הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השפעת ריצות בעלייה במאסה...

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
וואו לא כתבתי הודעה שנים...
בקצרה ברוך השם שהתחררתי, עכשיו אני עושה עלייה במאסה יחסית נקיה, הולך דיי סבבה אני מתחזק ועולה במשקלים יפה (עושה אימון AB מחולק לעליון ותחתון לרוב חזרות בין 5-7 לכוח ומסה)

אני מתאמן ימים ראשון שני רביעי חמישי ובימי מנוחה שהם שלישי שישי ושבת אני רוצה להכניס ריצה של 5.5 ק"מ+, במידה ואני אוכל טוב ורואה שאני לא יורד במשקל וממשיך לעלות ולהתחזק מה ההשפעות של האימוני אירובי הללו על תהליך העליה במאסה?

אני יודע שאני לא יגיע ל"פיק" שלי הן מבחינה אירובית והן מבחינה אנאירובית כי אני עובד דיי חזק על דברים מנוגדים, אבל אני לא מתחרה ולא אצן וברוך השם יש רגליים מכובדות מאוד.

אז אם ככה מה הן הטענות בעד ונגד?

נ.ב. יום שלישי הייתה הריצה הראשונה שלי שאני יזמתי ואשכרה התאמצתי בה מזה 4 שנים (יש לציין שאני רוכב אופניי שטח בתור תחביב) וסיימתי בה 5.5ק"מ בבערך 34 דקות והיה ממש קשה והחזקתי את עצמי עד הסוף נטו על כוח רצון, עכשיו יום שישי סיימתי את הריצה השנייה שלי מזה זמן רב גם כן 5.5 ק"מ סיימתי אותה ב 24.50 דקות היה הרבה יותר קל, אפילו נתתי ספריט בסוף ואפילו רצתי עם נקע כי באמצע הריצה עיקמתי את הקרסול (מוכשר שכמותי) מכובד להוריד כל כך הרבה זמן מריצה לריצה לא? ולסיים 5.5ק"מ על הריצה הראשונה... אני צודק?

תודה מראש חברייה... וחוץ מזה יש איזה התפתחות מעניינת בתזונה ואימונים? אני ממש לא מעודכן... אני זוכר רק לאכול טוב ומספיק לא ממש משנה מתי להרים כבד ולישון...

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על ריצה למרחקים ולאורך זמן אחי, כלומר אירובי לא אנאירובי שזה ספרינטים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית