שלום, לפני משהו כמו שבועיים נכנסתי לתקופת מסה עכשיו אני התחלתי לאכול ממש טוב ובמקביל להתאמן כמובן בחדר כושר.
אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני עולה במשקל מבחינת שומן או מסה.
כי אני אוכל כמו שצריך למשל:
בוקר - פרוסה עם קוטג וכוס חלב
בית ספר - שני סנדוויצים (כל פעם משהו אחר בעיקרון חביתה, טונה)
צהריים - שניצל תירס (יש בזה חלבונים), וביחד עם האוכל של אתמול
אחר הצהריים - מכין לעצמי משהו קטן עד שיהיה ארוחת ערב, משהו כמו פיתה דביקה.
ערב - ארוחת ערב בעיקרון עוף מידי פעם (כי אי אפשר כל יום לארגן עוף זה די בעייתי) ונגיד מרק ירקות וכל פעם זה משתנה
לילה - זאת לא ארוחה אבל לפני השינה אני לוקח מעדן מילקי (זה מוצרי חלב זה טוב אומרים) ובננה שיש בה פחמימות וכמובן שאני שותה המון מים כדי לא להתייבש במשך כל היום.
עכשיו השאלה שלי היא אני הלכתי למכון, ראיתי שעליתי קילו ואני רוצה לדעת אם זה מסה או שומן.
ועוד משהו איך אני מוריד אחוזי שומנים (לא שאני שמן או משהו להפך אני בתקופת עלייה אני די רזה)
בקיצור איך אני מוריד אחוזי שומנים כי צריך בסביבות ה-10 משהו כזה לפי מה שהבנתי.
מקווה שלא חירפנתי אותכם, תודה מראש על העזרה:D:D:D
אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני עולה במשקל מבחינת שומן או מסה.
כי אני אוכל כמו שצריך למשל:
בוקר - פרוסה עם קוטג וכוס חלב
בית ספר - שני סנדוויצים (כל פעם משהו אחר בעיקרון חביתה, טונה)
צהריים - שניצל תירס (יש בזה חלבונים), וביחד עם האוכל של אתמול
אחר הצהריים - מכין לעצמי משהו קטן עד שיהיה ארוחת ערב, משהו כמו פיתה דביקה.
ערב - ארוחת ערב בעיקרון עוף מידי פעם (כי אי אפשר כל יום לארגן עוף זה די בעייתי) ונגיד מרק ירקות וכל פעם זה משתנה
לילה - זאת לא ארוחה אבל לפני השינה אני לוקח מעדן מילקי (זה מוצרי חלב זה טוב אומרים) ובננה שיש בה פחמימות וכמובן שאני שותה המון מים כדי לא להתייבש במשך כל היום.
עכשיו השאלה שלי היא אני הלכתי למכון, ראיתי שעליתי קילו ואני רוצה לדעת אם זה מסה או שומן.
ועוד משהו איך אני מוריד אחוזי שומנים (לא שאני שמן או משהו להפך אני בתקופת עלייה אני די רזה)
בקיצור איך אני מוריד אחוזי שומנים כי צריך בסביבות ה-10 משהו כזה לפי מה שהבנתי.
מקווה שלא חירפנתי אותכם, תודה מראש על העזרה:D:D:D