הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על תרגיל לשריר התלת ראשי.

• פותח/ת השרשור ori24
  • פורסם בתאריך
התעסקות בקקה. שניהם נעים בין תועלת מינימלית וכמעט חסרת משמעות לבין תועלת שלילית (פגיעה בהתאוששות). קרא את המאמר בפורטל שמדבר על ידיים גדולות.

אין הבדל מבחינת התנועה. מבחינה אנטומית יש.
בגדול, בתרגיל הראשון אתה מקצר את הטרייספס שלך, מכניס אותו לאי ספיקה אקטיבית. בשני הוא מוארך.

בתכלס - אתה יכול לעבוד עם יותר משקל בשני, בראשון עם פחות.
אם היית שואל מפתח גוף הוא כנראה היה אומר לך שהראשון מפתח יותר את הראש המידיאלי של הטרייספס. אבל אל תתפוס אותי במילה לגבי הדגש על הראש, פשוט הסברתי לך את ההבדלים.

לא חושב שיש הבדל בתכלס ועדיף ולא עדיף. לדעתי האישית, התרגיל הראשון הקיק באק, לא היה נכנס בראש סדר העדיפויות שלי.

• פותח/ת השרשור
COLD SMOKE אני מתאמן בבית לכן הקקה הזה מאוד מענין אותי.
KMAN תודה על התגובה המשוקעת אבל לא כ"כ הבנתי מה עדיף למי שמתאמן בבית עם משקולות.

לא יודע לא חושב שיש פה עדיף או לא עדיף. אני חושב שהעדיפות היא בתרגילים שאתה יכול לעשות עם יותר משקל.
יש לך מוט?
אם ממש חשוב לך לעשות טרייספס הייתי עושה לחיצה באחיזה צרה או פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט.

• פותח/ת השרשור
אין לי מוט אלא רק משקולות לכן אני "מוגבל" כרגע..
לחיצה באחיזה צרה זה התרגיל השני? מאחורי העורף?
ראיתי המון סרטים ביוטיוב ועל תרגילים ואני רואה שכל "הסוסים" עושים בעיקר את 2 התרגילים האילו ורק פה זה נחשב "לעל הפנים".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית