הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שומן

פרסי קלאסי

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
המאמנת שלי אמרה לי שהליכה שורפת שומן יותר מאשר ריצה וריצה זה בעיקר לסיבולת לב ריאה.
צודקת?
תודה לעונים.

חח אם תילך שעתיים או אם תרוץ 5 דקות 10קמש תישרוף יותר בהליכה.
שומן\קלוריות אתה שורף בזמן שהדופק על גבוה למשך זמן אחי אין פה קסמים..

המאמנת שלי אמרה לי שהליכה שורפת שומן יותר מאשר ריצה וריצה זה בעיקר לסיבולת לב ריאה.
צודקת?
תודה לעונים.

עוד מעט יתפרסם מאמר מקיף שיענה על השאלה
בגדול, ככל שהפעילות עצימה יותר כך גם השריפה(שמתרחשת בעיקרה אחרי הפעילות) גבוהה יותר

ממה שאני יודע

כל הזמן יש ניצול כזה או אחר של שומן

בכל מקרה זה לא נכון להגיד הליכה מול ריצה. מה זה ריצה? יש ריצה קלה ויש ספרינט.
בתאוריה היא צודקת
בפועל ובשטח זה לא נכון. ככל שאתה בכושר גבוה יותר אתה יכול לעבוד עצים יותר לרוץ יותר מהר ולאורך זמן = יותר קלוריות, מסלולי האנרגיה עובדים יותר חזק.

צודקת?
תודה לעונים.

אני אנסה לעשות סדר: מה שנכון הוא שבדופק נמוך יותר רוב האנרגייה מקורה בשומן, בדופק גבוהה יותר מקור השומן יורד והמקור העיקרי לאנרגייה הוא גליקוגן (פחמימות) {אם אני לא טועה..}

באשר להרזייה, אותך מעניין כמה קלוריות שרפת באימון ולא כמה שומן שרפת, ככל שהאימון יהיה יותר עצים, אתה תשרוף יותר קלוריות, נכון שהמקור העיקרי יהיה פחמימות ולא שומן, אבל זה לא משנה!! מה שמשנה זה סך הקלוריות הכולל.

וכמובן כמובן שאם אתה רוצה להרזות מה שחשוב באמת זה גרעון קלורי עם\בלי אירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית