הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שרובכם תאהבו

• פותח/ת השרשור
עמרי התגייס הוא לא רושם שם בעצמו ולי רק נגמר הסמסטר ויש לי חופש של כמה שבועות ואז אני חוזר שוב לסמסטר עמוס, ככה שאין לי זמן לרשום כבר מאמרים. לא הוצאתי מאמר לקילוגרם כבר מעל לשנה, אבל נראה לי שהוצאתי מספיק בשביל 10 שנים 😃

הזכיר לי נשכחות מאיזה מכון כושר שהייתי בו מזמן... היה שם מכשיר "גינקולוג" וממש ממול היתה פינת הכפיפות בטן (במרחק ממש קרוב כי המקום היה צפוף). אז יצא שמישהי יושבת ומפשקת על הגינקולוג - ומישהו אחר עושה כפיפות בטן ממול לכיוון שלה.

חחח הקישור בסוף הכתבה "ועכשיו מה כן לעשות!!":
http://www.mako.co.il/men-mirror/fitness/Article-b3330a0cdacd811004.htm

פחחחחחחחחחחח 🙌

אלי האנה, לפניך

עושה כושר? שים לב: יש רק שישה מכשירים שגבר אמיתי יכול להיראות עליהם בפומבי, בלי לסכן לעצמו את הפתח האחורי. קבל את נציגי המכון שלא יביישו לך את הטסטוסטרון

דחיקת רגליים

מה זה: אתה שוכב במעין עמידת נר ודוחק משקולות בעזרת הרגליים. כך אתה עובד על שרירי הרגל הקדמית שלך וגם על שרירי התאומים.
מה זה יעשה ממך: בדחיקת רגליים ניתן לשים הרבה מאוד משקולות גם אם אתה מתאמן מתחיל. הסיבה היא שהרגליים שלך, בדרך כלל, חזקות יותר באופן טבעי מפלג הגוף העליון שלך בגלל כל העניין הזה של ההליכה שעשית במשך כל החיים שלך, אולי גם כמה משחקי כדורגל וכדורסל. בקיצור, אתה יכול להעמיס משקלים גבוהים מאוד בזמן קצר יחסית, ולגרום לכל הכוסיות במכון לחשוב שהרגליים שלך מאוד חזקות. מה שיכול אולי להפעיל את הדמיון שלהן לגבי תנוחות מסוימות אחרות שהיו יכולות לעשות איתך ועם רגלי הברזל שלך.

builders-gonna-build.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית