הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם שלי

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
מבקש חוות דעתכם, תודה מראש לעוזרים:)

עריכה: למי שלא רואה, אפשר ללחוץ על התמונה והיא נפתחת בחלון חדש, ואז לעשות זום בחלון החדש (לפחות ככה אצלי ואני משתמש בפיירפוקס)

קבצים מצורפים

• p1.JPG
    p1.JPG
    KB 84.4 · צפיות: 177
  • p2.JPG
    p2.JPG
    KB 87.5 · צפיות: 186
  • p3.JPG
    p3.JPG
    KB 62.2 · צפיות: 151
חוסר בויטמין D. אתה צריך להתחיל לתסף.
טריגליצרדים מעולה.
התאמנת לפני הבדיקות? זה יכול להסביר קריאטינין (כדאי לחזור על זה מתישהו בלי אימון לפני)
ולמה הרופא שלך נתן רק כולסטרול בלי לבדוק HDL LDL
את מי זה מעניין?!

• פותח/ת השרשור
חוסר בויטמין D. אתה צריך להתחיל לתסף.
טריגליצרדים מעולה.
התאמנת לפני הבדיקות? זה יכול להסביר קריאטינין (כדאי לחזור על זה מתישהו בלי אימון לפני)
ולמה הרופא שלך נתן רק כולסטרול בלי לבדוק HDL LDL
את מי זה מעניין?!

אלירן דבר ראשון תודה, יום לפני לא התאמנתי, את הבדיקות עשיתי בחמישי, אימון אחרון בשלישי, יש קשר?

לגבי כולסטרול ביקשתי לחלק גם לפי ההמלצה שלך, מוזר שהוא לא התייחס לזה..

יש עוד איזה מדד שקצת חריג, MPV, ראית? מה זה? צריך לדאוג?

לגבי ה-D אני אלך למרפאה לדבר איתם הם ביקשו שאני אבוא לראות מה העניינים שם..

מה אומר שהטריגלצרידים מעולה? שומנים בדם נכון?

לפעמים יש קריאטינין גבוה מאימונים. ולפעמים מבעיות בכליה. אני מניח שאצלך זה מאימונים. אז שווה לבדוק את זה שוב מתישהו ופשוט תקפיד לא להתאמן 3 ימים לפני הבדיקה. אני לא באמת חושב שיש מה לדאוג.

הכולסטרול זה בדיחה. כדאי לעשות בדיקת HDL LDL.

MPV לא באמת מעניין. זה נפח של טסיות דם. ממש לא קריטי וממש לא מתיחסים לזה אלא אם זה סופר קיצוני.

טריגליצרידים=שומנים בדם=מתחת ל70 זה אושר.

אתה צריך להתחיל לתסף ב D. יגידו לך 400 יחידות ביום. המלצה שלי ושל שאר חברי הפורום- תתחיל ב2000.

• פותח/ת השרשור
לפעמים יש קריאטינין גבוה מאימונים. ולפעמים מבעיות בכליה. אני מניח שאצלך זה מאימונים. אז שווה לבדוק את זה שוב מתישהו ופשוט תקפיד לא להתאמן 3 ימים לפני הבדיקה. אני לא באמת חושב שיש מה לדאוג.

הכולסטרול זה בדיחה. כדאי לעשות בדיקת HDL LDL.

MPV לא באמת מעניין. זה נפח של טסיות דם. ממש לא קריטי וממש לא מתיחסים לזה אלא אם זה סופר קיצוני.

טריגליצרידים=שומנים בדם=מתחת ל70 זה אושר.

אתה צריך להתחיל לתסף ב D. יגידו לך 400 יחידות ביום. המלצה שלי ושל שאר חברי הפורום- תתחיל ב2000.

הוא דווקא אמר 800 יחידות, הבעייה שאני לא יוצר יותר מדי לשמש, אני עובד רוב היום במקום סגור ועוד עם מכנסיים ארוכים ובמקרה הטוב עם חולצה קצרה, אני יוצא לשמש לא יותר מ 10 דקות ביום.. אגב למה מחסור בויטמין D יכול להוביל?

אתה מוזמן לקרוא ספרות בעצמך ולהחליט.
והתשובה היא כי כנראה הוא למד לפני 20 שנה.

• פותח/ת השרשור
לפני 20 שנה הוא היה בן 15 🤡
אתה יודע אולי אם אפשר לקנות בזול דרך הקופה או שבכל מקרה יהיה יותר משתלם להזמין מחו"ל?

אין לי מושג. גם אני שמתי לב לזה.
באיזה קופח אתה?

מומין,יש לי בקבוקון של ויטמין D 2000 יחב''ל לטיפה,מכיוון שהתוקף עד 2012 ואני אסיים אותו איי שם בשנת 2014 חצי יזרק לפח,אתה מוזמן ליבנה לקחת חצי בקבוק חינם אין כסף.
אתה צריך רק בקבוק קטן ריק עם פפיטת טפי.

נערך לאחרונה:
הרופא ממליץ על 800IU כי אולי זה מספיק (אבל יותר במקרה הזה לא יזיק, פחות אולי כן). אתה יכול לנסות לקחת 800IU ולעשות בדיקת דם עוד חודש-חודשיים ולראות מה המצב, הוא ללכת על בטוח ולקחת 2000IU, סה"כ ההמלצה היא בין 2-4K ויטמין D לפי המחקרים האחרונים.

לפני 20 שנה הוא היה בן 15 🤡
אתה יודע אולי אם אפשר לקנות בזול דרך הקופה או שבכל מקרה יהיה יותר משתלם להזמין מחו"ל?

אם יש משהו שאפשר והגיוני לא לרוץ לחו"ל עבורו זה ויטמין D. זה זול מאוד יחסית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית