הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחבר'ה שאוכלים לפי תבנית קבועה

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
לחבר'ה שאוכלים על פי תוכנית קבועה ואוכלים כל יום אותו הדבר(בערך, כמובן שאוכלים בצד )
האם גם בימי שישי ושבת אתם שומרים על זה?
סתם רציתי לדעת....
תודה...

תלוי בתפריט ובאורח החיים שלך.
בכל מקרה אני בעד יום מחוץ לשיגרה בשבוע לא משנה אם אתה מנסה לעלות במסת השריר או לרדת ב % שומן (אפשר להכניס את היום הזה ליום "העמסה" שבמילא נדרש לעשות בגירעון קלורי שלילי).
אם תשב בבית ולא תצא עם חברים ולא תלך למסיבות, תצא לפאבים או מה שאתה ל עושה בימי שישי, החבר הכי טוב שלך בסופו של דבר יהיה המוט של הסקוואט והטונה במים.

תלוי כמה חמורה הדיאטה.
בכל דיאטה יש העמסה, בכל העמסה אפשר לשלב ציט מיל בלי לפגוע בערכים(מי שמספיק חכם)... חוץ משלבים ממש סופיים לפני תחרות שצריך להזהר מנתרן וכל מיני שטויות מוזרות למיניהן.

מסכים עם משה, אני אחד שממש לא אכפת לו לאכול כל יום אותו דבר במשך שנים (חברים אומרים עלי שאין לי בלוטות טעם 😛 ) אבל אני לא מגזים וניהיה party pooper כשאני יוצא עם חברים או חברה ואני אוכל ושותה בצורה רגילה. זה יוצא פעם פעמיים בשבוע..

בכל דיאטה יש העמסה, בכל העמסה אפשר לשלב ציט מיל בלי לפגוע בערכים(מי שמספיק חכם)... חוץ משלבים ממש סופיים לפני תחרות שצריך להזהר מנתרן וכל מיני שטויות מוזרות למיניהן.

זה ממש לא נכון לא בכל דאיטה יש העמסה ולא נעליים אתה יכול להיות במאזן שלילי על תפריט מאוזן ושפוי ולרדת לאחוזי שומן נמוכים מאוד בלי העמסות ושטויות.

זה ממש לא נכון לא בכל דאיטה יש העמסה ולא נעליים אתה יכול להיות במאזן שלילי על תפריט מאוזן ושפוי ולרדת לאחוזי שומן נמוכים מאוד בלי העמסות ושטויות.
גם בתפריט מאוזן ושפוי צריך העמסה, העמסה נועדה לשקם גם את חילוף החומרים ואת ההורמונים השונים ולא רק למלא מאגרי גליקוגן(ממה שמשה רשם לי).

תלוי בתפריט ובאורח החיים שלך.
בכל מקרה אני בעד יום מחוץ לשיגרה בשבוע לא משנה אם אתה מנסה לעלות במסת השריר או לרדת ב % שומן (אפשר להכניס את היום הזה ליום "העמסה" שבמילא נדרש לעשות בגירעון קלורי שלילי).
אם תשב בבית ולא תצא עם חברים ולא תלך למסיבות, תצא לפאבים או מה שאתה ל עושה בימי שישי, החבר הכי טוב שלך בסופו של דבר יהיה המוט של הסקוואט והטונה במים.

מה הקשר חברים לתפריט תזונה..

גם בתפריט מאוזן ושפוי צריך העמסה, העמסה נועדה לשקם גם את חילוף החומרים ואת ההורמונים השונים ולא רק למלא מאגרי גליקוגן(ממה שמשה רשם לי).
זה לא נכון. אם אתה ממשיך להתקדם בקצב ירידת אחוז שומן אין צורך בהעמסות. במידה והתפריט מאוזן. זה בדיוק מה שני עושה עכשיו.

אם אתה מתאמן ואוכל מספיק פחמימות חלבון ושומן ולא על מאזן נמוך מידי אין צורך בהעמסות

מה עושה נתרן?

זה לא נכון. אם אתה ממשיך להתקדם בקצב ירידת אחוז שומן אין צורך בהעמסות. במידה והתפריט מאוזן. זה בדיוק מה שני עושה עכשיו.

אם אתה מתאמן ואוכל מספיק פחמימות חלבון ושומן ולא על מאזן נמוך מידי אין צורך בהעמסות
http://www.kilogram.co.il/1000/למה-חשוב-לעשות-הפסקות-בדיאטה/

• פותח/ת השרשור
אני כמובן מנסה לעלות במסה, ולא לרדת....
מה שקורה לי בכל הימים זה שאמצ"ש עד יום חמישי אני אוכל לפי תבנית קבועה, 4 שקיות חלב ביום ועוד בשר, גבנ"צ, ביצים, קצת חטיפים, פסטות אם יש....
ובשישי-שבת אני לא שותה חלב בכלל, אוכל במהלך היום אבל לא כמו באמצ"ש כי אני בדרך כלל בחוץ ככה שאין לי זמן....
ומנסה לאכול כמה שיותר בימי שישי, ובשבת שאריות.....

• פותח/ת השרשור
שכחתי לציין גם בגלל שקשה לי להכניס פחמימות, אני לא נוהג לאכול הרבה כפי שאפשר לראות אני שותה 4 חלב ביום שזה מכסה הרבה , אני לוקח כל יום 3 סקופים של אבקה, זה בסדר נכון?

ועוד משהו אמא שלי טסה עכשיו לארה"ב, ובדיוק נגמרת לי האבקה, מה כדאי להזמין?
מה שהיה לי עכשיו היה פרפקט 3000 אבקה נחמדה לא יותר מזה, אשמח להצעות.

אני כמובן מנסה לעלות במסה, ולא לרדת....
מה שקורה לי בכל הימים זה שאמצ"ש עד יום חמישי אני אוכל לפי תבנית קבועה, 4 שקיות חלב ביום ועוד בשר, גבנ"צ, ביצים, קצת חטיפים, פסטות אם יש....
ובשישי-שבת אני לא שותה חלב בכלל, אוכל במהלך היום אבל לא כמו באמצ"ש כי אני בדרך כלל בחוץ ככה שאין לי זמן....
ומנסה לאכול כמה שיותר בימי שישי, ובשבת שאריות.....

אחחחח אין לך מושג כמה שאני מקנא בך........:(
הלוואי עליי 4 שקיות חלב ביום זה היה עושה את החיים שלי לכל כך הרבה יותר טובים!!!!
זה טעים בטרוף וזה כלכך זול ומשתלם...
אני שותה חצי ליטר בערך וגם זה אני חייב לקחת 3 כדורי אנזים 10000 יחידות כל אחד (של NSI) אחרת אני לא יוצא מהשרותים...

אני ממליץ גם על דיימטייז בננה ואופטימום בננה אני מכור לשניהם. הטעם של האופטימום יותר טוב לדעתי אבל הוא מתערבב גרוע יש תמיד גושים ענקיים.. הדיימטייז ממש ממש אוורירי ומתערבב חלק לחלוטין, אני גם אוהב לגוון בין שניהם ככה לא ימאס לי 😃 הדיימטייז טופי קרמל גם סבבה אבל הוא קצת מתוק לי מדי וזה נמאס מהר..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמין לי ש4 שקיות זה ממש לא כיף לשתות, אבל זה עוזר לי מאוד כי זה נכנס בקלות ואין לי תאבון גדול כל כך להכניס את ה2000 קלוריות של ה4 שקיות מאוכל מוצק.....
תודה אני אגיד לה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית