סרטון סקווט - 50KG

מצב
השרשור נעול

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
נמאס לי להתווכח עם כל אחד, פשוט תגידו מה אתם חושבים, בסוף אני אסכם את כל מה שאמרתם למסקנות.
תודה רבה מראש לכל התגובות הבונות.
הנה תמונה של החזרה השנייה:
אתם מוזמנים להעביר ביקורת אליה
http://img687.imageshack.us/img687/605/shudupnsqaut.png
הסירטון:

*שימו לב כי הדגש היה על העומק בחזרות ולא על להישען אחורה יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לי נראה ששברת מקביל בכולם.
תחליף כבר נעליים:)

גרוע
אתה לא יושב אחורה
אתה לוחץ מהאצבעות ולא מהעקב (שים לב איך הוא עולה לך בכל חזרה) הברכיים שלך גולשות לדף הבא ביוטיוב

• פותח/ת השרשור
גרוע
אתה לא יושב אחורה
אתה לוחץ מהאצבעות ולא מהעקב (שים לב איך הוא עולה לך בכל חזרה) הברכיים שלך גולשות לדף הבא ביוטיוב
אני מסכים עם כל מה שאמרת חוץ מזה שאני לא יושב אחורה, תוכל בבקשה לפרט למה לדעתך אני לא מתיישב אחורה? הרי רק בזה התעמקתי.

אני מסכים עם כל מה שאמרת חוץ מזה שאני לא יושב אחורה, תוכל בבקשה לפרט למה לדעתך אני לא מתיישב אחורה? הרי רק בזה התעמקתי.

אם אתה לא עוצר את הברכיים אז הישיבה שלך היא למטה ולא אחורה
אם אתה עוצר אותן אז הן לא גולשות ומשמשות ציר לישיבה אחורה

אתה משתפר אבל מפעם לפעם, אל תתייאש
תחליף נעליים

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא עוצר את הברכיים אז הישיבה שלך היא למטה ולא אחורה
אם אתה עוצר אותן אז הן לא גולשות ומשמשות ציר לישיבה אחורה

אתה משתפר אבל מפעם לפעם, אל תתייאש
תחליף נעליים
אוקיי, אימון הבא אני אנסה להתמקד על:

• לעצור את הברכיים
  • להישען על העקבים
  • לרדת כמה שיותר
תודה על העידוד.
אגב, איפה אתה גר?
יש לך בעיות שכליות כלשהן? זו לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה. 😣
ערב טוב, הכוונה במילה "להישען אחורה" היא הכוונה של להישען אחורה עם העקבים.

אוקיי, אימון הבא אני אנסה להתמקד על:

• לעצור את הברכיים
  • להישען על העקבים
  • לרדת כמה שיותר
תודה על העידוד.
אגב, איפה אתה גר?

ערב טוב, הכוונה במילה "להישען אחורה" היא הכוונה של להישען אחורה עם העקבים.

כדי ללחוץ מהעקב תקפיד על להרים את האצבעות בתוך הנעל למעלה, זה עוזר
פרטים בחתימה שלי בפרופיל פייסבוק
אני גר במרכז

• פותח/ת השרשור
כדי ללחוץ מהעקב תקפיד על להרים את האצבעות בתוך הנעל למעלה, זה עוזר
פרטים בחתימה שלי בפרופיל פייסבוק
אני גר במרכז
אוקיי, תודה.
בקשר למרכז - רחוק, לא נורא.. שוב פעם המון תודה לך!🙌

שברת מקביל אבל זה חסר משמעות כי מה שנתן לך לשבור מקביל בקלות זה הברכיים שגלשו בטירוף. אתה פשוט מתיישב למטה בלי שום תשומת לב לאיך סקוואט אמור לתפקד ולפעול. אין לך שום בקרה על הברכיים שלך וזה פשוט מבטל את כל המטרה של הסקוואט. אין טעם לשבירת מקביל כשזה מושג ע"י בלאגן כזה עם הברכיים.

לך ותראה את הסקוואט האחרון של bambabuilder ותראה (למרות שהוא עושה זאת בצורה מאוד קיצונית) איך הוא עוצר את הברכיים שלו ישר על ההתחלה והן לא זזות ומשמשות כציר כמו שרן תיאר לכל התנועה של הירך והאגן. כשאתה עוצר את הברכיים ממש אחרי תחילת הירידה ולא נותן להן לזוז אין לך ברירה אלא להתיישב אחורה, או שפשוט לא תוכל לרדת למטה. זה מה שאתה צריך לנסות ולהשיג. ואני מבטיח לך שככה יהיה לך הרבה יותר קשה לשבור מקביל.

ותבין שאין משמעות לדברים כמו "כאן ניסיתי אך ורק לשבור מקביל" או "כאן ניסיתי אך ורק לעבוד על הטכניקה ועל ייצוב הברכיים". הכל קשור אך לשני וזו אותה התנועה הבסיסית. אתה לא יכול לפרק אותה לרכיבים.

תחליף נעליים זה דבר ראשון

דבר שני לפני ההוצאה של המוט מהראק אני מבין שהורדת את הגובה שלו.. סחטיין .. לא מרגיש יותר נוח? שהמוט ממוקם במקום יותר יציב?

לגבי הטכניקה עצמה

העומק אמנם מספיק.. אבל אחרי שאתה מגיע לעומק המספיק אתה גולש קדימה כמו שרן אמר "לדף הבא ביוטיוב"
וכמו כן אתה יושב למטה במקום אחורה.. ואם תשים לב המשקל לא על כל כף הרגל אלה על האצבעות.. תראה איך העקבים עולים

אני אשתמש בסרטונים של במבהבילדר היקר כדי להמחיש לך מה זה להתיישב אחורה

שים לב זה סרטון של 65 קילו סקוואט שבו הוא מתייש למטה והערנו לו על זה

וזה סרטון של אימון אחרי עם 70 שבוא הוא מתיישב אחורה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לי שהסרטונים של bambabuilder יעשו לנו את החיים קלים בלהראות BEFORE ו-AFTER.

• פותח/ת השרשור
שברת מקביל אבל זה חסר משמעות כי מה שנתן לך לשבור מקביל בקלות זה הברכיים שגלשו בטירוף. אתה פשוט מתיישב למטה בלי שום תשומת לב לאיך סקוואט אמור לתפקד ולפעול. אין לך שום בקרה על הברכיים שלך וזה פשוט מבטל את כל המטרה של הסקוואט. אין טעם לשבירת מקביל כשזה מושג ע"י בלאגן כזה עם הברכיים.

לך ותראה את הסקוואט האחרון של bambabuilder ותראה (למרות שהוא עושה זאת בצורה מאוד קיצונית) איך הוא עוצר את הברכיים שלו ישר על ההתחלה והן לא זזות ומשמשות כציר כמו שרן תיאר לכל התנועה של הירך והאגן. כשאתה עוצר את הברכיים ממש אחרי תחילת הירידה ולא נותן להן לזוז אין לך ברירה אלא להתיישב אחורה, או שפשוט לא תוכל לרדת למטה. זה מה שאתה צריך לנסות ולהשיג. ואני מבטיח לך שככה יהיה לך הרבה יותר קשה לשבור מקביל.

ותבין שאין משמעות לדברים כמו "כאן ניסיתי אך ורק לשבור מקביל" או "כאן ניסיתי אך ורק לעבוד על הטכניקה ועל ייצוב הברכיים". הכל קשור אך לשני וזו אותה התנועה הבסיסית. אתה לא יכול לפרק אותה לרכיבים.
מסכים עם כל מה שאמרת.
אני חושב שאמרו מספיק, לא צריך להוסיף עוד תגובות לאשכול.
נסכם:

1. לא להזיז את הברכיים כלל(גם לא אחרי האצבעות כי אני לא מצליח לשלוט אליהם)
  2. להישען על העקבים
  3. כמובן להוציא אגן כמה שיותר אחורה ולרדת למטה.
  4. ואחרי ש (1. 2. 3.) מבוצע, לשבור מקביל בכל הכוח!
אני אעשה רק עם מוט כדי לראות אם אני מצליח לשלוט על הברכיים שלי, חבל שמישהו לא יכול פשוט לבוא ולהרזיק לי את הרגליים שלא יזוזו חחח..

שאלה לי אליכם :
אם אני עושה את הטכניקה בצורה נכונה, האם אני מזניח בצורה משמעותית את ההאמסטרינג, האם אני בכלל מזניח את השריר הזה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תחליף נעליים זה דבר ראשון

דבר שני לפני ההוצאה של המוט מהראק אני מבין שהורדת את הגובה שלו.. סחטיין .. לא מרגיש יותר נוח? שהמוט ממוקם במקום יותר יציב?

לגבי הטכניקה עצמה

העומק אמנם מספיק.. אבל אחרי שאתה מגיע לעומק המספיק אתה גולש קדימה כמו שרן אמר "לדף הבא ביוטיוב"
וכמו כן אתה יושב למטה במקום אחורה.. ואם תשים לב המשקל לא על כל כף הרגל אלה על האצבעות.. תראה איך העקבים עולים

אני אשתמש בסרטונים של במבהבילדר היקר כדי להמחיש לך מה זה להתיישב אחורה

שים לב זה סרטון של 65 קילו סקוואט שבו הוא מתייש למטה והערנו לו על זה

YouTube - ‫׳¢׳‘׳•׳“׳” 2 65.mp4‬‎

וזה סרטון של אימון אחרי עם 70 שבוא הוא מתיישב אחורה

YouTube - ‫׳¢׳‘׳•׳“׳” 2 70.mp4‬‎

תודה רבה לך, שמתי לב כשהוא נשען על העקבים גם החזה שלו בתנוחה מצויינת (כמו בתמונות של הספר), הארת לי את עיניי 😃 עם הסירטונים.
אני אנסה לעשות כמיטב יכולתי להישען על העקבים ולהוציא כמה שיותר את האגן.
אגב, במבהבילדר לומד בבית-ספר איתי וגם התאמנתי איתו כמה פעמים, הוא העיר לי שהטכניקה שלי גרועה.

• פותח/ת השרשור
במחשבה שנייה, עוד שאלה:
אם אני נשען על העקבים אני יכול להזיז את הברכיים גם אם הם יגלשו לי טיפה בהנחה שאני כל החזרה נשען על העקבים?

בקשר ל-1: כפי שהמלצתי ל-bambabuilder, קשה מאוד לעשות את זה וזה רק יפריע לך להתרגל לטכניקה עקבית ומסודרת שתוכל לשחזר בכל אימון. תן לברכיים שלך להתקדם עד לס"מ או שניים מעבר לקצות האצבעות ואז תקבע אותן במקומן. את כל שאר הירידה תבצע מבלי שהברכיים זזות, זה אוטומטית יגרום לך (בהנחה שכל שאר הנקודות החשובות נשמרות) להתיישב אחורה.

2. אין דבר כזה להישען על העקבים באופן מודע, זה לא ה-que שאתה מחפש. תקבע את הברכיים, זה יגרום לך להתיישב אחורה ואז זה יגרום לך להעביר את שיווי המשקל אל העקבים ויכריח אותך לדחוף מהעקבים.

3. עבודה עם מוט ריק יכולה לבלבל אותך ולמנוע ממך לשחזר את זה בהצלחה במשקלי עבודה רגילים. תמשיך לעבוד עם משקלי העבודה שאליהם הגעת. כל עוד אתה מצליח לעבוד עם משקל מסויים אתה אמור להצליח לבצע את זה בטכניקה ראויה. המשקל עצמו לא ימנע ממך לשמור על הטכניקה כל עוד זה משקל שכבר ביצעת.

ולגבי השאלה: להיפך. כל מה שגורם להאמסטרינגס להיות מעורבים ומה שגורם לך לקבל את הבאונס מהם בתחתית זה ההתיישבות אחורה וקיבוע הברכיים. מתי שהברכיים שלך גולשות המתח בהאמסטרינגס נהרס ואיתן נהרס גם ייצור הכוח מהם.

• פותח/ת השרשור
בקשר ל-1: כפי שהמלצתי ל-bambabuilder, קשה מאוד לעשות את זה וזה רק יפריע לך להתרגל לטכניקה עקבית ומסודרת שתוכל לשחזר בכל אימון. תן לברכיים שלך להתקדם עד לס"מ או שניים מעבר לקצות האצבעות ואז תקבע אותן במקומן. את כל שאר הירידה תבצע מבלי שהברכיים זזות, זה אוטומטית יגרום לך (בהנחה שכל שאר הנקודות החשובות נשמרות) להתיישב אחורה.

2. אין דבר כזה להישען על העקבים באופן מודע, זה לא ה-que שאתה מחפש. תקבע את הברכיים, זה יגרום לך להתיישב אחורה ואז זה יגרום לך להעביר את שיווי המשקל אל העקבים ויכריח אותך לדחוף מהעקבים.

3. עבודה עם מוט ריק יכולה לבלבל אותך ולמנוע ממך לשחזר את זה בהצלחה במשקלי עבודה רגילים. תמשיך לעבוד עם משקלי העבודה שאליהם הגעת. כל עוד אתה מצליח לעבוד עם משקל מסויים אתה אמור להצליח לבצע את זה בטכניקה ראויה. המשקל עצמו לא ימנע ממך לשמור על הטכניקה כל עוד זה משקל שכבר ביצעת.

ולגבי השאלה: להיפך. כל מה שגורם להאמסטרינגס להיות מעורבים ומה שגורם לך לקבל את הבאונס מהם בתחתית זה ההתיישבות אחורה וקיבוע הברכיים. מתי שהברכיים שלך גולשות המתח בהאמסטרינגס נהרס ואיתן נהרס גם ייצור הכוח מהם.
בקשר ל 1. אני כל הזמן פוחד שאני אפול עם המוט, זה כל כך מתסכל!!!
אבל כמובן שאני אנסה כמיטב יכולתי!
בקשר ל 2. אז בעצם המפתח(או החובה) זה קביעת הרגליים.
בקשר ל 3. צודק

אז נסכם מחדש:
שלבים:

1. משקל - 40-50ק"ג עבודה לשיפור הטכניקה.
  2. הוצאת האגן החוצה כמה שיותר והורדת + הוצאת הברכיים. שאלה: (האם אני צריך גם להוריד אותם וגם להוציא אותם החוצה כמה שיותר או שעדיף להתמקד במשהו אחד?)
  3. אחרי שאני "מרגיש" שירדתי והוצאתי מספיק את הברכיים החוצה אני קובע את הרגליים, נשען על העקבים , ממשיך לרדת עם האגן למטה ועולה חזרה עם האגן ודחיפה של העקבים.

נערך לאחרונה:
פשוט תקרא את הפרק על הסקוואט בספר. אתה שואל שאלות יותר מדי בסיסיות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית