איזה מסר אתה מנסה להעביר אחי? אנחנו צבועים אחי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו אין מילים
במשך להמלצתו של חיים , אני ממליף בחום על הספר The Loser by Jerry Spinelli
http://en.wikipedia.org/wiki/Loser_(novel)
זה באמת מתקשר ל"בחילה", בייחוד מבחינת הפרטים האוטוביוגרפיים.
תודה. 😃
---------- התגובה התווספה ב 17:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:22 ----------
תסביר יותר טוב....בכל זאת בילדר LOL.
אני לא רואה כאן שום חגיגה...חוצ מהערה צינית של שוגרזזה.....
בכל מקרה שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה. זה בסהכל מנגנון שעוזר לאנשים להתמודד עם עצמם מול המציאות.
איזה מסר אתה מנסה להעביר אחי? אנחנו צבועים אחי?
כשהעלו פה תמונות-גם משתמשים רגילים, וגם תמונות של אנשים מתחרויות בארץ שהם יותר גדולים מהמתאמן הממוצע - הרבה משתמשים בו ישר יצאו בהצהרות שהם משתמשים.
אני לא רואה את זה קורה פה, להפך.. מעניין למה
תגיד גיבור, לדעתך קאצ'וק טבעי, הא גיבור?
כשהעלו פה תמונות-גם משתמשים רגילים, וגם תמונות של אנשים מתחרויות בארץ שהם יותר גדולים מהמתאמן הממוצע - הרבה משתמשים בו ישר יצאו בהצהרות שהם משתמשים.
אני לא רואה את זה קורה פה, להפך.. מעניין למה
---------- התגובה התווספה ב 18:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:17 ----------
תגיד גיבור, לדעתך קאצ'וק טבעי, הא גיבור?
איפה ראית שאמרתי שזה וריד מההישגים שלו?
שאלתי שאלה פשוטה..לא ביקשתי הצטדקות..
ושוב.. תגיד גיבור, לדעתך קאצ'וק טבעי, הא גיבור?
אתה לא יודע לקרוא או משהו?
אז רגע, אם אתה טוען שזה לא מוריד מההישגים שלו אתה בעד לקחת חומרים ובשביל לקדם מטרה מסויימת- להתחזק, לגדול?
גם בתור מנהל אתה מספים LOL
דעתי היא שזה בינו לבין עצמו. זה לא מעניין אותי, זה לא חשוב לי וזה לא מוריד בשום צורה מההישגים שלו.
בתור מנהל אני עושה מה שבא לי.
אתה צודק במאה אחוז, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר. אנשים שוכחים שזה שאתה תוקע מזרקון ורוד בטוסיק לא עושה אותך חזק או גדול. לא ולא. אתה צריך לדחוף הרבה מזרקונים ורודים לטוסיק, לעשות PCT, לדחוף עוד מזרקונים, אין לזה סוף. אתה צריך גם להסתכל כל הזמן במראה (אוי איכס) ולראות מה צריך לשפר. וחוצמזה, אם אתה עובד (למשל, תיאורטית) בעבודה ששולחת אותך לבדיקות סמים אתה צריך לתכנן את זה כמו שצריך, ועוד להשתיק כל שמועה. זה לא קל כלל וכלל. כלל וכלל לא.
כרגיל נראה גדול וחטוב, שנים לא שמענו ממך