הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נמצאה ההוכחה שבלילה באמת משמינים יותר?

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך
באתי להגיב לך אבל צצה לי תגובה לכתבה של דיאטנית כלשהי שאני מסכים איתה, אז בבקשה:

תשאלו שאלות ותדרשו תשובות לפני שאתם מפנימים את הכותרת המאיימת הזו. וכך אני ממליצה גם לך גברת ליה אור. הואילי נא לפרסם קישור למחקר עצמו במסגרת האחריות הציבורית והנחה שהציבור אינטלגנטי דיו כדי לשפוט בעצמו. ולטובת כלל הגולשים, אם היו חוסכים מכם אוכל במהלך כל היום כשרמת פעילותכם נותרת כפי שהיא, הלא הייתם אוכלים יותר מהרגיל. ידוע הוא שרעב קיצוני גורר אכילת יתר. אף אחד לא סיפר לנו מה היה ההבדל בצריכה הקלורית בין הקבוצות. זה שהם קיבלו אותם מוצרים אינו מעיד על הכמות הנצרכת. ישנם אינספור פרמטרים נעלמים במאמר הלקוני הזה שהחלתו על בני אדם נעשית בטרם עת. כאדם רזה, שאוכל כשהוא רעב בין אם זה יום או לילה, כדיאטנית שמכירה שמנים ורזים כאחת , אני מוצאת את הכותרת הזו רחוקה מהמציאות.

תגובה 7.

אויש למה מתייחסים למחקרים כתורה מסיני. אתה יודע מה בדקו במחקר איך בדקו איזה קבוצות גיל בדקו איזה רכיבי תזונה נתנו להם. יופי זה לפי מחקר אז זהו משמינים יותר בלילה. שטויות. זה כמו מחקרים שעושים לגבי רמות טסט אחרי שלוקחים תוספים מסויימים. צריך לבדוק מה בדקו סטט חופשי? טסט כללי? איזה קבוצות גיל? האם היה double blind וכו לא צריך לקחת כל מסקנה של כל מחקר כתורה מסיני יש מלא מחקרים שסותרים אחד את השני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית