אז מה המטרה?אני בחיטוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה המטרה?אני בחיטוב.
להתחטב ולהיפטר מהשומן העיקש שמתעקש! 🚬🤪🚬אז מה המטרה?
חח מחר בדיוק העמסה לתחרות נתת לי כמה נקודות למחשבה חח.העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשילשול נעים 😃
תעשה את האתגר של מייקל פלפס בתור העמסה, נראה תוך כמה זמן תכניס את הכל פנימה.העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
זהו? מגש אחד פירק אותך? חלש1.הקטע הוא שראיתי את זה אחרי שפירקתי פיצה משפחתית וכמעט הקאתי על חברה שלי שישבה לידי.
WTFFFFהעמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
facepalmWTFFFF
זה פאקינג המוןן
אני מרחם על חברה שלך- זה נשמע כמו שבוע של נודים מטורפים 24/7, והריח שיהיה בשירותים אחרי שכל זה יצא...
בכל מקרה- למה 90% מהתרגילים הם 3 - 5 חזרות? לא עדיף לעשות בחיטוב 8 - 12, ועוד במיוחד בשביל בילדר?
כי הוא סייבורגיסט 🤡איך קבעת שהוא בילדר?