הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תרגילי עזר ב5/3/1

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
לרגל החיטוב אני עובר ל5/3/1. תרגילי העזר (הלכתי פחות או יותר על השיטה של דייב טייט) שבחרתי בנתיים הם:
ביום של פרס- דיפס/Incline+ חתירה+ טרייספס.
ביום של בנץ'- דיפס/דאמבל פרס/ Incline+ מתח+ טרייספס.
ביום של סקוואט-ארבע ראשי או המסטרינג+ Back Raise+ בטן.
ביום של דדליפט- PC+ פרונט סקוואט+ בטן.

איזה תרגילים מתוך האופציות השונות לבחור (מודגש)? יש לכם תרגיל מעניין לארבע ראשי או להמסטרינג ביום של הסקוואט(מודגש)? לא בא לי שוב פרונט סקוואט. מה דעתכם על שאר הבחירות?

לא מתביש. רק אין עם מי.

אני לא יודע עד כמה אתה סייבורג, או אם ירשו לך לעשות את זה במכון, אבל אתה יכול לנסות לשים באיזה במכונה משקל ממש ממש גבוהה, ואיכשהו לתקוע את הרגליים ולנסות לעשות את התרגיל.

אני נגיד כשהייתי קטן הייתי שם בפולי משקל ענק ועושה מתח 🚬🤪🚬🚬🤪🚬

GHR אחד התרגילים המוצלחים להאמס.. מלא מעט סיבות
אחת הסיבות שאני אישית יותר אוהב זה שהוא עובד על 2 התיפקודים שלו.. גם בפשיטת ירך וגם כפיפת ברך

חבל באמת שאין איך לעשות אותו.. בכל מכון צריך איךשהו לשחק עם הציוד... לפי מה שהבנתי הכיסא המיועד לתרגיל מאוד עוזר פה... חבל

גם סטיף-לג דדליפט או RDL הם תרגילים מעולים להאמס.. אם יש לך איכשהו לקמבן GHR לך עליו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני צריך לחרוש את יוטיוב. בטוח יש איזה קמבון שלא חשבנו עליו.

ראיתי מישהו עושה את זה על המושב של פולי עליון אם זה לא מול קיר אצלך אז זה אפשרי..
(מורידים את המוט של הכרית עד שהשוקיים תקועות ועושים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית