עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור. למה יש הבדל בין ימים אחרים בשבוע?
תלוי כמה חמורה הדיאטה.אני בעד cheat meal פעם בשבוע. בעיקר בשביל הנפש.
בכל דיאטה יש העמסה, בכל העמסה אפשר לשלב ציט מיל בלי לפגוע בערכים(מי שמספיק חכם)... חוץ משלבים ממש סופיים לפני תחרות שצריך להזהר מנתרן וכל מיני שטויות מוזרות למיניהן.תלוי כמה חמורה הדיאטה.
בכל דיאטה יש העמסה, בכל העמסה אפשר לשלב ציט מיל בלי לפגוע בערכים(מי שמספיק חכם)... חוץ משלבים ממש סופיים לפני תחרות שצריך להזהר מנתרן וכל מיני שטויות מוזרות למיניהן.
גם בתפריט מאוזן ושפוי צריך העמסה, העמסה נועדה לשקם גם את חילוף החומרים ואת ההורמונים השונים ולא רק למלא מאגרי גליקוגן(ממה שמשה רשם לי).זה ממש לא נכון לא בכל דאיטה יש העמסה ולא נעליים אתה יכול להיות במאזן שלילי על תפריט מאוזן ושפוי ולרדת לאחוזי שומן נמוכים מאוד בלי העמסות ושטויות.
תלוי בתפריט ובאורח החיים שלך.
בכל מקרה אני בעד יום מחוץ לשיגרה בשבוע לא משנה אם אתה מנסה לעלות במסת השריר או לרדת ב % שומן (אפשר להכניס את היום הזה ליום "העמסה" שבמילא נדרש לעשות בגירעון קלורי שלילי).
אם תשב בבית ולא תצא עם חברים ולא תלך למסיבות, תצא לפאבים או מה שאתה ל עושה בימי שישי, החבר הכי טוב שלך בסופו של דבר יהיה המוט של הסקוואט והטונה במים.
זה לא נכון. אם אתה ממשיך להתקדם בקצב ירידת אחוז שומן אין צורך בהעמסות. במידה והתפריט מאוזן. זה בדיוק מה שני עושה עכשיו.גם בתפריט מאוזן ושפוי צריך העמסה, העמסה נועדה לשקם גם את חילוף החומרים ואת ההורמונים השונים ולא רק למלא מאגרי גליקוגן(ממה שמשה רשם לי).
מה עושה נתרן?בכל דיאטה יש העמסה, בכל העמסה אפשר לשלב ציט מיל בלי לפגוע בערכים(מי שמספיק חכם)... חוץ משלבים ממש סופיים לפני תחרות שצריך להזהר מנתרן וכל מיני שטויות מוזרות למיניהן.
http://www.kilogram.co.il/1000/למה-חשוב-לעשות-הפסקות-בדיאטה/זה לא נכון. אם אתה ממשיך להתקדם בקצב ירידת אחוז שומן אין צורך בהעמסות. במידה והתפריט מאוזן. זה בדיוק מה שני עושה עכשיו.
אם אתה מתאמן ואוכל מספיק פחמימות חלבון ושומן ולא על מאזן נמוך מידי אין צורך בהעמסות
אני כמובן מנסה לעלות במסה, ולא לרדת....
מה שקורה לי בכל הימים זה שאמצ"ש עד יום חמישי אני אוכל לפי תבנית קבועה, 4 שקיות חלב ביום ועוד בשר, גבנ"צ, ביצים, קצת חטיפים, פסטות אם יש....
ובשישי-שבת אני לא שותה חלב בכלל, אוכל במהלך היום אבל לא כמו באמצ"ש כי אני בדרך כלל בחוץ ככה שאין לי זמן....
ומנסה לאכול כמה שיותר בימי שישי, ובשבת שאריות.....