשי. זה יוצר טכניקה שונה אבל שניהם יחזקו אותך, השאלה מה אתה מעגיף.

• פותח/ת השרשור
ברגע שיצאת מהבור החזה והתחת יוצאים באותו יחס, אם התחת יעלה יותר מהחזה את תגיע לGM (good morning).
ההבדל בין HB וLB זה בעיקר ביחס של השרירים שמשתתפים, בLB יש יותר דגש על הפוסטינור ציין (גלוטס והמסטרינג) ובHB יש יותר דגש על הארבע ראשי. זה יוצר טכניקה שונה אבל שניהם יחזקו אותך, השאלה מה אתה מעגיף.
אני מעדיף HB מה ההבדל שבו? שצריך לרדת יותר?

• פותח/ת השרשור
איך אתה מעדיף HB אם אתה לא יודע מה זה 😣

תחפש במאמרים על HB אני בטוח שתמצא משהו

תיקון: אני מעדיף לו בר , קיימת יותר עבודה על שרירים, אך אני לא מבין היכן למקם את המוט, אומרים איפה שהכתף אחורית שזה ממש כמו ההי בר מה הכוונה ?
ומשו שאני לא מבין קצת בשונה מספרו של ריפטו, בסרטון הזה:
לקראת הסוף ניתן לראות אותו מבצע סקוואט שהוא לאו בר(תקנו אותי אם אני טועה) אבל מדוע המפרקי יד עקומים ולא בקו אחיד עם האמה לפי הספר והוא לא תיקן אותו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית