הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאי לי לקנות כלב ?

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
כדאי לי לקנות כלב ?
אני מפחד קצת שאם אני יקנה אני לא ישקיע באימונים כי אני רק ארצה לבוא הביתה
לחברה שעובדים פה יש לכם כלב ? איך אתם מסתדרים עם העבודה ולרדת איתו ?

כלב זה הרבה השקעה....
אם רב היום אתה לא בבית אני חושב שכרגע עדיף שלא

אתה לא קונה כלב. הכלב צריך לקנות אותך. במילים אחרות, לך לאמץ. אנשים שקונים כלבים זה פטתי.

אם אתה גר לבד ולא נמצא בבית הרבה - אל תיקח כלב. כלבים בד''כ לא אוהבים להיות לבד ומתגעגעים מאד. כלב גם צריך שיטיילו איתו ויתנו לו תשומת לב.
אם יש לך עוד אנשים בבית - תיקח כלב. ואל תקנה - תאמץ. יש כל כך הרבה כלבים חסרי בית באגודות למיניהן.

1. אתה צריך להיות אחראי, לדאוג לו לאוכל, מים, מלונה חמה והכי חשוב - לפרוק לו את האנרגיות.
כלב שלא רצים איתו כל יום ופורקים לו את האנרגיות נהיה כלב תוקפני (כמובן תלוי בגזע הכלב).
2. אתה חייב להיות איתו מספיק בבית כדי לטייל איתו, לשחק איתו, לפרוק לו את האנרגיה בריצה.
3. אל תקנה כלב בגלל שזה מגניב שהוא גזעי, לך לעמותה שהכי קרובה אליך ותבחר לך כלב שמוצא חן בעיניך - אתה מציל חיים!
4. חשוב מאוד לתת לכלב משמעת נכונה, תקרא באינטרנט על מאמרים איך להתנהג עם הכלב כדי שאתה תהיה הבוס ולא הוא, אם אין לך כח לזה ויש לך מספיק כסף אתה יכול במקום זה לשלוח אותו למאלף.
5. תהנה! יש לי כלבה כבר שנתיים וזה הדבר הכי כיפי שיכול להיות, נכון יש רגעים שאני מתעצבן עליה (פעם אחת היא חיסלה לנו את כל הבשר של הארוחת שישי... ביצת עין לארוחת שישי זה לא כיף) אבל בסך הכל לא הייתי מחזיר אותה בחיים.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני רוצה לקנות פקינז ואין בעמותות פקינזים אני כרגע לומד עדיין בתיכון ויש לי זמן רוב אחרי הצהריים ויש לי רק אימון של שעה וחצי ככה וזהו אז ככה שיש לי יחסית זמן לכלב

מה פקינז מה אתה כוסית? לך לעמותה - סמוך עלי שאתה אפילו תתלבט איזה כלב לקחת מרוב שאהבת כל כך הרבה.

אם אתה גר לבד ולא נמצא בבית הרבה - אל תיקח כלב. כלבים בד''כ לא אוהבים להיות לבד ומתגעגעים מאד. כלב גם צריך שיטיילו איתו ויתנו לו תשומת לב.
אם יש לך עוד אנשים בבית - תיקח כלב. ואל תקנה - תאמץ. יש כל כך הרבה כלבים חסרי בית באגודות למיניהן.

+1 מצטרף למה שהיא אמרה ואל תשכח שכלב זה הוצאה כלכלית אם זה אוכל,משחקים,חיסונים ועוד.
אם אתה לא בטוח בעצמך שאתה יכול להחזיק כלב ולדאוג לו כמו שצריך תוותר על זה מראש.

כן אבל אני רוצה לקנות פקינז ואין בעמותות פקינזים אני כרגע לומד עדיין בתיכון ויש לי זמן רוב אחרי הצהריים ויש לי רק אימון של שעה וחצי ככה וזהו אז ככה שיש לי יחסית זמן לכלב

כמו שאמרו
לך לאחת העמותות ואתה תראה בעצמך כמה כלבים נהדרים ומסכנים יש שם..

וזה שאתה אחרי הצהריים זה טבו ויפה.. אבל בשעות הבוקר והצהריים [12-2] יש מישהו בבית?

נשמע שאתה לא יודע לאיפה אתה נכנס... תקרא קצת ותבין מה צריך לעשות והמשמעות של לגדל כלב..
בטח צעיר

• פותח/ת השרשור
יש ימים שלפעמים אמא שלי בבית אבל אני בעקרון חוזר ב-2 ולפעמים גם פחות ככה ב-1 או ב-12 וימי שישי שבת אני בבית ,
בקשר לגזע כוסית לא כוסית אמא שלי זאתי שבוחרת את הכלב אני יעשה גם סיבוב בעמותות נראה מה יש

אז בעצם הכלב מ 8 בבוקר עד 1 בצהריים נמצא לבד בבית... כשגרה ולא משהו חד פעמי...

הייתי חושב שוב אם לקחת כלב או לא... זה לא צעצוע.. זה יצור חי

6 שעות* .. ולא... בטח לא כלב קטן..
הם משתעממים,עצובים וסתם ניהיים מתוסכלים..

שוב.. כמו שאמרתי.. חד פעמי זה שטויות..א בל הקטע שאצלך זה שגרה זה טיפה בעייתי...

אז בעצם הכלב מ 8 בבוקר עד 1 בצהריים נמצא לבד בבית... כשגרה ולא משהו חד פעמי...

הייתי חושב שוב אם לקחת כלב או לא... זה לא צעצוע.. זה יצור חי
יש הרבה כלבים שחיים ככה, אני מצאתי את הכלב שלי ברחוב לא קניתי אותו או משהו והוא בסביבות ה12 שנה אצלי והוא כשגרה נמצא בבית לבד בשעות האלה. כלב לא חייב שיהיו צמודים אליו 24/7.
אני בספק אם יש אנשים שדואגים שיש מי שהיה עם הכלב שלהם כשהם בעבודה/לימודים.

עם כלב מבוגר אין בעיה

הוא הזכיר בתחילת ההודעה שהוא רוצה לקנות.. לקנות = גור [בד"כ]
ככה שאני יכול להניחש הוא רוצה לאמץ/לקנות גור

גורים הרבה יותר טובעניים ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית