הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כדאי לי לקנות כלב ?

שמע זה לא נורא אם הכלב נמצא לבד 5 שעות ביום,זה בסדר הם לא צריכים כל הזמן חברה
אם הוא יהיה בבית מ1 בצהריים עד הלילה (משהו כמו 10-11 שעות) תהיה לו מספיק חברה,הוא יכול לצאת איתו לסיבובים ואני בטוח שהכלב ירגיש טוב...אתה צודק,הכלבה שלי לפעמים נראית יותר אנושית מחלק מהאנשים שיש בעולם הזה,רק כשיש לך כלב אתה מבין מה זה...

בכל מקרה,הייתי ממליץ לך לאמץ ולא לקנות,בד"כ הכלבים למכירה יגיעו לבתים טובים בסופו של דבר,באימוץ אתה מציל חיים

עם כלב מבוגר אין בעיה

הוא הזכיר בתחילת ההודעה שהוא רוצה לקנות.. לקנות = גור [בד"כ]
ככה שאני יכול להניחש הוא רוצה לאמץ/לקנות גור

גורים הרבה יותר טובעניים ...
אני אימצתי אותו כשהוא היה לפי ההערכה של הוטרינר בן שנה, ככה שזה לא גור אבל זה עדיין כלב צעיר. זה גם תלוי בסוג של הכלב, יש כלבים שצריכים כל הזמן לשחרר אנרגייה ולשחק ויש כאלה שמבלים את רובה היום במיטה..

אני אימצתי אותו כשהוא היה לפי ההערכה של הוטרינר בן שנה, ככה שזה לא גור אבל זה עדיין כלב צעיר. זה גם תלוי בסוג של הכלב, יש כלבים שצריכים כל הזמן לשחרר אנרגייה ולשחק ויש כאלה שמבלים את רובה היום במיטה..

אה.. זהו אני אימצתי את הכלב שלי בן 3 חודישם .. עכשיוה וא בן 10.5 חודשים .. ועכשיו זה באמת כבר סבבה

כגור זה יותר קשה

הכל מתחיל ונגמר בכמה זמן יהיה לך להיות איתו, אני לא אוהב את אלה שלוקחים כלב שנעול בבית מהבוקר עד הלילה, ממש התעללות. כמובן שיש פה גם את הפאן הכלכלי של להחזיק כלב ותחשוב טוב אם אתה מסוגל לזה, ההוצאה לא כזאת מטורפת אבל יש לא מעט שאחרי שמחזיקים כלב כואב להם על הכמה שקלים ופשוט זורקים אותו לרחוב.

• פותח/ת השרשור
לא אני ממש לא מאלה שיזרקו לרחוב הפאן הכלכלי הוא סביר כדי להחזיק כלב הוא יהיה לבד מהבוקר עד הצהריים רק ומאז יש לי את כל אחר הצהריים מלבד האימון וזהו ויום שישי אני בבית ובשבת כמובן
כל מה שנשאר הוא לשכנע את אמא שלי וזהו.

כל עוד אתה תטייל איתו בבוקר / מישהו אחר יטייל איתו בין השעות שבבוקר עד שאתה חוזר מהבצפר אין שום בעיה.

ותסביר לאמא שלך שעדיף לקחת כלב מעמותה, לא חסר כלבים גזעיים בעמותה ואתה מציל חיים.

ד"א: יש לך בית פרטי או דירה? אם אין לך חצר אז אל תיקח כלב גדול מידי.

הינה כמה כלבים בסגנון שאתה מחפש (גזעיים מעמותה):

עמותת חבר לי

דובון,צ'או צ'או גזעי בצבע ג'ינג'י בן ארבע שנים, חביב ואצילי.
הוא כלב רגוע,בוגר וטוב לב,שמחכה בקוצר רוח למצוא בית שיענה על כל דרישותיו.
zdkdzzdn3mkl.bmp

צער בעלי חיים רמת גן

בבה,באסט האונד גזעי בן שמונה.
הוא בן לוויה נפלא ומתרפק.
זקוק לבעלים אסרטיבים שיספקו לו מנהיגות ופורקן יומי לאנרגיות שלו.
תנו לו להזדקן בכבוד!
בבה נמצא כעת באילוף אצל המאלף אבנר רז, בהתנדבות, ותודתנו הרבה נתונה לו.
עם בבה יש לקבוע פגישה מראש בטלפון 054-2031977.
1_145241397.jpg
_DAN1043.jpg
1_145241190.jpg
1_145241358.jpg

• פותח/ת השרשור
לא אני גר בדירה ואין אף אחד שיטייל איתו כשאני בבית ספר

• פותח/ת השרשור
איזה מתנות ?
זו השיטה הכי טובה לאילוף צרכים הייתה לי כבר פקינזית למשך 4 חודשים לפני 3 שנים ומכרתי אותה בגלל שלא ידעתי איך לחנך אותה והיא אכלה לי גם את כל הבית אז זאתי השיטה הכי טובה לאלף כלב.

איזה מתנות ?
זו השיטה הכי טובה לאילוף צרכים הייתה לי כבר פקינזית למשך 4 חודשים לפני 3 שנים ומכרתי אותה בגלל שלא ידעתי איך לחנך אותה והיא אכלה לי גם את כל הבית אז זאתי השיטה הכי טובה לאלף כלב.
וואלה. אז גם את הבן שלך אתה תשים בכלוב בשביל לחנך אותו?

כל חיי הייתי עם כלבים וגרתי בדירות בבנין, למדתי, עבדתי..
אין בעיה מבחינת השעות פשוט צריך להבין שכשהכלב עדין גור והוא לא מחונך צפה לחזור הביתה לבית חצי הרוס. אם אתה משקיע בלאמן ולאלף אותו (אני מאד מציע לראות את הסדרה ולקרוא את הספר של סיזר מילן הלוחש לכלבים זה עבד אצלי 100% מהפעמים בצורה פשוט מושלמת לכל דבר שאני עושה עם הכלבים שלי) תוך חצי שנה כבר לא תיהיה שום בעיה להשאיר אותו לבד בבית אפילו לחצי יום. הבעיה היא לדעתי שזה הרבה מאד תלוי באופי ובגזע של הכלב, כמה אנרגיות יש לו. היו לי כלבים שלא הזיז להם לשבת על התחת 8 שעות ביום אבל היו לי כמה גם שזה היה סיוט בשבילהם (עד לרמה שהיתי חייב למסור.. אחח.. מוניקה....).
אחד הדברים שראיתי במו עיני שהם פתרון ממש ממש מעולה מבחינת זמן לבד שהכלב מבלה עם עצמו (שיעמום) זה בעצם לאמץ זוג כלבים. בעדיפות לאחד שיהיה בוגר ורגוע יותר. זה פשוט מדהים מה שקורה. בהנחה שאתה משקיע את הזמן לאלף כמובן את שניהם שלא ישתינו וישאירו מתנות בבית - הם יבדרו אחד את השני לאורך הרבה זמן עד שתחזור ויש לזה כמובן עוד הרבה השלכות לגבי התנהגות בתווך הארוך. למשל כלב שגודל עם עוד כלב יגדל להיות פחות אגרסיבי, יותר בוטח בכלבים, אתה תראה גם שתוך כדי משחק הם מחכנים אחד את השני (מה שנקרא pack mentality) למשל אם אחד מהם נושך בטעות את השני חזק מדי אז השני מילל נושך בחזרה וככה הם לומדים לא לנשוך. זה ממש יפה לראות את זה קורה אתה רואה איך "לדבר" איתם בשפה שלהם..
אבל הכי חשוב זה שאתה תיהיה ה pack leader. אם אתה לא תדע איך לגדל ולחנך ו"לאלף" כלב אז הוא יכול לגדול להיות שטן לא קטן ואפילו תצטער שלקחת (שבעצם אתה זה שתיהיה אשם ולא הכלב. אין כלב רע. יש כלבים עם בעיות התנהגות שחונכו לא טוב ואין להם leader)

וכמובן כמו שאמרו לך פה.. לא משנה מה - אל תקנה! תאמץ!!!!

• פותח/ת השרשור
אני רואה הלוחש לכלבים אבל לא יצא לי לראות איך הוא מחנך לצרכים יש לך קישור בשבילי לעצות שלו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית