הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט - 50KG

מצב
השרשור נעול

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
נמאס לי להתווכח עם כל אחד, פשוט תגידו מה אתם חושבים, בסוף אני אסכם את כל מה שאמרתם למסקנות.
תודה רבה מראש לכל התגובות הבונות.
הנה תמונה של החזרה השנייה:
אתם מוזמנים להעביר ביקורת אליה
http://img687.imageshack.us/img687/605/shudupnsqaut.png
הסירטון:

*שימו לב כי הדגש היה על העומק בחזרות ולא על להישען אחורה יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה לעזאזל אתה מצפה שמישהו יענה לך ויאכיל אותך בכפית אם יש לך את התשובות בספר???

• פותח/ת השרשור
למה לעזאזל אתה מצפה שמישהו יענה לך ויאכיל אותך בכפית אם יש לך את התשובות בספר???
גמאני לא מחבב אותך!
בכל מקרה, אני לא מצפה שיאכילו אותי בכפית, אבל אם אתה/אתם מתעקש(ים) אני אקרא את הספר. עכשיו הבעיה למצוא זמן פנוי:😃(:bad:

נסכם:
1) תקרא את הספר.
2) אל תצלם ותעלה עוד סרטונים שלך שופף עד שלא תבצע את 1.
3) אל תעביר ביקורת על סקוואטים של אנשים אחרים שנראים יותר טוב מהסקוואטים שלך, לא בינתיים לפחות.

No hard feelings.

• פותח/ת השרשור
נסכם:
1) תקרא את הספר.
2) אל תצלם ותעלה עוד סרטונים שלך שופף עד שלא תבצע את 1.
3) אל תעביר ביקורת על סקוואטים של אנשים אחרים שנראים יותר טוב מהסקוואטים שלך, לא בינתיים לפחות.

No hard feelings.
נשמע טוב:79nb:

לפי דעתי אתה לא יושב אחורה כי אתה מפחד להשען קדימה. זה די מפחיד בהתחלה כי אתה בטוח שאתה תגמור עם הפרצוף ברצפה, אבל כשאתה מבין את זה אתה רואה שזה דווקא מאד יציב.

תגידו בלי שום קשר, בסרטון השני של במבהבילדר, הנעליים שהוא לובש זה אולסטאר?

1. תעמוד כמו סופרמן, לפני שאתה יורד כבר תכין את עצמך (תוציא חזה, תכווץ את ההיפ)
2. לא רואים את הראש שלך, זה גם מטיש אותך וגם אפשר לראות שאתה סקפטי כזה אם תצליח או לא תצליח, נראה כאילו המשקל גדול עליך.

נסכם:
תוריד את המשקל ל-3 קילו בערך (מוט body bar כזה כמו של הצ'1צ'י1ת ב0ט1די1) - הבעיה היא שהמשקל גדול עליך וכבר לפני שאתה נכנס לכלוב אתה מתחיל פחות לשבת אחורה והטכניקה שלך "מתחרבנת", תנסה לעשות עם משקל נמוך יותר, ותרד עד הסוף בכל החזרות, וכמובן תפסיק לעשות כל כך הרבה ליצנות. בקשר לברכיים - כשאתה מתחיל לרדת אתה פשוט שולח את הברכיים למיקום הרצוי בשליש הראשון של התנועה ואז פשוט יושב אחורה.

גמאני לא מחבב אותך!
בכל מקרה, אני לא מצפה שיאכילו אותי בכפית, אבל אם אתה/אתם מתעקש(ים) אני אקרא את הספר. עכשיו הבעיה למצוא זמן פנוי:😃(:bad:

תפסיק להיות ליצן ותפסיק להיות נצלן. לפני שאתה בכלל חושב על להכנס לכלוב תקרא את הספר, ואל תבקש שנאכיל אותך בכפית.

גמאני לא מחבב אותך!
מי מתעקש? אתה מבזבז לאנשים (ולך ) כאן את הזמן, במקום להעלות 50 סירטונים כל יום עם אותן טעיות לשאול את אותם שאלות, פשוט תקרא את הספר

• פותח/ת השרשור
טוב יאללה אנשים להתפזר כוס אעמוק מה עליתם אליי כולכם

אני במקום בעל האתר הייתי מחזיר לך את הכסף וחוסם אותך מהפורום בשל הורדת הרמה.

חחחח מה אתם רוצים ממנו לפי מה שהבנתי יעוץ אישי אומר שהוא שילם כסף כדי שלמי שהוא שילם יענה לו על השאלות ולא יגיד לו תקרא ספר.. לא טוב לכם תיצאו מהאשכול אף אחד לא ביקש ממכם להגיב.

בשביל שמי שהוא שילם לו יענה לו הקימו פורום סגור לכאלו ששילמו על יעוץ.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית