הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ליחידה קרבית חצי שנה לפני

OrDevir

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
רציתי לבדוק לגבי תוכנית אימונים ליחידה קרבית ואמרו לי ללכת על קרוספיט.
עכשיו אני נכנסתי לפה והבנתי שיש כמה סוגים של קרוספיט , אז אני צריך תוכנית או מספר תוכניות לחצי שנה אימון שתכין אותי ליחידה קרבית מובחרת . צריך לעבוד על סיבולת לב ריאה ועל כוח מהירות וזריזות. הגובה שלי הוא 1.86 והמשקל שלי הוא 83 ק״ג .

מה המצב שלך עכשיו מבחינת כוח וסבולת לב-ריאה?

רציתי לבדוק לגבי תוכנית אימונים ליחידה קרבית ואמרו לי ללכת על קרוספיט.
עכשיו אני נכנסתי לפה והבנתי שיש כמה סוגים של קרוספיט , אז אני צריך תוכנית או מספר תוכניות לחצי שנה אימון שתכין אותי ליחידה קרבית מובחרת . צריך לעבוד על סיבולת לב ריאה ועל כוח מהירות וזריזות. הגובה שלי הוא 1.86 והמשקל שלי הוא 83 ק״ג .
המלצות יכולים לתת לך מפה עד הודעה חדשה, הדרך הטובה ביותר היא למצוא מסגרת טובה שתכין אותך. יש לא מעט כאלו, בין אם בקורסים יעודיים או מכונים.

• פותח/ת השרשור
אני סובל מאסתמה ממש קלה שזה לא על בסיס קבוע או משהו , ומבחינת כוח אין לי בעיה, בלי מסגרת אימונים ואני לא מתאמן אני מרים 120 סקוואט .

אני סובל מאסתמה ממש קלה שזה לא על בסיס קבוע או משהו , ומבחינת כוח אין לי בעיה, בלי מסגרת אימונים ואני לא מתאמן אני מרים 120 סקוואט .

1. יש חוק בפורום שאומר שלא מדברים על משקלים בלי סרטונים לגיבוי. זו פעם ראשונה שלך, אז זו רק "אזהרה" ידידותית 😉.
2. אם אין לך בעיה עם כוח, אתה יכול לעבוד לפי האימונים שמתפרסמים באתר הראשי.

*אני לא לוקח אחריות על האימונים שלך אם אתה סובל מאסטמה. אין לי מושג איך מתאמנים עם זה ומה ההמלצות.

Back
למעלה תחתית