הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום חיטוב - KA4OK - אחרי שנה של אימוני כוח

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
יש פה כמה אנשים צבועים..
למה כשבילדרים בארץ רושמים שהם טבעיים(והמון מהם יותר קטנים וחלשים מKa4ok),אתם ישר יוצאים מפקפקים, ופתאום בא בנאדם מסויים שאתם מכירים קצת באינטרנט ואומר לכם שהוא טבעי אתם חוגגים.

Ka4ok - זה לא נגדך, אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להעביר.

איזה מסר אתה מנסה להעביר אחי? אנחנו צבועים אחי?

• פותח/ת השרשור
וואו אין מילים

תודה. 😃

---------- התגובה התווספה ב 17:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:22 ----------

יש פה כמה אנשים צבועים..
למה כשבילדרים בארץ רושמים שהם טבעיים(והמון מהם יותר קטנים וחלשים מKa4ok),אתם ישר יוצאים מפקפקים, ופתאום בא בנאדם מסויים שאתם מכירים קצת באינטרנט ואומר לכם שהוא טבעי אתם חוגגים.

Ka4ok - זה לא נגדך, אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להעביר.

תסביר יותר טוב....בכל זאת בילדר LOL.

אני לא רואה כאן שום חגיגה...חוצ מהערה צינית של שוגרזזה.....

בכל מקרה שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה. זה בסהכל מנגנון שעוזר לאנשים להתמודד עם עצמם מול המציאות.

אני לא חושב שלמישהו אכפת כאן טבעי או לא טבעי. שכל בנאדם יעשה מה שטוב לו. אחרי הכל, כמו שיוסי אמר, זה בסה"כ מנגנון שעוזר לאנשים להתמודד עם עצמם מול המציאות, מין פילוסופיה אקזיסטנציאליסטית שכזאת נוסח סארטר (אגב נצל"ש, מישהו קרא כאן את הספר שלו "הבחילה"?)

מר Deus מעמיד פנים שהוא לומד ועובד. הוא הבטיח לחזור בקרוב.

תודה. 😃

---------- התגובה התווספה ב 17:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:22 ----------

תסביר יותר טוב....בכל זאת בילדר LOL.

אני לא רואה כאן שום חגיגה...חוצ מהערה צינית של שוגרזזה.....

בכל מקרה שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה. זה בסהכל מנגנון שעוזר לאנשים להתמודד עם עצמם מול המציאות.

כשהעלו פה תמונות-גם משתמשים רגילים, וגם תמונות של אנשים מתחרויות בארץ שהם יותר גדולים מהמתאמן הממוצע - הרבה משתמשים בו ישר יצאו בהצהרות שהם משתמשים.
אני לא רואה את זה קורה פה, להפך.. מעניין למה

---------- התגובה התווספה ב 18:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:17 ----------

איזה מסר אתה מנסה להעביר אחי? אנחנו צבועים אחי?

תגיד גיבור, לדעתך קאצ'וק טבעי, הא גיבור?

כשהעלו פה תמונות-גם משתמשים רגילים, וגם תמונות של אנשים מתחרויות בארץ שהם יותר גדולים מהמתאמן הממוצע - הרבה משתמשים בו ישר יצאו בהצהרות שהם משתמשים.

צבועים אחי. כל הפורום הזה צבועים. כמו האלה שהולכים לשאול שאלות בפורום השני כי לא נשאר כאן אף אחד שמבין, ואז חוזרים לכאן. צבועים אני אומר לך!

איפה ראית שאמרתי שזה וריד מההישגים שלו?
שאלתי שאלה פשוטה..לא ביקשתי הצטדקות..

ושוב.. תגיד גיבור, לדעתך קאצ'וק טבעי, הא גיבור?

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 18:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:17 ----------

תגיד גיבור, לדעתך קאצ'וק טבעי, הא גיבור?

לא....אין שום קשר.
תראה מה רשמתי ל THOR....

ולמה זה לא מוזכר כאן? כי זה נטחן כמעט בכל פוסט שלי באתר....
יש דברים שכבר באמת עושים בחילה....קרדיט לחיים

גם בתור מנהל אתה מספים LOL

בתור מנהל אני עושה מה שבא לי.

דעתי היא שזה בינו לבין עצמו. זה לא מעניין אותי, זה לא חשוב לי וזה לא מוריד בשום צורה מההישגים שלו.

אתה צודק במאה אחוז, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר. אנשים שוכחים שזה שאתה תוקע מזרקון ורוד בטוסיק לא עושה אותך חזק או גדול. לא ולא. אתה צריך לדחוף הרבה מזרקונים ורודים לטוסיק, לעשות PCT, לדחוף עוד מזרקונים, אין לזה סוף. אתה צריך גם להסתכל כל הזמן במראה (אוי איכס) ולראות מה צריך לשפר. וחוצמזה, אם אתה עובד (למשל, תיאורטית) בעבודה ששולחת אותך לבדיקות סמים אתה צריך לתכנן את זה כמו שצריך, ועוד להשתיק כל שמועה. זה לא קל כלל וכלל. כלל וכלל לא.

• פותח/ת השרשור
בתור מנהל אני עושה מה שבא לי.

אתה צודק במאה אחוז, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר. אנשים שוכחים שזה שאתה תוקע מזרקון ורוד בטוסיק לא עושה אותך חזק או גדול. לא ולא. אתה צריך לדחוף הרבה מזרקונים ורודים לטוסיק, לעשות PCT, לדחוף עוד מזרקונים, אין לזה סוף. אתה צריך גם להסתכל כל הזמן במראה (אוי איכס) ולראות מה צריך לשפר. וחוצמזה, אם אתה עובד (למשל, תיאורטית) בעבודה ששולחת אותך לבדיקות סמים אתה צריך לתכנן את זה כמו שצריך, ועוד להשתיק כל שמועה. זה לא קל כלל וכלל. כלל וכלל לא.

כולל לדרדר את אתר?

---------- התגובה התווספה ב 20:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:43 ----------

כרגיל נראה גדול וחטוב, שנים לא שמענו ממך

😃

מהולנד לב"ש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית