הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סנטה קלאוס - 2013

איך קבעת שהוא בילדר?
אחוז שומן נמוך ותגובות בפורום. אני מעריך שהוא בילדר, ולכן התפלאתי מה-5 חזרות.
מישהו גם אמר לו (נראה לי אלכס) שהוא נהנה למרוח גברים אחרים בשמן ולהיות עם חוטיני או משהו כזה- תחרות בילדינג = הוא בילדר.

אחוז שומן נמוך ותגובות בפורום. אני מעריך שהוא בילדר, ולכן התפלאתי מה-5 חזרות.
מישהו גם אמר לו (נראה לי אלכס) שהוא נהנה למרוח גברים אחרים בשמן ולהיות עם חוטיני או משהו כזה- תחרות בילדינג = הוא בילדר.

WTF ??? אתה שפוי ?

מה הקשר? בילדרים חייבים לעבוד על 8+? מזה השטיות אלה?
ברור שלא חייבים. אבל בחיטוב בדרך כלל עושים 8 חזרות (קראתי את זה בפורטל לדעתי). חוץ מזה רוב הבילדרים עובדים עם 8 - 12 בשביל היפוטרפיה מקסימלית.

אני יותר בכיוון של מוטציה של שניהם. מוטציה לא מוצלחת במיוחד.

ועוד משהו מאיפה הבאת את המשפט ההזוי הזה שאלכס אמר עליי ?

ברור שלא חייבים. אבל בחיטוב בדרך כלל עושים 8 חזרות (קראתי את זה בפורטל לדעתי). חוץ מזה רוב הבילדרים עובדים עם 8 - 12 בשביל היפוטרפיה מקסימלית.

היפוטרפיה מקסימלית? חחחחחחחח שטיות במיץ אבוקדו.
מזה משנה מה עושים בחיטוב כל עוד שומרים על חלבון+ אימונים בעצימות, לא משנה כל כך מסוג האימון כי המטרה היא רק להכניס את הגוף לאימון שיחוש בכך שהוא צריך לשמור על שריר, בזמן הגירעון .

אני יותר בכיוון של מוטציה של שניהם. מוטציה לא מוצלחת במיוחד.
למה שלא תנסה את POWER BODYBUILDING? נשמע מעניין למטרות שלך.
היפוטרפיה מקסימלית? חחחחחחחח שטיות במיץ אבוקדו.
מזה משנה מה עושים בחיטוב כל עוד שומרים על חלבון+ אימונים בעצימות, לא משנה כל כך מסוג האימון כי המטרה היא רק להכניס את הגוף לאימון שיחוש בכך שהוא צריך לשמור על שריר, בזמן הגירעון .
אוקיי, תודה על הארה.

למה שלא תנסה את POWER BODYBUILDING? נשמע מעניין למטרות שלך.

אוקיי, תודה על הארה.

נהנה למרוח גברים בשמן ?

אם תמשיך לפלוט שטויות כאלה אבקש ממך לא להגיב פה.

נהנה למרוח גברים בשמן ?

אם תמשיך לפלוט שטויות כאלה אבקש ממך לא להגיב פה.
אני זוכר שאלכס (או מישהו אחר) אמר לך את זה פעם כשהוא צחק על זה שאתה בילדר אם הבנתי נכון. אבל לא משנה, כנראה התבלבלתי.
לאיזה אחוז שומן אתה מתכנן לרדת?

אנשים אנשים מה יהיה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL

זה כבר נשמע יותר הגיוני facepalm
ושוב, בקשר למוטציה - סייבוריסט 👏

כמה מרוויחים היום מתביעת דיבה ? 😛

העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
לא חבל על כל הכסף שנזרק לפח(שירותים) פה? אתה באמת נהנה מכל האוכל הזה בלי להרגיש מגעיל בפרק זמן כזה קצר?
ומה המטרה שלך להגיע עוד פעם ל7 כמו פעם שעברה?

אין לי משהו מוגדר כרגע - וגם פחות זמן.

כן אני נהנה מהאוכל. הוא נאכל ב24 שעות ולצערי ההעמסה נגמרה ואני עוד רעב :(

העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
איך לעזאזל אתם מסוגלים?
יום אחד שהייתי מורעב אכלתי 7 משולשי פיצה והרגשתי שהנשמה יוצאת!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית