הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחייה

no pain no gain

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
-35
56
0
אים אני משלב שחייה + מכון בימים אחרים אז אני יכול לשפר סיבולת ?בלי לאבד שריר פשוט לא ניראה הגיוני שהשריר ישרף מהמים והשומן דפקה כן זה נכון?

1. אני לא רואה סיבה למה שבשחייה לא תאבד שריר ובריצה נגיד כן.
2. אם אין לך טכניקה טובה בשחייה אז יכול להיות שתהיה לך בעיה לעבוד בצורה יעילה על סיבולת, למרות שאם יש לך טכניקה טובה אין עם זה הרבה בעיה.
3. באופן כללי, בריצה מגיעים לדופק גבוהה יותר מאשר בשחייה. יכול להיות שמהבחינה הזאת עדיף ריצה.

אים אני משלב שחייה + מכון בימים אחרים אז אני יכול לשפר סיבולת ?בלי לאבד שריר פשוט לא ניראה הגיוני שהשריר ישרף מהמים והשומן דפקה כן זה נכון?

כדי לא לאבד שריר בשחייה אתה צריך קודם שרירי צוואר מסיביים. תעבוד קודם עליהם.

1. אני לא רואה סיבה למה שבשחייה לא תאבד שריר ובריצה נגיד כן.
2. אם אין לך טכניקה טובה בשחייה אז יכול להיות שתהיה לך בעיה לעבוד בצורה יעילה על סיבולת, למרות שאם יש לך טכניקה טובה אין עם זה הרבה בעיה.
3. באופן כללי, בריצה מגיעים לדופק גבוהה יותר מאשר בשחייה. יכול להיות שמהבחינה הזאת עדיף ריצה.

איך אתה לוקח אותו ברצינות? 😳

• פותח/ת השרשור
כדי לא לאבד שריר בשחייה אתה צריך קודם שרירי צוואר מסיביים. תעבוד קודם עליהם איך זה קשור לזה שאני מאבד שריר הוא לא?

מה שאני מציע הוא כזה:
כאשר אתה נכנס למים,תכניס פעמיים את הראש לתוך המים
ותוציא אותו רק פעם אחת.
זה עובד נהדר. באחריות.

מילא טרול,אבל גם דיסלקט?

אין לי כלום...
שים לב שכל פוסט שלישי שנפתח פה על ידי הליצן הזה
נועד לעשות צחוק מהפורום ומשתתפיו..
אותי אישית זה מרגיז מאוד:nono:
עד שיש פורום נורמאלי צריך להטריל גם אותו?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית