אחוז שומן נמוך ותגובות בפורום. אני מעריך שהוא בילדר, ולכן התפלאתי מה-5 חזרות.איך קבעת שהוא בילדר?
מישהו גם אמר לו (נראה לי אלכס) שהוא נהנה למרוח גברים אחרים בשמן ולהיות עם חוטיני או משהו כזה- תחרות בילדינג = הוא בילדר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחוז שומן נמוך ותגובות בפורום. אני מעריך שהוא בילדר, ולכן התפלאתי מה-5 חזרות.איך קבעת שהוא בילדר?
אחוז שומן נמוך ותגובות בפורום. אני מעריך שהוא בילדר, ולכן התפלאתי מה-5 חזרות.
מישהו גם אמר לו (נראה לי אלכס) שהוא נהנה למרוח גברים אחרים בשמן ולהיות עם חוטיני או משהו כזה- תחרות בילדינג = הוא בילדר.
אז אני מבין שאתה ליפטר... לא משנה, עכשיו ה-5 חזרות יותר מובן.WTF ??? אתה שפוי ?
אז אני מבין שאתה ליפטר... לא משנה, עכשיו ה-5 חזרות יותר מובן.
ברור שלא חייבים. אבל בחיטוב בדרך כלל עושים 8 חזרות (קראתי את זה בפורטל לדעתי). חוץ מזה רוב הבילדרים עובדים עם 8 - 12 בשביל היפוטרפיה מקסימלית.מה הקשר? בילדרים חייבים לעבוד על 8+? מזה השטיות אלה?
ברור שלא חייבים. אבל בחיטוב בדרך כלל עושים 8 חזרות (קראתי את זה בפורטל לדעתי). חוץ מזה רוב הבילדרים עובדים עם 8 - 12 בשביל היפוטרפיה מקסימלית.
למה שלא תנסה את POWER BODYBUILDING? נשמע מעניין למטרות שלך.אני יותר בכיוון של מוטציה של שניהם. מוטציה לא מוצלחת במיוחד.
אוקיי, תודה על הארה.היפוטרפיה מקסימלית? חחחחחחחח שטיות במיץ אבוקדו.
מזה משנה מה עושים בחיטוב כל עוד שומרים על חלבון+ אימונים בעצימות, לא משנה כל כך מסוג האימון כי המטרה היא רק להכניס את הגוף לאימון שיחוש בכך שהוא צריך לשמור על שריר, בזמן הגירעון .
למה שלא תנסה את POWER BODYBUILDING? נשמע מעניין למטרות שלך.
אוקיי, תודה על הארה.
נהנה למרוח גברים בשמן ?
אם תמשיך לפלוט שטויות כאלה אבקש ממך לא להגיב פה.
ליאור, אתה רוצה לספר לי משהו? 😳
אני זוכר שאלכס (או מישהו אחר) אמר לך את זה פעם כשהוא צחק על זה שאתה בילדר אם הבנתי נכון. אבל לא משנה, כנראה התבלבלתי.נהנה למרוח גברים בשמן ?
אם תמשיך לפלוט שטויות כאלה אבקש ממך לא להגיב פה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLשמן אבוקדו.
זה כבר נשמע יותר הגיוני facepalmנראה לי שהוא התבלבל עם דני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL
זה כבר נשמע יותר הגיוני facepalm
ושוב, בקשר למוטציה - סייבוריסט 👏
לא חבל על כל הכסף שנזרק לפח(שירותים) פה? אתה באמת נהנה מכל האוכל הזה בלי להרגיש מגעיל בפרק זמן כזה קצר?העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
איך לעזאזל אתם מסוגלים?העמסה: פיצה משפחתית + לחם שום ואצבעות גבינה + מגש עוגת שוקולד + 5 חטיפים + צלחת ספגטי ורוטב + לחמניה + בייגלה + קופסאת גלידה 1.33 ליטר.
שנים של תירגול..איך לעזאזל אתם מסוגלים?
יום אחד שהייתי מורעב אכלתי 7 משולשי פיצה והרגשתי שהנשמה יוצאת!
לא יודע על איזה מגש אתה מדבר אבל פיצה פצץ הXL הרג אותי 😵שנים של תירגול..
בקלות אני דופק מגש 👏