הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נכנסתי עכשיו לתקופת מסה, אני צריך עזרה

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
שלום, לפני משהו כמו שבועיים נכנסתי לתקופת מסה עכשיו אני התחלתי לאכול ממש טוב ובמקביל להתאמן כמובן בחדר כושר.
אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני עולה במשקל מבחינת שומן או מסה.
כי אני אוכל כמו שצריך למשל:

בוקר - פרוסה עם קוטג וכוס חלב
בית ספר - שני סנדוויצים (כל פעם משהו אחר בעיקרון חביתה, טונה)
צהריים - שניצל תירס (יש בזה חלבונים), וביחד עם האוכל של אתמול
אחר הצהריים - מכין לעצמי משהו קטן עד שיהיה ארוחת ערב, משהו כמו פיתה דביקה.
ערב - ארוחת ערב בעיקרון עוף מידי פעם (כי אי אפשר כל יום לארגן עוף זה די בעייתי) ונגיד מרק ירקות וכל פעם זה משתנה
לילה - זאת לא ארוחה אבל לפני השינה אני לוקח מעדן מילקי (זה מוצרי חלב זה טוב אומרים) ובננה שיש בה פחמימות וכמובן שאני שותה המון מים כדי לא להתייבש במשך כל היום.

עכשיו השאלה שלי היא אני הלכתי למכון, ראיתי שעליתי קילו ואני רוצה לדעת אם זה מסה או שומן.
ועוד משהו איך אני מוריד אחוזי שומנים (לא שאני שמן או משהו להפך אני בתקופת עלייה אני די רזה)
בקיצור איך אני מוריד אחוזי שומנים כי צריך בסביבות ה-10 משהו כזה לפי מה שהבנתי.

מקווה שלא חירפנתי אותכם, תודה מראש על העזרה:D:D:D

עליות של קילו פה ושם יכולות לנבוע גם מעליה של נוזלים
לפי התפריט שנתת נראה שחסר לך חלבון בתפריט.

אתה לא צריך להתעסק עם זה יותר מדי, ובטח שלא לחשוב מאיפה מגיע הקילו הראשון (יכול להיות נוזלים, שומן, מאסת שריר, מספר 2...).
תקרא קצת מאמרים בפורטל מאמרים.

• פותח/ת השרשור
ואתה גם אמרת שזה יכול לנבוע מנוזלים, אתה אומר לי בעצם אחי שלא להגזים יותר מידי עם שתייה? כי אני שותה רק מים.

לא דיברתי על השתייה של המים, התכוונתי שעליות משקל בודקים בטווח ארוך יותר ולא בטווחים קצרים שם יכולים להיות שינויים של עליה בנוזלים, תשתה כמו שאתה שותה פשוט תתחיל לאכול יותר חלבון בארוחה, תגיע למצב שאתה צורך באיזור ה 2 גרם חלבון על כל קילוגרם משקל גוף.

תגיד אחי אתה רציני אתה אוכל לי שניצל תירס בצהריים ומרק בערב ורוצה לעלות במסה ?
תוכל כל ערב 2 עופות 250 גר' חזה עוף בצהריים אמיתי מזה שניצל תירס שאתה מחמם במיקרו ? זה בכלל לא עוף יש בזה רק חרא אל תתקרב לזה בכלל ! ומרק ירקות ? אין בזה בכלל חלבונים ! פיתה דביקה ? מזה בכלל אתה ליצן או מה ?

אני אישיתי אוהב לחלק לי את החלבון בכל ארוחה מאשר לדחוס הרבה במכה.שילוב של חלבון אצלי בארוחה גורם ליותר שובע.

• פותח/ת השרשור
אחי אני לא יכול לארגן כל יום עוף, זה קשה אני כל יום צריך לבקש מההורים שלי להכין לי עוף
ואחי מרק ירקות כולל גם עוף והכול ופיתה דביקה זה גבינה זה עם חלבונים ושניצל תירס זה תירס זה חלבונים

נערך לאחרונה:
קודם כל אתה יכול להכין עוף ואוכל לעצמך. אתה לא צריך להיות תלוי בהורים. שנית כל יש את כל התשובות לשאלות שלך במאמרים מסודרים בפורטל המאמרים, תלך תקרא.

תירס זה חלבונים ? וואלה לא ידעתי תגיד אתה רציני ? איזה חלבון יש בתירס ?
מה הבעיה להכין תבנית עוף עם 10 חתיכות עוף לכל השבוע ?
ועדיף לאכול חלבון בכל ארוחה כדי שהשריר תמיד יקבל חלבון ולא בארוחה אחת ל"דחוס" ואז לגוף יהיה יותר קשה לעכל את הכל עדיף לתת לגוף חלבונים במהלך כל היום .

תירס זה חלבונים ? וואלה לא ידעתי תגיד אתה רציני ? איזה חלבון יש בתירס ?
מה הבעיה להכין תבנית עוף עם 10 חתיכות עוף לכל השבוע ?
ועדיף לאכול חלבון בכל ארוחה כדי שהשריר תמיד יקבל חלבון ולא בארוחה אחת ל"דחוס" ואז לגוף יהיה יותר קשה לעכל את הכל עדיף לתת לגוף חלבונים במהלך כל היום .
עדיף שתקרא מאמרים ותשכח ממיתוסים דביליים...זה לא משנה אם תכניס את כל החלבון בארוחה או ב6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית