הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר להעלאת משקלים

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני כרגע עושה את אותה התבנית של ה ss מבחינת כל התרגילם וכמות הסטים והחזרות
רציתי רק לשאול אם התוכנית עדיין תהיה מועילה אם אני יעלה משקלים כל שבוע בערך ולא כל אימוןכי אני פשוט לא יכול אני לא מצליח להתאושש, יוצא לי פעמיים שלוש בשבוע לעשות ריצה וכנראה זה פוגע לי בהתאוששות ואני משתדל לאכול הרבה אבל אני לא רוצה שאני יאכל הרבה ולא יעלה במשקלים במכון כי אחרת לא יוצא לי מזה כלום ואני באמת רוצה להתקדם ואני משקיע ואני נותן את כל כולי, אין לי תירוצים או משהו.

להשאר במתכונת הזאת או לשנות תוכנית? אני באמת לא יודע מה לעשות וצריך את עזרתכם.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח ב 100% בכמויות אוכל שאני אוכל ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר, הרבה מהדברים אצלי מחושבים ויכול להיות שזה מה שתוקע אותי בהתקדמות.
אני יודע בוודאות ש 3000 קלוריות יש לי בתפריט אני יתחיל לאכול עוד כנראה שזה לא מספיק.

אני לא מפקפק ברצינות שלך אבל אתה לא חושב שאם אתה היית מכניס 3000 קלוריות על משקל גוף של 60 קילו שהיית עולה במשקל באופן מורגש, אפילו בקצב שבועי?

• פותח/ת השרשור
את האמת שגם אני הופתעתי אבל בוא נגיד לטובה כי בתור ילד שמן ולפי מה שהבנתי הגוף "זוכר" את זה הייתי אמור לעלות לפחות קילו או משהו אבל אני פשוט לא זז מהמשקל. יכול להיות שביום יום אני מוציא אולי יותר קלוריות ממה שאני חושב. אין לי ממש הסבר ממשי לזה אבל אני כן יודע שאני אוכל את הכמות הזאת ואין לי שום טעם\סיבה לשקר כי אז אני בעצם מרמה את עצמי. אבל אין לי בעיה לדחוף עוד אוכל אני בן אדם שאוהב לאכול אז ככה שזה בסדר אני באמת רוצה להאמין שזאת הסיבה היחידה לתקיעה וכמו שהבנתי זה כנראה זה.
אני גם יפתח לוג ברגע שאני יראה התקדמות כדי שתוכלו לעקוב ולעזור לי.
אני מאוד מודה לכם על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית