הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטה קלאוס - 2013

המטרה היא חיטוב אני לא מבין מה קשה להבין. גם בחיטוב מותר לעשות לג פרס.

"You can leg press but thats gay.." כדבריו של ריפטו 🤡
לול, מסור ד"ש לשומן העיקש!
וד"א, איך מתקדם עד כה?

כ12 א.ש

אבל כרגע מחלים מכאב גרון וטיפה חום

העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.

העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
חח מחר בדיוק העמסה לתחרות נתת לי כמה נקודות למחשבה חח.

חבל שלא קניתי מושב חדש

תעשה את האתגר של מייקל פלפס בתור העמסה, נראה תוך כמה זמן תכניס את הכל פנימה.
לול 👏

הקטע הוא שראיתי את זה אחרי שפירקתי פיצה משפחתית וכמעט הקאתי על חברה שלי שישבה לידי.

זה לא הדבר היחידי שאכלתי

WTFFFF
זה פאקינג המוןן
אני מרחם על חברה שלך- זה נשמע כמו שבוע של נודים מטורפים 24/7, והריח שיהיה בשירותים אחרי שכל זה יצא...

בכל מקרה- למה 90% מהתרגילים הם 3 - 5 חזרות? לא עדיף לעשות בחיטוב 8 - 12, ועוד במיוחד בשביל בילדר?

WTFFFF
זה פאקינג המוןן
אני מרחם על חברה שלך- זה נשמע כמו שבוע של נודים מטורפים 24/7, והריח שיהיה בשירותים אחרי שכל זה יצא...

בכל מקרה- למה 90% מהתרגילים הם 3 - 5 חזרות? לא עדיף לעשות בחיטוב 8 - 12, ועוד במיוחד בשביל בילדר?
facepalm
רק בריאות אנשים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית